Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pražské setkání s ministrem vnitra Ivanem Langerem (REDAKCE)

Pražské setkání s ministrem vnitra Ivanem Langerem
Ivan Langer
Foto: ilustrační

V úterý 17. června se ve smíchovském Futuru setkali  pražští policisté s ministrem vnitra Ivanem Langerem, jeho  náměstkem Jaroslavem Salivarem a policejním prezidentem Oldřichem Martinů. Konference se zúčasnil také ředitel Správy hl. m. Prahy Petr Želásko a projektový manager projektu P-1000, Petr Žídek.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 20. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu E-RI-DU 23:34:28 22. 06. 2008
default.png
Franta Ale opozice musí být taky konstruktivní a věcná a ne, že bude hledat chyby tam, kde nejsou anebo pak opakovat ty samé chyby a vydávat je za své přednosti, tomu se pak říká absolutní nekritičnost k sobě samým. A to je to, co provází působení Ivánka na postu ministra vnitra. Nehledě k tomu, že využívá úspěšně vyřešené případy ze strany policie pro prezentaci svojí vlastní osoby a to, že je policie personálně v rozkladu i díky jeho politice svádí na cokoli a kohokoli, ale skutečné kořeny tohohle problému nehledá. No ale jak to tak čtu, tak se určitě shodneme na tom, že tenhle člověk nemá na tak zodpovědném postu co dělat. Je to hodně špatný manažer a o morálce nemá cenu u jeho osoby mluvit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA 21:59:01 22. 06. 2008
default.png
e.ri.du no právě proto se tomu asi snad říká opozice??? Kdyby byl v opozici, tak i modrá barva sluýeben by byla špatně. Ale protože jsou u koryta modroptáci tak je vše OK

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu E-RI-DU 14:20:48 22. 06. 2008
default.png
Andras Langer teď vrtulník potřebuje, protože je ministr. Kdyby ministrem nebyl a na jeho místě byl někdo jiný, tak by vrtulník byl samozřejmě zbytečnost. To máš jako s tím, jak pořád "řval" při sebemenšímu pochybení u policie, že by měl odstoupit ministr vnitra, policejní prezident a ještě pár dalších funkcionářů, ale teď už nekřičí a ještě třeba trestní stíhání policistů vydává za svoji dobrou práci, že policii očišťuje. Je to demagog a diletant.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA 22:35:31 21. 06. 2008
default.png
Andras tak to chtělo na otázku odpovědět otázkou. A naco LAnger potřebuje tento vrtůlník??? Aby si snad mohl do Olomouce zaletět ve volnu zahrát golf ve svém klubu??" No divím se klukum z ochranné služby. Asi bych neměl nervy s takovím grázlem pracovat a ještě jej chránit. Tfuj tfuj tfuj...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:57:16 21. 06. 2008
Andras.jpg
Já nikdy nezapomenu na jeden den s policií, kam pan Ivan přišel, neodpověděl kolegům ani na pozdrav, odstrčil je, prošel přes pásku k vrtulníku, a povídá: Na co policie potřebuje tenhle vrtulník! Já doufám že už ho nikdy nikde nepotkám, protože bych asi běžel do kufru pro tonfu, a asi bych něco udělal. Ach jo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ALIK 23:43:41 20. 06. 2008
default.png
Re Lukáš na Fedof Promluvil jsi mi z duše Lukáši takže asi nabídneme kolegovi přímou možnost se podílet na změnách.Nové síly se hodí!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 15:52:18 20. 06. 2008
Lukas Heinz.jpg
re Fedof Co se týče UBS a NOSP tak už jsem tady jednou napsal drahý fedofe, že odborová organizace by měla být sdružením lidí jednoho nebo několika podobných oborů, kteří se všichni aktivně snaží zlepšit podmínky své práce. V České republice a zvláště se to týka NOSP a UBS je to pár aktivních jedinců a obrovská skupina čumilů a hospodkých kecálku. Není tedy nic zvláštního, že to nefunguje tak jak má. Když o tom mluvíme. Co si podniknul ty pro zlepšení práce svých kolegů, že tak rád kritizuješ odbory. Jinak s tebou souhlasím. Je třeba dávat konkrétní návrhy. Písemně a oficialně argumentovat, podávat stížnosti na nedostatky, informovat media o skutečné situaci. Bohužel prozatím na to mnozí policisté nemají odvahu. Tím, že nemají odvahu odrazují i ty aktivní policisty od toho aby za ostatní bojovali. Ostatní obory ve službách státu již pochopily že bez toho aniž by o sobě daly hlasitě vědět to nepujde. Pokud se policisté velmi rychle nevzpamatují budeme ti nejposlednější v řadě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FEDOF 13:49:53 20. 06. 2008
default.png
Zbytečné setkání ? Snad byl policejní prezident udělal lépe,kdyby policistům vysvětlil, jak to, že se 150 hod. VO vůči podřízeným někde pěkně zneužívá. A co udělal pro to, aby k tomuto již nedocházelo? Pokud by chtěli policisté vědět kde jsou peníze na tento rok, tak ať se zeptají VO, ZVO a výše, jak to , že mají i oni příplatek 10% za směnnost? Jak je to možné? Kolik dostali odměn a kolik mají placených přesčasů? A kolik dostali podřízení? Ale ,kdyby naše odbory NOS i UBS stály za něco a nehráli by si na kohouty na dvoře, tak by asi první věta v tomto článku nemusela být a poslanci by nechtěli do konce záři 2008 otvírat zák.č.361/2003 Sb.To co píšou někteří o nemocenské,tady vůbec nepatří.Na jedné straně brečí, že chtějí,aby byl z.č.361/2003 Sb. blíže ZP a na druhé straně když se jejich přáníčka začínají plnit, tak se jim to nelíbí.Tak co vlastně chtějí? Nářku už bylo dost, dejte místo toho konkrétní reálné návrhy na stůl!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POMAHAT 13:45:37 20. 06. 2008
default.png
... Nevim,co na to napsat...ale vsude jsou jen lzi...to je jasna vec a kazdy jen dneska lze.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ALIK 13:03:58 20. 06. 2008
default.png
Nemocenská Pro všechny také důležitá zpráva.Ústavní soud sice zrušil ustanovení o neplacení prvních 3 dnů nemocenské ALE zdá se a je to i podložená zpráva, že se na nás tak nějak pozapomnělo a pro nás toto NEBUDE platit! Všichni tedy mají návrat k 60% a my místo návratu na 100% = 0 !!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio