Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pražské setkání s ministrem vnitra Ivanem Langerem (REDAKCE)

Pražské setkání s ministrem vnitra Ivanem Langerem
Ivan Langer
Foto: ilustrační

V úterý 17. června se ve smíchovském Futuru setkali  pražští policisté s ministrem vnitra Ivanem Langerem, jeho  náměstkem Jaroslavem Salivarem a policejním prezidentem Oldřichem Martinů. Konference se zúčasnil také ředitel Správy hl. m. Prahy Petr Želásko a projektový manager projektu P-1000, Petr Žídek.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 20. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 16:21:54 22. 07. 2008
Lukas Heinz.jpg
re all Sledujte tedy v pátek stránky policisty.cz

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 14:53:32 22. 07. 2008
Lukas Heinz.jpg
Upozornění pro všechny policisty sloužící v Praze (Tento příspěvek nevyjadřuje názor redakce policista.cz, ale individualní názor přispěvatele). Dne 24.7.2008 v 11:00 hod se zúčasním tiskové konference konané na Policejním prezidiu, kde by měly být zodpovězený otázky, jaká konkrétní opatření budou provedena, aby nedocházelo k odlivu policistů z hlavního města. Samozřejmě vás za redakci budu na stránkách policisty.cz ihned informovat o průběhu celé tiskové konference a o přijatých opatření. Váš redaktor a policista: Lukáš Heinz

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLOS 12:59:44 28. 06. 2008
default.png
Ivánek Král lhářů Ivan Langer promluvil a Salivar mu k tomu dodal podklady. To je dvojka k pohledání. Pamatujete si na leden 2007, kdy Langer tvrdil, že díky novému služ. zákonu žádný policista neklesne na služebním příjmu? A jak nás obvinil, že mícháme jabka s hruškami? V prosinci 2007 musel mnoha policistům doplatit desítky tisíc kč na mzdě, aby neklesl jejich příjem. V médiích se to však již neobjevilo. Letos nám přidali 1,5% na mzdě, které jsem dosud neviděl a pan Salivar nám do očí tvrdí, jak nám platy krásně rostou. Pane Donutile, kde soudruzi z policejního presidia asi udělali chybu? A tu hloupost s 80.000,- Kč nebudu radši ani komentovat!!! Proč musí mít policie ve vedení takového bl..?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 14:54:09 26. 06. 2008
default.png
likvidace policie Jak se na migraci a budování amatérského policejního sboru dívá velký pronajímatel nemovitosti a neministr policie Ivan Langer? V době rapidního zdražování a velké inflace jsou policisté znevýhodňovaní v této společnosti a mnohdy nejsou dostatečně bonitní k základním lidským potřebám.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA 22:25:02 24. 06. 2008
default.png
Zdravím Martine svatá pravda Marťo, Ivánek se stále více bojí podřízených (a nejen jich) a raději se stahuje do bezpečí. Možná si uvědomuje, že bezpečnostní složky by ho asi už neuchránili. Ovšem když jsem viděl modroptákovský bilboard o budoucnosti a prosperitě občanů v naší krásně rozkradené země, chtěl jsem své soukroume vozidlo do něj zaparkovat. No škoda plechu. Holt do zaří se uvidí. Snad dojde na spravedlivé a poctivé lámaní chleba. (to by asi NEministr umřel hlady)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEDUIN 20:32:14 24. 06. 2008
default.png
Všimli jste si??? Kolegové, všimli jste si, že v poslední době se pan NEministr I.L. nějak ztratil? Již není tolik vidět... nyní je v ústranní... Možná se pletu, ale chce si dát teď trošku pohov, když vidí, že se i jemu díky této vládě podtrhává jeho židle, a to dle mého názoru jen proto, že chce po pádu vlády nebo jejím dosloužení získat nějaké plusové body u příštích voličů! Vždyť co by taky dělal tenhle človíček, že??? V dřívější době byl hodně vidět i slyšet... zastával se různých pitomin... tak nějak zastřešoval tu stranu, která je modrá... Jak já bych si rád zaspíval: " Modrá je dobrá... už je to tak..." Tuhle písničku mám kupodivu ještě stále rád... ale z modré barvy v podání konkrétně NEministra I.L. se mi vážení chce stále blejt... Panové prominou, dámy jsou zvyklé;-) Zdraví Beduin Martin Zapletal

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 14:31:32 24. 06. 2008
default.png
Tak co Vám zas nalhal, to jak říkal,že polda má průměr 31.500,-Kč a v civilu by si musel vydělat 81.000,-Kč,tak to je blbost,já jsem dělal poldu 15-let a ted jsem přes rok v civilu a je to jen o tom kdo dá víc peněz-jezdím kamiónem pod italskou firmou a jsem doma víc než jsem byl u slavné PČR pod vedením Langera a o penězích ani nemluvím,protože to sem nemůžu ani napsat.Přisluhovači Langera by hned psali,že to není možné-pánové ale je.Nebát se zbalit a odejít za lepším,měl jsem strach odejít(jak straší,že se v civilu neuplatníte)ale opak je pravdou,všude radši vemou bývalého poldu než civila-to je taky tvrdá realita.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA 22:22:46 23. 06. 2008
default.png
ogaři Ivánek pravil že není ministrem policie, ale ministrem vnitra. (je v tom trošku rozdíl??) Mu je úplně jedno co zasel. Protože se chová jako "správný kapitalista" pokud sklidí špatně, tak to dovezene odjinud. Je mu je jedno co se státní policii, možná chtějí s Bémem urychlit stav k metropolitnímu sboru. Kdy města budou platit tvrdě výstroj, výzbroj a dopravní prostředky. Stát zaplatí "jen" četníky. To budou úspory pro Kalouskovu pokladničku. A když k tomu nějaký dáreček přidá ješte Cikrt s Julínkem, tak budou mít na krásného a vykrmeného medvídka. A za 2 roky mohou tito darmodějové a vyřírkové odejít do "výsluhy". A nějaká špína??? Pánové- to chce čisté rukavičky a vše je v pořádku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu E-RI-DU 21:05:50 23. 06. 2008
default.png
Langer No já myslím, že Langerovi ani tak nejde o to smít špínu z policie. Jemu je úplně jedno, jakou má policie pověst u společnosti, tohle ho vůbec netíží a na straně opozice není nikdo, kdo by ho mediálně tlačil ke zdi, aby se stavem u policie něco dělal, možná i proto, že i lidé z opozice cítí velký díl viny na tom, v jaké je policie dnes stavu a navíc téma bezpečnosti a policie bohužel ještě není pro volební boj natolik atraktivní, aby mu byla věnována nějaká větší pozornost. Posměch a neúctu, kterou dnes policie sklízí v médiích, on na svoji osobu vůbec nevztahuje, ale problémy se u policie kupí, podle mě je obrovské štěstí, že policii ještě nepostihl kolaps a smekám před všemi kolegy, kteří ještě vydrželi ve službě a denodenně se perou se zločinem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 20:22:10 23. 06. 2008
default.png
Langer Langer sklízí to co zasel. Když si vzpomenu jak policii špinil, kolik napsal Černých knih policejních hříchů (myslím si, že je čas na další díl), jak dokázal pokřivit v očích občanů pohled na uniformu, tak se tomu tady ani nedivím, jak to dopadá. Langer může pozlatit služebny, můžeme jezdit v pozlacených Porsche Carrera, ale tu špínu, kterou na nás naházel než byl MV, tu nesmyje tak rychle. Na druhou stranu dobře mu tak.Ať si posměch a neúctu za stav jaký panuje u PČR vyžere až do dna. Jak se do lesa volá, až se ucho utrhne...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio