Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Drogy za volantem? V ČR běžně.. (REDAKCE)

Drogy za volantem? V ČR běžně..
drugwipe 5
Foto: lh
Řidič auta, který v minulých dnech  na náměstí v Chrasti u Chrudimi přejel ženu s dítětem, byl pod vlivem drog. Podle mluvčí chrudimské policie měl v moči amfetamin, který se nachází například v extázi nebo pervitinu.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 11. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZIMIC 20:34:41 12. 06. 2008
default.png
re Lukáš ve východních čechách 150 zjištěných narkomanů za volantem za poslední tři měsíce - viz úterní 112 (nova.cz - archiv). Oni testry jsou, ale otázka je kde?Drugwipe je buď tak drahej, že se radši na určitých správách či OOP nepoužívá, (u nás s limitem 20 km na službu o 200km2 se není čemu divit), nebo o něj prostě nežádaj? neznaj? nechápu...stačí, aby byli aspoň dva v autě...aspoň něco na ty šmejdy

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 20:19:49 12. 06. 2008
Lukas Heinz.jpg
re Deniss a zimnic Ne policie nežije v 18tém století. U Policie ČR je neexistuje jakákoliv zpětná vazba. O logistice bych se tady raději nezmiňoval. To co funguje u Policie ČR se logistikou nazvat ani nedá bohužel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENNIS 19:57:29 12. 06. 2008
default.png
co dodat... Vše svatá pravda.... a jak zjistit přítomnost drog? Přeci kousnu do krku a ochutnám... bude dobře - je sjetej, nechutná - můžu ho pustit :-)) S nadsázkou řečeno, ale jinak to dnes však nejde :-( Ať žije vedení PČR!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 19:50:33 12. 06. 2008
default.png
re bylo by určitě dobrý, aby se média dozvěděli, že je možnost přítomnost drog v organismu zjistit a přesto ji nevyužíváme, protože vrchnosti je to šumák...ochlasty střídaj smažky, který sejmou lidi na přechodu a ani to neví!!!přijde mi, že policie žije v 18 století...ale, že mě to vůbec překvapuje

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 16:59:30 12. 06. 2008
Lukas Heinz.jpg
re dokonalost Žádný člověk není dokonalý. Každý člověk dělá chyby. U Policie pracují lidé, nemůže být tedy bezchybná. Ačkoliv se Policie snaží tvářit, že se její stav zlepšuje a je teméř bez chyby, tak všichni co jsme uvnitř této instituce víme, že je to přesně naopak. Policie je v obrovské krizi. Mlžením, upravovaním statistik a lhaním se to rozhodně nespraví.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 16:51:14 12. 06. 2008
Lukas Heinz.jpg
re Beduin Nebylo to tak, nikdo mně nenutil. Kolega by mi test donesl samozřejmě jen díky tomu, že jsem jej o to požádal. Nicméně je slušné dle mého, pokud pro tebe někdo udělá pár dobrých skutků takového člověka odměnit. U policie se to nedělá, ale mezi slušnými lidmi je to běžné. Pokud to vyznělo, že jsem byl k tomu nucen pak určitě ne. Rozhodně to nebylo jen kvůli testu. Doba prostě dospěla k tomu, že jsempovažoval za nezbytné něčím užitečným tohoto člověka obdarovat. Libila se mu moje svítilna se stavěcím kuželem, tak jsem mu tu svítilnu dal. A znovu opakuji, že mně k tomu nikdo nenutil. Jistě je smutné, že testy nemá k dispozici policista běžně, stejně jako třeba detekční trubičky na alkohol. To je ovšem opět věc vedení Policie ČR a logistiky. A o tom jak je na tom logistické zabezpečení policistů v celé ČR víme všichni své. Problém je v tom, že u Policie ČR nefunguje žádná nebo minimální zpětná vazba. Jediný způsob jak v současné době ventilovat tyto problémy je tento web. Předpokládám, že když mi volali z Primy TV, tak tento článek bude mít pro mně jisté negativní důsledky. Nicméně nevidím důvod proč skrývat nedostatky. To že se Policie tváří, jako že žádné nemá je druhá věc. Přiznat chybu je jedna z nejtěžších věci v životě člověka. Jen Policie musí být dokonalá, protože to tak chce pan ministr a její vedení. To že jde o papírovou kulisu ví už snad každý občan ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEDUIN 15:23:13 12. 06. 2008
default.png
4 Lukáš Lukáši, já se nechci hádat, ani ti to nemám za zlé... Možná si nerozumíme, test Drugwipe 5 je oficiální ze zásob PČR? Asi jo... jinak by to nebylo možno uznat jako důkazní prostředek... že? Nebo se pletu? Něco jiného je dát někomu z kamarádů nebo z kolegů něco jako dárek, a něco jiného je, když někdo chce něco od tebe za něco co ty potřebuješ ke své práci. Já jsem ze tvého příspěvku onehdá pochopil, že tě situace spíše nutila dát " úplatek" aby jsi dosákl sledovaného cíle... To je to co mě žralo. Jinak dobrý;-) Zdraví Beduin Martin Zapletal

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 14:47:43 12. 06. 2008
Lukas Heinz.jpg
re Beduin A já ti opět říkám, že on pro mně také mnohé udělal. Dalšímu svému kamarádovi jsem dal třeba pouzdro na zbraň, které jsem měl navíc a taky jsem jej dostal. Svítina byla zase za jeho nezjištnou pomoc a ani mně o ni nežádal. Nicméně se mu líbila tak sem mu ji sehnal. Spoustu věci, které ve službě používám jsem zase já takto získal od svých kamarádu a přátel. Neměj obavy, že bych někoho uplácel dárkama za něco, co by mělo být ve výstroji oficiálně. Ale mám prořízlou pusu a díky tomu spoustu kamarádů, (a taky mně spousta lidí právě proto nemusí). Je fakt že jsem si výstroj nakoupil, ale taky jsem spoustu věci z nakoupené výstroje věnoval jako darky kolegům, kteří zase něco dali mně nebo něco pro mně udělali. Věř mi, kluci od kterých jsem získal testy jsou jedni z nejlepších lidí jaké znám.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEDUIN 14:38:17 12. 06. 2008
default.png
4 Lukáš Lukáši, jak říkám... neznám tu situaci... nebyl jsem u toho, ale zeptám se ještě jinak... ten kolega to získal kde?, na černém trhu? že to pro něj nebylo lehké získat... nebo oficiální cestou? Pokud oficiální cestou, tak opět platí co jsem psal dříve... ten kdo oficiální cestou dodává, a něco za to chce by se měl stydět... Howg;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 13:41:18 12. 06. 2008
Lukas Heinz.jpg
re beduin Dneska už ani kolegové z dopravky nemají v mnoha případech testry k dispozici. A co se týče té výměny: Odznáček neřeším a svítilna byla pro kolegu, který mi vždycky pomohl když sem potřeboval. Pro něj taky nebylo lehké ten test získat. Nemají se za co stydět

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio