Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Drogy za volantem? V ČR běžně.. (REDAKCE)

Drogy za volantem? V ČR běžně..
drugwipe 5
Foto: lh
Řidič auta, který v minulých dnech  na náměstí v Chrasti u Chrudimi přejel ženu s dítětem, byl pod vlivem drog. Podle mluvčí chrudimské policie měl v moči amfetamin, který se nachází například v extázi nebo pervitinu.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 11. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BEDUIN 13:02:47 12. 06. 2008
default.png
teda... jsi mě dostal... Lukáši, je to tak jak jsem to tušil... Já nevím co na to pořádně říct... To že si mnohdy raději investujeme ze svého pro " pohodlnější" a bezpečnější práci tak nějak překousávám... ale že ještě budeš dotovat ze svého, aby jsi " udělal" lumpa... tak to je vrchol... Ikdyž mě tak napadá, jestli není větší bordel to, že přestože nejsou testy na drogy, tak ty abys " udělal" lumpa, po tom co požádáš některého z kolegů ( jedno z jakého oddělení), tak tento kolega " prodá" ( smění) tento test za něco! :-((( Ten test není jeho majetkem, a navíc mi to připadne krajně nevkusné jednání z jeho strany... Možná jednou nastane situace, že ten dotyčný jednou bude potřebovat od tebe pomoct, a ty budeš jako první u něj, a dokud ti nedá zpět něco co jsi mu dal, tak mu prostě nepomůžeš... Pánové... kolegové... zamyslete se někteří nad takovýmto svým jednáním! Navíc to že máme na vozidlech nápis " pomáhat a chránit" neznamená tolik, že toto budeme uplatňovat všude jinde, jen ne pro u nás a pro nás... Pokud jsem to špatně vystihnul, je to možné... protože já jsem se nikdy do takové situace nedostal. Lukáši, je někde " ošéfované", že pokud někde je ten testr k dispozici, tak po tom co o něj v danou chvíli zažádáš, tak ti jej nemusejí poskytnout? ( byť třebas z jiného oddělení?) A to že někdo na tvé požádání řekne že jej nemá, tak to se dá eventuálně lehce zjistit. Zdraví Beduin Martin Zapletal

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTAS-MOP 12:42:09 12. 06. 2008
default.png
for Lukino Lukáši ve všem souhlas, my kluci z místního se k takovým testům ani nedostanem a to že si to vyčenžoval s dopravákama...(kdybych tě neznal, tak neuvěřím)!!!Je fakt, že se stalo modním trendem jezdit né nažranej, ale sjetej, protože ty smaženice moc dobře ví, že benga nemaj tyto testy k dispozici. Jen ať to media rozmatlaj, ať si vrcholový management užije s vysvětlováním proč testy na přítomnost drog nejsou běžnou součásti hlídkujících policistů, třeba jako alkotest trubky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 10:50:29 12. 06. 2008
Lukas Heinz.jpg
re beduin Většinou se mi podařilo směnit test za odznaček PMJ, který mně stojí 50 kč, jednou jsem musel investovat 300kč za svítilnu od ESP a naposledy jsem ho dostal za to, že jsem přes dvě patra stěhoval sakra těžkej trezor. Takže samozřejmě ze svého.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINKYS 10:09:27 12. 06. 2008
default.png
drogy Přesně jsi to vystihl Lukáši. U nás v krajském městě na OHS se s tímto problémem setkáváme každou noc. Frajírci už nejezděj pod vlivem alkoholu, ale drog, jelikož dobře vědí, že je na to nikdo "neudělá". Testů na drogy máme na celé město tak 5 a víc jich nebude. Nikdo na to nechce dát peníze. A když by pak testry byly, tak by mohl přijít nějaký příprc, že pokud policista provede test a ten bude negativní, tak ho i sám zacvaká... to goor00: novináři a celá média mají velkou moc. Šlo by o to, jak to podají a jak dlouho by v tom šťourali. Ale za pokus by to stálo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEDUIN 09:35:36 12. 06. 2008
default.png
směna? Lukáši, o výměně něco za drogový test jsem již četl... Ale neodpustím si jízlivý dotaz... Zajímalo by mě, za co jsi to herdek vyměnil? ;-) Že bys jim dal svoji nepotřebnou brašnu?, nebo starou nefunkční svítilnu?, nebo pět párů nafasovaných služebních ponožek?, nebo...? Můžeš mi na to odpovědět? ;-) Pokud mi ale řekněš, že jsi to dotoval ze svého... tak je to teda mazec...:-))) Tím co zde píšu nejsem proti tobě... jen se snažím to snad sarkasticky nějak komentovat... Situace je děsná, a my si musíme poradit jak nejlépe to umíme... ach jo... Zdraví Beduin Martin Zapletal

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 01:10:30 12. 06. 2008
default.png
RE:frantík Frantíku jsi naivní, když si myslíš, že se něco změní tím, že o tom budou mluvit v televizi nebo psát v novinách. Jediné co bude tak maximálně následovat bude DBA-Y kdy každý dostane 2 Drugwipy a hurá na ně. No a pak se napíše statistika, že to tak zlé zase není a vše utichne než se zase něco stane. To už tu bylo tolikrát, že nemusím být věštec, abych věděl jak to dopadne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTIK 00:07:12 12. 06. 2008
default.png
Testy Vše co je v tomto článku napsané je pravdivé (bohužel)!!!! Chtělo by to, ale oslovit novináře, aby na celý problém upozornili!! Až se vše dostane do televize to uvidíš ten mazec, jak najednou budou testy pro všechny ne jenom pár pro kolegy z dopravky!!! Je to sice k pláči, že novináři budou zase hlásat lidem, že je policie neschopná, ale aspoň se něco pohne (možná)! Naši mocní z byrokratického aparátu PČR zaspali dobu a vypadá to, že spí dále! Smutná realita.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio