Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

3000 lidí najednou chce k policii (REDAKCE)

3000 lidí najednou chce k policii

Foto: www.mvcr.cz
Za necelé tři týdny, co trvá nová náborová kampaň, se přihlásilo o práci u policie 2953 uchazečů. Jak vysvětlil
náměstek policejního prezidenta Ivan Bílek, neznamená to, že by šlo o počet nově přijatých policistů.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 19. 02. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KOSTA 21:22:40 20. 02. 2008
default.png
Modrý ředitel? Pokud se nepletu, tak olomoucký okresák byl první člověk z civilního sektoru, dosazený ODSkou na místo okresního ředitele PČR.Bylo to na sklonku první etapy rozkrádání státního majetku, tj za ministrování Jana Rumla z ODS (snad se nepletu). Můj dojem z toho byl, že jeho jedinou kvalifikací byla příslušnost případně jen sympatie k ODS. Pokud se pletu a olomoucký okresák má neposkvrněný morální krtedit a čisté svědomí, tak se mu velice omlouvám za výše zmíněné dojmy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu UBS-MILOS 15:52:03 20. 02. 2008
default.png
v Olomouci... V Olomouci propouští policistu,který si rozmyslel a stáhl svou výpověď kvůli možnému přezazení a tím odbourání své tíživé finanční situace,kdy tento musel dojíždět do svého zaměstnání.Jaké překvapení v dnešní tíživé době,kdy chybí každý zkušený policista a je patrný podstav na všech oddělení různého typu v celé ČR ( I v OLOMOUCI !!! ) tak rozkaz pana ředitele zněl jasně.Bez udání důvodu se žádost o stáhnutí výpovědi - ZAMÍTÁ !!! Celá věc byla předána UBS k dalšímu vyřízení a podání odvolání k RŘ Olomouc. Je to tím, že je členem UBS a zapojil se aktivně do dění v tomto chaosu u PČR???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 12:01:06 20. 02. 2008
default.png
Langer Jojo, k policii nastupuje Langerjugend, kindermanagment a jiný kvalitní materiál, což již pozoruji při své práci a nestačím se jejich výkonům divit.Nedůsledná, polovičatá práce, většinu věcí ojebat ať mají klid.A to se počítám za relativně mladého policistu (13 let). Hitler byl taky v posledním tažení, když do armády nabíral děti, tak snad se blíží rychle konec této války. Každopádně máte pravdu v tom, že Langer sklízí výsledky svého ovoce, tedy ovoce opozičního poslance. Díky jemu a jeho přiblblých Černých knih policejních hříchů, nebo jak se ten soubor je zblitků jmenoval, má policie image jakou má. Teď se Langer snaží honit bodíky na všech frontách, bohužel něják zapomněl, že na nás celou dobu kdy fungoval jako opoziční poslanec (stínový MV)házel a kálel špínu. Tak něják si neuvědomuje, že lidi mají i mozek a paměť, a proto se jeho novoty do mančaftu zavádějí opravdu těžko, protože ho nikdo nemůže zkousnout. Tady platí dvakrát Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 09:27:22 20. 02. 2008
Pavel J. Bílý.jpg
re. "Generační špunt" Ale sledoval, to víš, že sledoval. A po jmenování Langera ministrem vnitra strávil spoustu času e-mailovým bombardováním jednak jeho osobně, jednak několika poslanců a senátorů z různých politických stran, ve kterých jsem je "obtěžoval" připomínkami k některým ustanovením nového zákona o služebním poměru (mj. příplatky za so, ne, noční, svátky, přesčasy, ustanovení policistů z doby neurčité na určitou ať z důvodu nedovršení tří let služ. poměru nebo z důvodu "nutnosti" doplnění VŠ libovolného zaměření, jen aby mohli dělat dál to, co dělali bez problémů do té doby "jen" s maturitou). Fakt je, že kromě Langera reagovaly už jenom dvě dámy z ODS, lidovci a soc. dem. se s reakcemi neobtěžovali, komunisty a zelené jsem zase neobtěžoval já. Výsledek je sice stejný, jako kdybych nedělal vůbec nic, ale sám před sebou mám čisté svědomí, protože jsem jen nedřepěl na prdeli a nenadával tiše do kbelíku. Do civilu se nechystám - mimo jiné i proto, že jsem k PČR nastoupil později, takže nárok na rentu nemám a takový dobrodruh, abych se dvěma dětmi a nezaměstnanou manželkou hledal práci, kde mi dají to co tady (5.platová na OOP), zase nejsem. Navíc si myslím, že drbanům je třeba šlapat na paty bez ohledu na to, jestli na MV dřepí Standa, Fanda nebo Ivan.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKASHEINZ 04:03:16 20. 02. 2008
default.png
re Tyto čísla jistě dodalo naše ctěné PP, takže bych to typnul, že skutečnost bude někde s bídou na polovině. Spousta lidí si jde jen pro razítko. Pokud vím tak jsou mnozí lidé posíláni na náborovou kampaň z úřadů práce, ale ve skutečnosti o tuto práci nestojí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 21:29:13 19. 02. 2008
default.png
Re: pokud doplníme stavy.... Kolego Pavle, zřejmě si příliš nesledoval genesi 361...Byl to především Langr (tehdy stínový ministr vnitra za ODS), terý prosadil do tohoto zákona antisiciální prvky.Původně např.300 hodin "do zelených"( sněmovnou pak prošlo 150),vyhození na hodinu za přestupek,zvláštní karierní řád a pod.Za tyto ústupky vložené do 361.., to ODS pomohla Grossovi prohlasovat.Nyní sám sklízí co zasel!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRAKEN 20:32:35 19. 02. 2008
default.png
A bude hůř A to se bude ZOPka zkracovat. Už teď je na 9 měsíců a jsou plány to zkrátit na 6 a pak dokonce na 3 měsíce. Tak jsem zvědavý, co budou umět.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VERCA 19:18:17 19. 02. 2008
default.png
Tak to je mazec! Se nedivim,že tam jde tolik lidí.Když to dali od 18let.To bude policie plná dětí:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 18:08:58 19. 02. 2008
Pavel J. Bílý.jpg
"Pokud doplníme stavy..." Ono není doplnění jako doplnění - má-li to být za cenu snížení kritérií pro přijetí a zároveň zkrácení základní odborné přípravy, pak nás nic hezkého nečeká. Ono ani kdyby kritéria a délka ZOPky zůstala na současné úrovni, nejednalo by se o plnohodnotné doplnění stavů - o tom by se dalo hovořit až za pár let, až by se noví kolegové řádně zapracovali. Takhle je to ale do očí bijící "kus za kus" bez ohledu na to, že zkušené policisty nahrazují děti, které ani nesmí za volant služebního auta, protože jim zhusta není 21 let. Neříkám, že jsou takoví všichni, ale rozhodně se pan Langer nemá za co chválit. Mýdlová opera ze základní školy a nápis na autech opsaný z USA v ceně 22 milionů určitě rozumného člověka nepřiláká, naopak spousta lidí z toho má akorát srandu. Takhle chce náš MUDr. Mgr. získat Policii ČR ztracený kredit? Pán Bůh s námi a zlé pryč. A to jsem si v roce 2006 myslel, že po nástupu na ministerstvo tenhle člověk shodí ze stolu z.č.361/2003 a nenechá ho vstoupit v účinnost v té podobě, v jaké ho na tom stole našel. Holt naivita nepatří jen k dětství, mne postihla i v 35 letech...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio