Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

„Vlašimská kauza“ horkým bramborem středočeské policie? (REDAKCE)

„Vlašimská kauza“ horkým bramborem středočeské policie?
Petru Lhotákovou jsou schopní vyslechnout kriminalisté z SKPV, pracovníci z oddělení kontroly nikoliv.
Foto: redakce
Incident, který se odehrál 28. září 2007 ve středočeské Vlašimi, se zřejmě stává horkým bramborem pro okresní i krajské policejní managery. Dva členové policejní hlídky při zákroku utrpěli zranění a podle postižených policistů je nadřízení pustili k lékařskému ošetření až po uplynutí několika hodin od napadení. Vyšetřování tohoto případu však nyní nepochopitelně uvázlo na mrtvém bodě.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 30. 12. 2007
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIPIN 12:04:35 01. 01. 2008
default.png
Jinak to asi nejde a taky se opět obrátím na media v kauze neproplacení hotovostí na SPJ Praha-celá věc se táhne od roku 2001-a ted nám došlo,že na pol.presidiu byla ustanovena komise,která rozhodne co a jak,a tato byla ustanovena začatkem září a pořád nic,je vidět jak pantáti navrchu na normální policisty jen a jen kašlou v čele s Langerem a pol.presidentem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 17:17:44 31. 12. 2007
default.png
zhnusený Nazvěme to pravými jmény- komanči opět zasahují do vyšetřování, aby jím nikdo nešáhl na jejich koryta. Je to hnus, ze kterého se mi chce zvracet. Ta připosranost těch starých korytářů, kteří se v dnešní době bojí vystoupit proti veřejnému mínění je do nebe volající. Oni se bojí přiznat svou chybu, aby řekli, lidem - promiňte omlouváme se policistce, která nasazovala vlastní život a já jsem jí nutil pokračovat v úkonech i přesto, že jsem věděl jako její nadřízený, že je zraněna. To je připosranost nejvyššího kalibru. Takový strach o své koryto je ukázkou toho nejnižšího živočišného druhu. Takhle se chová lidský odpad.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POR-BC-KRYSTOF-GABRIELSSON 12:49:07 31. 12. 2007
por.Bc.Kryštof Gabrielsson.jpg
Dík Díky, že kauzu sledujete a podáváte i průběžné informace. Je to myslím jeden z prostředků , jak (alespoň řadové)policisty stmelit :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 00:40:34 31. 12. 2007
default.png
U P ČR normální Tento stav, kdy vyšetřování vyšších činitelů vázne nebo se nekoná je normální stav, jednoduše se kryjí navzájem. Jak řekla kolegyně Petra Lhotáková, snaží se celou kauzu ututlat tím, že jí budou zdržovat, aby se na ní zapomnělo. Je to ten samý systém jako na začátku tohoto roku se stížnostmi na nový služební zákon. Prostě u policie není demokracie, ale totalita, která od dob socialistické společnosti doznala změn jen v přejmenování veřejné bezpečnosti na policii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio