Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kauza trutnovské střelby: Pohled čtenáře (REDAKCE)

Kauza trutnovské střelby: Pohled  čtenáře

Foto: ilustrační
Nešťastná trutnovská kauza, kdy po nočním incidentu na místě zůstal mrtvý muž a jeho pes a na druhé straně policista ve vyšetřovací vazbě, vyvolal vlnu zájmu i emocí. V reakci na materiál na našem serveru se nám ozval i jeden čtenář mimo jiné i s upozorněním na materiál pojednávající o této kauze. Čtenář píše: 
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 26. 05. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 10:56:36 15. 04. 2010
default.png
... oprava..pseudohumanista

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 10:55:15 15. 04. 2010
default.png
for Denver ty jsi ještě tady? pár týdnů sem nechodím a myslel jsem, že jsi už v blázinci a ty pořád ne..škoda... "milý" Denvere, nejprve se vypořádej s myšlenkou, že pokud jsou proti sobě dva a jeden má umřít... prostě to ber jako fakt, jeden nebo druhý tam zůstane, kdo má právo na život? Já tvrdím ten co se brání, to je alfa a omega demokracie... pak se můžeme babrat v případu a přetahovat se, kdo byl obránce a kdo útočník.... "milý" Denvere... demokracie je o tom umět se bránit a ubránit, mít tu odvahu. Naučil jsem se života si cenit, ale ne všech a ne za každou cenu.. pokud si budu vážit života zbabělce, násilníka na úkor života slušného a poctivého člověka, který sebrání, tak bych se musel stydět sám před sebou a neuměl bych s tím žít.. ty jsi Denvere zbabělec, ty neumíš říct jasné stanovisko, ty se stavíš neustále na stranu "těch" co prohráli... Němci taky prohráli válku a je nám jich líto za to co provedli? Pokud tedy dokážeš odsoudit zlo, tak proč to nedokážeš udělat i v tomto případě? M8 se slušný člověk nechat mlátit a ubít k smrti a čekat na okamžik "skoro smrti" aby laskavě prosil a žebral o život? Můj závěr je, proto si tě Denvere na tomto fóru a soudím, že ani v životě moc lidí neváží.. jsi zbabělec a psudoumanista

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:39:28 15. 04. 2010 blokovaný
default.png
appalacio Moc ten případ neznam a jestli ten tvuj kolega toho člověka nechtel zabít,tak je ten trest vysokej,ale ten tvuj komentář je docela síla.Umřel člověk a to,že mu přeješ smrt,tak určitě v pořádku neni.Lidskej život je to nejcenější co je a mně hrozně štve,že si todle některý lidi neuvědomujou.Já ti něco řeknu.Můžu se třeba taky z někým dostat do konfliktu a můžu ho třeba taky něchtěne zabít,ale nikdy tomu člověku nebudu přeci přát smrt.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 10:06:41 15. 04. 2010
default.png
for POKAS2 Njn, krysy se vždy vyrojí v tu pravou chvíli, aby se šly popást na mrtvole... Tak snad jedině, Jirka je pořád živej a ten ožrala a násilník už prdí pod kytkama... už neublíží nikomu a JIRKA šanci pořád má!!!..tak asi tak... a teď mudruj

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POKAS2 09:40:45 15. 04. 2010
default.png
spravedlivé Tak včera Jirka dostal v Praze co proto.Myslel jsem,že spravedlnost neexistuje ale něco málo slušných lidí se ještě najde.I když co je to za spravedlnost 1lidský život=10let dovolené za peníze danových poplatníků a to se budem bát,aby nám ten Jirka ještě na půlce neotravoval opět život v tom našem Trutnově.No nic,přejme tomu agresivnímu opilcovi VŠE nejhorší co se jen může přát a snad se i modleme aby bylo dostatečně slušných lidí i u dovolání a Jirkovi by mohly připařit ještě 5let navrch.Život spořádaného občana už to stejně nevrátí a po agresivním opilci už stejně za 2roky neštěkne ani ODBORNÍK.Takže Jiřiku,,ZABALIT A MAZEJ!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 08:41:33 15. 04. 2010
default.png
podovné rozhodnutí Tak jsem se včera s Jirkou vrátil z Prahy.... jedním slovem ŠOK.. Tajně jsem doufal, že v Praze soudy soudí opravdu spravedlivě, že Praha je něco jiného něž provinční soudy na okrese či maloměstské krajské soudy. Mohu vám říci, že z toho mám dojem vyjádřený zase jedním slovem "fraška"..soud byl už dopředu rozhodnut nedat Jirkovi šanci. Nebudu rozebírat podstatu sporu, o tom zde bylo napsáno dost a dost, jen stručně vylíčím jak to probíhalo u osudu. Státní zástupce řekl, nesouhlasím z důvodem odvoláním mé kolegyně z HK, myslím si, že jde o vraždu, že pan poškozený Lešák měl právo sebeobrany a tedy nevadí, že napadl obviněného, protože je to v rámci sebeobrany a pan obžalovaný věděl co může způsobit zbraní a zaútočil na neozbrojeného majitele domu... pokud nechápete...vítejte do klubu nechápajících. Tento návrh na změnu právní kvalifikace neznal ani advokát Jirky, prostě to tutlali do poslední chvíle, byl přednesen až na místě samém a soud rozhodl za 15min!!!! a s tím, že měl papíry vypracované, tedy rozsudek byl čten!!! Za 15min soud tedy rozhodl, vypracoval rozsudek a v poklidu, evidentně v dobré náladě přišel a veřejnosti přednesl...tak to je první dojem ze stání u Vrchního soudu. Věc samozřejmě neskončila, i když rozsudek bude pravomocný, Jirka s advokátem podávají dovolání a jak je poučené veřejnosti známo, respk. kdo si umí vyhledat Judikáty, tak na zvrat v tomto případě je šance dost velká. P.S. S údivem, jak Alenka v říši divů, jsem sledoval celou kauzu a jako občan se divím a jako odborník žasnu nad tím, jak dva soudy po přečtení stejných papírů dokážou rozhodnout takto diametrálně odlišně

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FS2 01:59:34 15. 04. 2010
default.png
smutné Když kdejaká fetka na někoho zaútočí nožem, jen zřídla kdy, je to kvalifikováno, jako vražda, ale vždy jako ublížení na zdraví s následkem smrti. Zde šlo očividně o střet na kterém měli podíl oba zúčastnění, těžko říct, kdo větší, ale předpokládám, že střelec si sám na sebe toho rtw nevypustil, ani se sám nedobil?, navíc zavolal postřelenému pomoc atd. Takže nevím, jak to může někdo kvalifikovat jako vraždu - samo o sobě je na hlavu, že každý soudce, státní zástupce, posuzuje stejný čin jinak - těžko si pak myslet, že je tu nějaká obecná spravedlnost pro všechny, když jde vlastně jen o náhodu, kterého soudce člověk dostane.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:26:19 14. 04. 2010
honzad..jpg
tomu rikam zvrat ve vyvoji: deset let www.zpravy.idnes.cz/soud-zprisnil-trest-za-zastreleni-muze-a-psa-z-podminky-je-deset-let-vezeni-1bi-/krimi.asp?c=A100414_153414_krimi_jba

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HETZER 20:48:38 03. 08. 2008
default.png
appalacio: nezakazuje nastrazne systemy zakon o zbranich a strelivu?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZUZANA 22:04:39 29. 05. 2008
default.png
.... Ty krááááááásóóóóóó.... :o)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio