Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak k policii? Díl první: psychotesty (REDAKCE)

Jak k policii? Díl první: psychotesty

Foto: psychotesty, ilustrační
Jeden z našich čtenářů se rozhodl přispět do zdejší debaty autentickým popisem toho, o čem se na našem serveru píše více než často: Tedy o přijímacím řízení k policii. Koluje o něm totiž spousta informací, od absolutních nesmyslů, přes zkreslená fakta až po občasné pravdivé informace. Podívejme se tedy na to, jak celou situaci zažívá nováček v policejních řadách. A jelikož celý proces obnáší vícero fází, přineseme jej jako seriál:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 21. 05. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FLORENT 20:01:04 21. 05. 2008
default.png
re: is Je opravdu mozne, ze po dvou letech, zrejme slo v textu o preklep...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IS 18:31:30 21. 05. 2008
is.jpg
Jakub Nemůžou se náhodou psycho opakovat již po dvou letech? Nebo je to nějaká novinka ta 3letá lhůta. Dál bych k psycho doplnil, že proti nim lze podat odvolání na presidium, kde Vám buď vyhoví, nebo ne. V případě přezkoušení Vám hlavní psycholog doporučí zopakovat psycho třeba už za rok, nebo v řádné lhůtě... Nevím, jestli je možné, že by zcela zpochybnil závěr svých kolegů a zájemce "uschopnil"!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio