Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kauza trutnovské střelby: Pohled čtenáře (REDAKCE)

Kauza trutnovské střelby: Pohled  čtenáře

Foto: ilustrační
Nešťastná trutnovská kauza, kdy po nočním incidentu na místě zůstal mrtvý muž a jeho pes a na druhé straně policista ve vyšetřovací vazbě, vyvolal vlnu zájmu i emocí. V reakci na materiál na našem serveru se nám ozval i jeden čtenář mimo jiné i s upozorněním na materiál pojednávající o této kauze. Čtenář píše: 
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 26. 05. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FS2 13:07:18 15. 04. 2010
default.png
re Když pominu celou kauzu, není trochu zarážející, když dva soudy se stejnými důkazy, se stejným spisem, kvalifikují čin zcela odlišně, včetně trestu? Těžko se pak dá věřit, že české soudnictví je něco jiného, než fraška. Osobně nechápu, jak může být jednání zastřeleného omlouváno, jako nutná obrana, protože nechápu, jaký útok na zájem chráněný zákonem tam byl ze strany střelce (i kdyby dráždil psa přes plot)? To je jako v rámci nutné obrany možné vypustit bojového psa z pozemku na každého, kdo jde kolem po chodníku a dělá bordel (údajně)??? A popřípadě je možné se v rámci nutné obrany do toho člověka pustit i pěstmi? Pokud si představím celou událost bez střelby, pochybuji, že by někdo jednání zastřeleného obhajoval nutnou obranou, naopak patrně by to byl on, kdo by byl obviněný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 13:02:48 15. 04. 2010
default.png
for POKAS2 .-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POKAS2 13:01:35 15. 04. 2010
default.png
strach vid?? skřítku,jj pomažeš nazpět někam do putiky,ale maximálně uklízet hajzlíky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 12:59:55 15. 04. 2010
default.png
for POKAS2 .-)))))))) no jestli já jsem skřítek, tak to teda fakt nevím, při mé výšce a váze .-))))))... už to nehul dobytku

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 12:58:52 15. 04. 2010
default.png
for Denver Tvůj problém, jaký máš názor na svět, ale nepodsouvej tento názor jiným. Opakuji ti to po několikáté... chybí ti životní zkušenost s čímkoliv podobným... pak změníš názor... Ty zde pouze papouškuješ neustále několik vět bez ohledu na téma a podstatu sporu... to je známka toho, že jsi nic nezažil, nemáš zkušenosti, nic o životě nevíš ....dovoluješ si zde poučovat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POKAS2 12:55:35 15. 04. 2010
default.png
jseš to ty,ten skřítek....a ještě se blbej jak troky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 12:54:27 15. 04. 2010
default.png
fro POKS2 pominu-li narážky na případ.., protože komu není radno, tomu není pomoci.. ...ale narážky na mě.. vyhrožuješ mi? Dojde na mě? Jak, zabiješ mě, přepadneš, brutálně mě zmlátíš jako to udělal Lešák Jirkovi??? Můžeš to zkusit, jsem připraven a střetneme-li se, určitě JÁ po svých odejdu, u tebe si tím jist nejsem... ale koneckonců, na netu se řeči vedou a v reálu voda plyne... podobných tlučhubů jsem slyšel a viděl osobně a pokud zrovna v tu chvíli ztratili pud sebezáchovy, pamatují si mě do teď... ty jsi teda HRDINA!!!???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:48:04 15. 04. 2010 blokovaný
default.png
Já ten případ neznam,nemam o něm moc informací a už vůbec nejsem znalec.Proto nemam jednoznačné stanovisko.Jo a asi zbabělej jsem.Když mam v ruce zbran(jeden člen mojí rodiny jí má),tak se mi dělá blbě,ale "dělám" na tom.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POKAS2 12:38:53 15. 04. 2010
default.png
VRAH JIRKA,potvrdil nám to i soud,což je velice dobře a jak se říká,na každýho jednou dojde a na Tebe hodně brzo,nejseš to ty ten malej smrad co dělal pingla??Začni sudnávat frčky,na Tebe si posvítíme.....Ještě tomu vrahounovi přibal INDULONU,bude ji potřebovat :-) ?:-) :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 11:54:29 15. 04. 2010
default.png
for Denver Ano Denvere, rád jsem pro tvrdý trest.. každému patří co si zaslouží...a je potřeba rozlišovat.. také jsem zde mnohokráte psal, že v tomto případě jsem určitým způsobem zaujatý, také jsem psal že mi nevadí opačný názor, ale podložený fakty... názory typu POKAS2 či tvoje, odpálkuji s lehkostí a radostí... nehledě, že Jirku znám osobně, znám případ jak jen to je možné ho znát a snažím se být soudný. Pokud bych si jen náznakem myslel, že Jirka udělal něco špatně, tak bych ho tak nehájil.. a nehájím ho nekriticky.. udělal taky chyby.. alkohol a zbraň... ale za to, že se zastavil u plotu si rozhodně nezasloužil útok proti své integritě a aby bojoval o svůj život..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio