Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Romové v mohutné přesile zbili policisty, jeden těžce zraněný (REDAKCE)

Romové v mohutné přesile zbili policisty, jeden těžce zraněný
Romové u policjeního vozu v Nejdku
Foto: Repro foto ČT
Dramatickou bitku mezi policisty a skupinou Romů zažil ve středu večer Nejdek na Karlovarsku. Skupina mužů tam tropila výtržnosti, když na místo přijela policejní hlídka, strhla se bitka. Romové byli v přesile, zraněno bylo celkem osm lidí. Situaci uklidnila až přivolaná zásahová jednotka.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 24. 04. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DREXA 17:32:06 24. 04. 2008
Drexa.jpg
Zásahovka Tak, když tam museli přijet takovéhle posily, tak to muselo být dost hustý... Takže podle našeho spravedlivého a přísného právního systému dostanou útočníci tvrdý a spravedlivý trest... Tipuji 100 hodin veřejně prospěšných prací za útok na VČ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAIVI 13:46:19 24. 04. 2008
default.png
monkey Tlupa opic se zase předvedla. ALe co, však džamilka to zase nějak ukecá. Mě by ovšem zajímalo, proč použil zbraň až MP. Já bych ji asi použil, protože podle tisku to vypadá, že tam šlo skoro o život. Inspekci bych poslal do prdele.Hlavně, že bych to přežil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENNIS 13:06:24 24. 04. 2008
default.png
Co dodat... Tady by pomohly pravomoce a pořádná "ochrana uniformy" ze strany zákona.... A jinak by naši spoluobčané, jak říkával můj děda - prvorepublikový četník- "zasloužili seřezat přes prd*l, že by si měsíc nesedli..."

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio