Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Drogy za volantem? V ČR běžně.. (REDAKCE)

Drogy za volantem? V ČR běžně..
drugwipe 5
Foto: lh
Řidič auta, který v minulých dnech  na náměstí v Chrasti u Chrudimi přejel ženu s dítětem, byl pod vlivem drog. Podle mluvčí chrudimské policie měl v moči amfetamin, který se nachází například v extázi nebo pervitinu.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 11. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DONLABUZNIK 23:51:26 21. 09. 2019
default.png
Něco o problematice drog za volantem jsem si přečetl na https://kralmotoru.cz/media/drogy-za-volant-nepatri a podle mě je hlavní problém ten, že je test na drogy dost drahý, a tak se nedá, třeba jako alkohol, aplikovat plošně. Myslím si, že kdyby test na drogy byl součástí každé silniční kontroly, určitě by to se statistikami zamávalo...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IS 16:24:44 21. 08. 2008
is.jpg
Jad Jsem rád, že jste zastoupil i druhou stranu. Já si osobně myslím, že sjetej občan ČR je stejnou hrozbou pro jiné občany ČR jako občan ČR jedoucí kilo přes obec. Jestli se někdy sjetej občan ČR zmůže na dítě a bude se k němu hlásit (v případě, že zjistí, s kterou sjetou občankou ČR si ho na nějakým festivalu pod pódiem pořídil) a ve svých stavech si uvědomí, co všechno dítěti, jeho matce a vůbec všem občanům ČR na silnicích hrozí, tak nebude moct napsat příspěvek jako Vy, občane ČR (Jad). Samozřejmě situace na silnicích je čím dál horší. Stoupá agresivita, alkohol i drogy za volantem. Už abychom měli prostředky s tím něco udělat!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 15:47:47 21. 08. 2008
default.png
naposled Asi se tě to taky týká, když se tě tak dotklo, že zfetovanej řidič je podle mě šmejd... PS: třeba se potkáme na příštím czech-teku tak si tam o tom můžem popovídat :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 15:36:07 21. 08. 2008
default.png
re asi tak, až budeš každou noc vyhazovat pochcaný feťáky z nádraží a chodeb paneláků, kde otravujou slušný lidi, dělaj tam bordel a samozřejmě si u toho vyslechneš pěkné věci o fízlech, který tyhle šmejdi platěj z daní tak si uděláš celkem rychle svůj názor. Nemluvim o lidech, co si daj max. jednoho jointa marihuany a jdou domu jasný. End

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-SASINKA 15:20:23 21. 08. 2008
default.png
to jad Je vždycky super, když se do debaty zapojí někdo, kdo o dané věci nemá ani potuchy. Myslím, že všichni tady ví, jak to zimic myslel a normální člověk to taky jistě pochopí. Klidně si hul svoji trávu a nič si svoje zdraví, to si tě nikdo ani nevšimne. Ale pod vlivem nedělej nic nezákonného, třeba zde zmiňované řízení auta. A tvůj příspěvek ohledně daní nebudu ani komentovat, k takovým hláškám se z mé vlastní zkušenosti uchylují lidi, když už neví, co by řekli. A když se ti nelíbí, co se probírá tady na tomto serveru, tak sem nelez a všichni budeme šťastní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLASTA 14:57:09 21. 08. 2008
default.png
jade, prober se hlavně Ty, zimic neříká o slušném občanovi ČR že je šmejd, říká to o feťákovi a většina feťáků s kterými jsem (bohužel) musela jednat, žádné daně neplatí, naopak si chodí pro sociální dávky (také z daní těch slušných pracujících občanů ČR), pokud je nevydržuje (i když nerada) jejich vlastní rodina. Rozhodně k feťákům (tak jako většina občanů ČR na které se odvoláváš) kladný vztah nemám,...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAD 14:49:50 21. 08. 2008
default.png
re: zimic Tím jenom podporujete můj názor fízl=zimic=dement Rozdíl je že já platím na vás ,ale Vy na mně ne. Já celej den dělám na Vás a za to že si občas dám šluka trávy si jako šmejd nepřipadám. Zkuste raději chytat auta s pěknejma značkama co jedou 100km/h v obci než prudit do vašich sponzorů. Možná by pak těch smrťáků bylo taky méně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 13:16:16 21. 08. 2008
default.png
re feťák přesně sem svůj názor vyjádřil: feťák = šmejd. V práci internet nemám a daně platíme taky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAD 13:01:29 21. 08. 2008
default.png
re: zimic Dobrý den, Komu řikáš smejde? Ja ti taky do dementa nenadávám,tak se prober. Jezdit autem zfetovanej neni v pořádku,ale to co předvádí policisté na tomto serveru,to je vrchol. Vyjadři svůj názor a neřikej občanovi ČR , že je šmejd. On tě platí ať je "feťák" nebo ministr. Kdyby jste raději něco dělali než psát v pracovní době takový kydy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 15:10:55 22. 07. 2008
default.png
.. ne, ptal jsem se normálně kluků z dohledu. spíš jde o to, že nikomu to dát asi jen tak nemůžou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio