Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kauza trutnovské střelby: Pohled čtenáře (REDAKCE)

Kauza trutnovské střelby: Pohled  čtenáře

Foto: ilustrační
Nešťastná trutnovská kauza, kdy po nočním incidentu na místě zůstal mrtvý muž a jeho pes a na druhé straně policista ve vyšetřovací vazbě, vyvolal vlnu zájmu i emocí. V reakci na materiál na našem serveru se nám ozval i jeden čtenář mimo jiné i s upozorněním na materiál pojednávající o této kauze. Čtenář píše: 
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 26. 05. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DANIK 21:59:53 18. 04. 2010
Danik.jpg
tak si tak přemýšlím. Jestli se neobjevili skutečně nové informace a ty lidé (nechci je ani nazývat soudci) rozhodli tak jak rozhodli, tak snad už ani nebudu nosit do služby zbraň, protože to už není možné. Poslední dobou často přemýšlím, jestli to, že dokážeš vystudovat vysokou školu (doufám poctivou) a nespáchal si žádný zločin (nebo tě při něm nechytili) je dostatečná záruka vysokého stupně morálky, vysoké inteligence a jisté téměř božské schopnosti rozsoudit co je správné a co není? Mluvím o našem soudním systému, ačkoliv nazývat systémem něco, kde dva zodpovědní lidé dojdou na základě stejného souboru pravidel a stejných informací ke dvěma zcela odlišným výsledkům, mi připadá snad přinejmenším nesmyslné. Pro exkolegu - vytrvej a bojuj, nebyl by to první případ, kdy rozumně rozhodl až nejvyšší soud. V téhle absurdní sranda zemi, by už měl jednou někdo hodně nahlas říct, že nejsme jen ovce a máme právo na sebeobranu. A že útočník je ten, kdo přebírá zodopovědnost za své konání. A dokud tady tohle nebude, tak šmejdi se budou mít stále skvěle a ti slušní budou dostáva. A vydělávat na ně. Jsem smutný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIXEL 13:47:20 18. 04. 2010
default.png
V Kocourkově všechno možné pro POKAS2 Ty jsi opravdu ubožáček, jakých je v naší zemi nepočítaně. Dělej si tu ramena jaká chceš, klidně to jdi oslavit, že četník dostal 10 let vězení za jednání v nutné obraně (max. za vybočení z mezí nutné obrany) a jenom doufej, že tento "spravedlivý" systém v našem Kocourkově jednou nesemele i tebe... pro Adrase Já jsem to pochopil tak, že se žádné nové skutečnosti v případu neobjevily, tzn. že odvolací soud rozhodoval na základě těch samých důkazů, jako soud prvního stupně. A TO JE TEN NEJVĚTŠÍ MAZEC!! To nádherně dokumentuje situaci v našem Absurdistánu, kde si člověk už nemůže být jistý ani tím, že druhý den vyjde slunce... pro všechny: Všem škarohlídům, kteří si teď mnou ruce a potutelně se radují, že policista (bývalý) dostal 10 let žaláře chci vzkázat, že jsou hloupí. Jedná se o slušného člověka, který této zemi dobře sloužil a jistě by poctivě (byť v civilu) pracoval i nadále (to znamená produkoval hodnoty a platil daně). Teď však deset let nebude platit nic, naopak ostatní slušné lidi bude jeho výkon trestu odnětí svobody stát velké peníze (neslušné samozřejmě ne, ti žádné daně neplatí)... A podívejte se prosím někdy, s jakými rozsudky odcházejí od soudů skuteční vrazi, lupiči a násilníci... poté porovnejte s trestem, jaký dostal bývalý policista a bude se vám chtít zvracet... pro bývalého kolegu (odsouzeného "vraha") Moc Ti držím palce, jsem přesvědčen o Tvé nevině. Vleče se to už dlouho, vím že síly asi ubývají, ale nevzdávej to a bojuj dál! Ač se osobně neznáme, často na Tebe myslím, protože tohle se opravdu mohlo stát komukoliv. Hodně štěstí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 03:30:01 17. 04. 2010
Andras.jpg
U nás je holt na snadě, že co státní zástupce, co soudce, to jiný názor, a také pravděpodobně i jiný verdikt. Nejlépe je to snad vidět na denodenní policejní práci - jeden státní zástupce vezme jeden čin jako vloupání a pokus krádeže, další to vezme jen jako porušení domovní svobody apod. Osobně mám se soudy a OSZ prazvláštní zkušenosti. Jen mi vrtá hlavou, pokud se objevily nové závažné skutečnosti, které by mohly nasměrovat rozhodnutí soudu k verdiktu, jaký padl, jaktože o ničem neměl ani ponětí obhájce obviněného? Nevím, celé mi to přijde tak nějak...fádní a zajímavé.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu REDAKCE 17:08:52 15. 04. 2010
redakce.jpg
Věřím, že ten nešťastný směr diskuse již nebude pokračovat. Pokud ano, samozřejmě budou příspěvky přeneseny do sekce "off-topic". Pěkné odpoledne, DS

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VITOLD 17:01:18 15. 04. 2010
default.png
redakce souhlas s banem a odstraněním POKAS2

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 16:59:18 15. 04. 2010
default.png
for Dušan Stuchlík z mé strany mohu poznamenat, že někdy je čas na BAN a omezení diskuze určitým jedincům... a ten čas opravdu přišel... osobně si nenechám líbit žádné výpady, urážky ani narážky a reagovat na ně budu podle svého nejlepšího svědomí a vědomí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 16:54:19 15. 04. 2010
default.png
for POKAS2 Jsi úplně vyhulenej... já se ti představím, pozvu tě na osobní setkání na policii, poté co mi vyhrožuješ a ty mi napíšeš že tě zabiju?... originální.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 16:52:43 15. 04. 2010
default.png
fro VITOLD jj .-) jsem zvyklej na podobné hlupáky. Výhrůžky jim nejsou cizí, pokud se mohou krýt na rádoby anonymní nick. Osobně jsem se setkal s tolika výhrůžkami zabití, vyvražděním mé rodiny i přímím napadení různými zbraněmi, že to už považuji za kolorit a jsem nad věcí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VITOLD 16:48:42 15. 04. 2010
default.png
appalacio Jinak "internetových zabijáků" je všude plno, klid a nohy v teple, vsadím svoje boty že nikdo za tebou nedorazí:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VITOLD 16:46:01 15. 04. 2010
default.png
k střelbě Nehodlám tu opakovat chyby obžalovaného (zbraň a alkohol k sobě v žádném případě nepatří), ale přijde mi to s posledním soudem takhle: soudci jsou také lidi a v podstatě rozhodují na základě svých subjektivních znalostí a zkušenaností - tzn. kdo má zraň je primárně padouch a hledá jen koho by zabil, proto by (dle článků zde zveřejněných) napadený (nyní obžalovaný) byl považován automaticky za vraha, alekdyž se vrátím k podstatě sporu - nikdo nemá právo vás napadnout za rušení nočního klidu...soudní systém je nastaven tak, že se měl nechat dobít a následně podat trestní oznámení z nemocnice (popř. pozůstalí). Což jepodlemě absurdita...ale co se tam stalo a jak to bylo ví samozřejmě jen přeživší, takže se uvidí co na to soud.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio