Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak k policii? Díl první: psychotesty (REDAKCE)

Jak k policii? Díl první: psychotesty

Foto: psychotesty, ilustrační
Jeden z našich čtenářů se rozhodl přispět do zdejší debaty autentickým popisem toho, o čem se na našem serveru píše více než často: Tedy o přijímacím řízení k policii. Koluje o něm totiž spousta informací, od absolutních nesmyslů, přes zkreslená fakta až po občasné pravdivé informace. Podívejme se tedy na to, jak celou situaci zažívá nováček v policejních řadách. A jelikož celý proces obnáší vícero fází, přineseme jej jako seriál:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 21. 05. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STENLI 20:28:49 28. 07. 2009
default.png
Cody: tak uz prechazis?? takze testy ok..zbytek predpokladam taky...takze ted Ti jen drzim palce, abys nelitoval..a snad se k Pejakum dostanes..nevim jestli nastupujes v praze, nebo kde?? A jinak k tem psychotestum...jako jestli se chcete neco ucit, tak jdete do prd.le..musim bejt sprostej, ptz pakk to clovek vidi, co se kolikrat dostane za dementy..pak to tak dopada, kdyz jednam s obcanem, no drbanem, ale v pohode a blbec dobehne a zkopne ho na zem..a mohl bych pokracovat, co za prispevky nam posilaj..ale ucte se psychotesty, neni to vubec ubohy...proste bud na to mam , nebo ne...a nejaky breceni kolem..no a co..znam par lidi, co je nevzali kvuli tomu, ze jsou nevyzrali, nebo tak neco..no a co, sli do sebe,ale i tak stale fnukaj..dalsi dukaz, ze ten psycholog mel asi pravdu..achjo...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 19:32:47 28. 07. 2009
Cody.jpg
Tak to vyšlo :-) Kdo je jen trochu inteligentní tak to dokáže.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 16:39:40 27. 07. 2009
Cody.jpg
Nedělám si iluze o těch odbornících u psychologie-spíše bych ale věřil starším z praxí.Jinak to je fraška,sou tací co projdou a pak jsou to hnupové a zas tací co neprojdou a byly by pčr k užitku.Taky záleží jak se psycholog vyspí,jakou má náladu,jak se mu líbíte celkově atd.Ted je budu dělat a uvidim-po zkušenostech vim že musim lhát,vim co by chtěly slyšet,tak uvidíme.Neříkám že je chci něak přečurat,ale armádního psychologa sem přečůral.Uvidíme,řekl slepý :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 09:59:22 06. 05. 2009
Out.jpg
Souhlasim s Tahacem, ma ohledne toho pisemneho projevu apod. pravdu. A taky zasadni vec je ta, ze se zkouma predpokladane chovani osoby v "emotivní, krizové, mimoradne, stresove, zatezove apod." situaci. A muzou to vyhodnotit, ze by se dotycny choval prilis agresivne, ackoliv on se tak necití, protoze treba v zivote nikdy zadnou takovou situaci nezazil. Takze si mysli ze agresivni neni, ale vnitrne treba je. Kazdopadne i psychologie je takova ani cerna, ani bila veda a tak se vzdycky bude zdat "jaktoze me nevzali a toho ichtyla co znam jo?" A bohuzel je to i kolikrat pravda, tzn. ze psychologove prestrelí. Protoze bych se ani nedivil, kdyby treba tady naseho Otu nechali vesele projit:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 07:59:55 06. 05. 2009
default.png
Vasjis: Nezlob se na mě, ale jak tak koukám na tvůj písemný projev, tak si myslím, že paní psycholožka udělala dobře. To, že ti řekla, že jseš agresivní ještě neznamená, že tě kvůli tomu nepřijali. Mě to spíš přijdeš jako nevyzrálá osobnost, nic ve zlém. No nic, za dva roky to zkus znovu, třeba bude paní psycholo"š"ka vstřícnější...:-DD

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VASJIS 21:55:01 05. 05. 2009
default.png
tak to je paráda nejsem žádnej psychopat ani nic takovího hraju fotbal od mala a dostal jsem jen jednu červenou a to za kecy a ta psychološka mi řekla že jsem vysoce agresiní když se to někde pere taky se snažím klidnit to vubec to nechápu nejde mi to pochopit

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 13:07:28 05. 05. 2009
default.png
Vasjis: Zavolej si tam, ale moc nedoufej...:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VASJIS 18:28:17 04. 05. 2009
default.png
prosím radu Ahoj taky jsem dělal psychotesty ale neuspěšně a vubec si nedokážu vysvětlit jakto ! Na ukor toho jsem podal odvolání už je to měsíc a stále nic mi nepřišlo žádné vyrozumění nic přijde vůbec něco nebo za dva roky mužu zkusit znovu ? muj mail je vaclav.jiska@seznem.cz moc rád bych pracoval pro policii a uvítal bych nějkaou radu jak postupovat nebo jak dlouho ještě čekat děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KULICH 22:17:01 23. 01. 2009
default.png
psychotesty Tady už je krásně vidět, jak jsou některý ublížený, že je nevzali... mě taky kdysi nevzali na policejní akademii a nevěším se. V psychotestech hlavně fakt nelžete.našel jsem na www.psychotesty.psyx.cz pár testů, který vypadají jako profi, myslím, že je to dobrý trénink pro ty, co chtějí udělat maximum, jinak se na všechno vykašlete a jděte na to s čistou hlavou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 16:47:16 10. 10. 2008
Pim Burger.jpg
Testy Taky jsem absolvoval dvakrát tyhle testy, jednou úspěšně a jednou neúspěšně a souhlasím s Pomáhat a chránit, že se ten test dá ovlivňovat. U toho testu, co jsem neprošel, jsem ze sebe chtěl udělat strašně hodnýho a tomu jsem přizpůsobil jsem tomu odpovědi a nakonec mě nevzali,protože jsem byl málo agresivní...:-))Sice mi to bylo na nic,ale ovlivnit se to dá...Jen si člověk musí dávat pozor na lžiskór(opakované otázky,které jsou v průběhu testu zadávány v trošku jiném tvaru) a může ze sebe udělat buď sériového vraha nebo papeže. Je pravda, že bez hlubších znalostí nastavení testu těžko odhadnete, co od vás je vlastně požadováno. Každopádně tak za rok budu opakovat neúspěšné testy a to si pište, že tentokrát svojí agresivitu zvýším!!:-)) Prostě řeknu, že jsem pro fyzické tresty dětí a bude!!:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio