Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Příjmací řízení po novém roce

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak to bude s příjmaním k policii po novém roce a zda se něco nezměnilo? Mám za sebou 2/3 příjmacích testů a stále čekám. dík za každý info
CATCHER :: Datum založení: 03. 01. 2010 :: celkem 63 komentářů

Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CODY 20:55:12 05. 01. 2010
Cody.jpg
V armádě sloužim a u nás vyházeli staré a na jejich mista přišly nováčci(zda je to taktika podle hesla:nové koště dobře mete nevím).Nemyslím si že by pčr někoho propustila,ale s názorem že nový obsadí méně populární místa souhlasím-tak je to všude.Já jdu na zdravotní za týden,tak uvidíme-třeba mám špatnou krev,moc cukru anebo se dostanu na místo hlídače václaváku :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MALOMERKY 18:28:00 05. 01. 2010
default.png
Nad některými příspěvky se lze skutečně pousmát..Vy si opravdu myslíte, že je opravdu tak zajímavé tlačit se teď k Policii?Za situace, kdy nikdo nemůže zaručit, že Vás po pár měsících nepošlou domů?(tak jak vydrbali stejným způsobem s lidma v armádě?).
Já mám všechny testy hotový a nevěřím tomu, že by se někdo ozval od Policie. I kdyby se ozval, hodně bych zvažoval odejití ze zatím stabilní práce a podstupovat riziko, že Vás jako nováčka pošlou v případě problémů do prdele (pokud je někdo na pracáku, tak má volbu snažší)..Navíc pochybuji, že bude nějakej výběr místa apod., prostě noví vyžerou to, co nikdo nechce dělat ("buď rád, že máš, venku čeká dalších 10").
Policie šlape i s menším počtem lidí a podstavem, proč by nabírali, když na to nemaj?Podle mě to nechaj, vezmou lidi po známosti a zbytek má smůlu. Nechaj si rezervu, aby zbyly prachy, pokud se bude krátit rozpočet..

Ten kdo nemá práci, hledejte jinde, ten kdo ji má, tak si ji važte..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATCHER 11:02:26 05. 01. 2010
default.png
taky si myslim

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 08:45:45 05. 01. 2010
dma22.jpg
Tady nejde vůbec o to, že se nesetkali se zbraní. Kolik žen u policie neprošlo ZVS?? Každý říká, že by všichni ti mladí potřebovali projít ZVS ale když už to za nich nebylo tak co? Myslím si, že spoustu lidí to vůbec nesere , že jim tato zkušenost chybí. A nemysli si, že ti to jako u policie dá nějaké +.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATCHER 21:42:06 04. 01. 2010
default.png
Já mezi takové lidi patřim je mi taky 20 a mám hotelovku vystudovanou ale přesto sem zjistil že chci tuhle práci dělat a vim že ze začátku to nebude jednoduchý a nepřihlasil sem se jen kvuli tomu že je krize ale že to chci dělat

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 21:31:30 04. 01. 2010
Cody.jpg
Mladý myslím lidi 18,19,20 čili lidi kteří nestihly ZVS,nemají zbrojní průkaz a jejich první setkání se zbraní je tedy na ZOP.A nebýt té krize tak by ten obrovský zájem co je ted taky nebyl.Nezávidím,dostanu se-jen to potrvá a nebude to tak hladké jak v minulosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATCHER 20:50:28 04. 01. 2010
default.png
No kdyby tam nebraly mladý lidi tak jak by to tam asi vypadalo za 10. let?? jo je pravda že když tam někdo mladej příjde asi není zběhlej tak životem ale myslim že po roce pokud člověk chce tak se vše naučí a otrká.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 17:49:58 04. 01. 2010
dma22.jpg
Pro "CODY" nevím co tu nadáváš na omladinu a lidi z pracáku. Akorádně závidíš, že tobě se k firmě nepovedlo dostat. By mě zajímalo co za vizitku policii by jsi nabídl sám. Situace taková je a nikdo to nezmění. Lidi si hold budou muset zvykat na mladé lidi u Policie. A pokud jsi "starý" a nebo nemáš VŠ tak jsem ani nechoď protože by jsi z té omladiny jak říkáš nebyl moc šťastný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 16:55:26 04. 01. 2010
Cody.jpg
Jojo sytý hladovému nevěří.Taky mi chybí zdravotní což sakra znevýhodnuje proti těm co maj vše hotové.Nejvíc mě vadí to načasování stop stavu v kombinaci s lidma co tam šly z pracáků atd-takovéto povolání by vůbec na pracákách neměly nabízet.Jinak když vidím tu omladinu v ulicích a když něco přijedou řešit tak teda nic moc vizitka.Ono doba dost přitvrdila,lidi sou drzy,vychytralý a agresivní-už nejen v praze.Nábor již nebude ale něaký místa se najdou...je to bída:-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LDIABLO 20:19:41 03. 01. 2010
default.png
To bude asi tim že ti co o náboru píšou že jim o tom skutečně jde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio