Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Romové v mohutné přesile zbili policisty, jeden těžce zraněný (REDAKCE)

Romové v mohutné přesile zbili policisty, jeden těžce zraněný
Romové u policjeního vozu v Nejdku
Foto: Repro foto ČT
Dramatickou bitku mezi policisty a skupinou Romů zažil ve středu večer Nejdek na Karlovarsku. Skupina mužů tam tropila výtržnosti, když na místo přijela policejní hlídka, strhla se bitka. Romové byli v přesile, zraněno bylo celkem osm lidí. Situaci uklidnila až přivolaná zásahová jednotka.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 24. 04. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PETRUNA 22:43:08 24. 04. 2008
default.png
Kdo neškáče, není čech! Po přečtení tohoto článku mě napadlo, jestli se náhodou útočící cikáni necítili dotčení názvem restaurace. I tento, byť obyčejný, malicherný a nerasový název, může v jisté části populace u nás bez problémů trvale žijící, vyvolat pocit meněcennosti, navíc je asi také mohl vyrajcovat k jistě DŮVODNÉMU napadení policistů, jen aby ukázali, kdo je v této zemi pánem, jako obvykle. Přeci by je jen tak nenapadlo zaútočit na přivolanou policejní hlídku, ať by byl důvod banálnější. Něco v tom být, co by je donutilo sáhnout na uniformu, zajisté muselo. Nebo ne???????? Hoši, děkujem! Bitky na fotbalech, to je pro naši zem neřešitelný problém, ale vsadím se, že to ve finále tohoto "utkání" odnesou opět poldové, neb "Kdo neskáče, není čech....." Ale není čech, jako čech..... Doufám, že tuto mou ironii pochopí zejména Ti více chápající :-) Méně chápajícím nepřeji ani dobrou noc. Petra Lhotáková

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MICHAL 22:40:48 24. 04. 2008
michal.jpg
zuzana Díky za vysvětlení, to jsem pochopil, ale je to trochu málo, řekl bych. Zatímco v diskusi o ukradených destičkách v Terezíně je hlavní argument potřeba prokázat úmysl, v této diskusi pro usvědčení stačí příslušnost k jinému etniku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZUZANA 22:26:44 24. 04. 2008
default.png
zvířata Jsou to zvířata a i ta urážím! To je pořááád dokola...chjo! Michale, Binkys měl asi na mysli, že romové jsou taky rasisti, když útočí na bělochy a ještě ke všemu na bělocha veřejného činitele. Proč se berou ohledy jen na ně..každý tam nahoře se jen bojí a já nikomu tam z nich nevěřím, že ve skutečnosti rasisti nejsou - beztak by se jich nejraději zbavili, jenže nevědí jak, to je ten problém.. Ty prostě už nikdo nepředělá, mají to v sobě a kam s nimi?! Za chvíli jich tu bude víc, jak čechů, ptže v množení jsou opravdu experti.. Je jen opravdu mááálo těch, co se "chytli"..málo.. Pořád je to málo,aby na ně člověk změnil názor. Chudák polda s ukousnutou bradavkou..au au.. :o(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUICEGUYS 22:21:57 24. 04. 2008
default.png
... Nejhorší bude, až se bude prověřovat, zda naši policisté postupovali správně. Rád bych věděl proč nepoužili nějaký donucovací prostředek nebo zbraň,zda to byl nenadálý útok nebo nechtěli situaci vyprovokovat. Přeju jim, aby jim to dobře dopadlo a rychle se uzdravili.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MILAMI 22:13:51 24. 04. 2008
default.png
Tak kdy to bude? To by mně zajímalo, kdy budou zasahující policisté postaveni mimo službu a řada rádoby politiků si začne na této kauze nahrabávat politické body. Pokud nebude v tomto případu PČR, OSZ a soud vystupovat dostatečně tvrdě, bude to opět jen voda na mlýn nepřizůsobivé menšině, která se cítí v této společnosti stráááášně ukřivděna, ale pro napravení tohoto stavu nechce ani za mák nic udělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MICHAL 22:06:07 24. 04. 2008
michal.jpg
Binkys Podle čeho usuzuješ, že by se to mělo kvalifikovat jako útok s rasovým podtextem? Že útočníci byli Romové? To snad ne... Asi víš něco, co se v tom článku nepíše - sem s tím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RADE8 21:16:42 24. 04. 2008
default.png
Ostuda Jen by mě zajímalo, kdy už se konečně naši politici přestanou bát říkat pravdu a nerozpláčou se pokaždé, když je někdo osočí, že jejich názor se neslučuje s veřejným míněním. Když už jednou řeknu že jsou to hajzlové, tak si za tím stojím. Stejně všichni vědí že má stejný názor 99% čechů. A ostatní státy ať si radši všímají svých problémů, které mají se svojí národnostní menšinou. Kdy už se přestaneme bát říkat pravdu !!! Tohle že je demokracie? Žít ve strachu a bát se vyjádřit svůj názor, to už tady jednou bylo. Je to fakt smutný, co se tady děje. Aby to nebyl náhodou rasismus. Fakt populární slovo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINKYS 21:01:37 24. 04. 2008
default.png
tresty V jiných zemích Evropy by za takový útok šli pachatelé na hodně dlouho do vězení. A jak to asi dopadne u nás? Půjde vůbec některý z těch ha..ů natvrdo sedět? Aby to nebyl rasismus. Každopádně by to měli kvalifikovat jako útok na VČ s rasistickým podtextem!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUICEGUYS 20:46:30 24. 04. 2008
default.png
konec Jsem opravdu zvědav jak tohle dopadne. Jaké padnou tresty a "kde se stala chyba"? Jednomu policistovi údajně ukousli bradavku... Ještě by mě zajímalo jaké další signály potřebuje tahle země k tomu, aby se něco začalo dělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 18:33:29 24. 04. 2008
default.png
smutek UDĚLÁ TENTO STÁT UŽ KONEČNĚ ROZHODNÝ KROK A POMŮŽE POLICII Z TOHOTO NEHORÁZNÉHO KOLAPSU BEZ PRAVOMOCÍ A FINANCÍ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio