Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pražské setkání s ministrem vnitra Ivanem Langerem (REDAKCE)

Pražské setkání s ministrem vnitra Ivanem Langerem
Ivan Langer
Foto: ilustrační

V úterý 17. června se ve smíchovském Futuru setkali  pražští policisté s ministrem vnitra Ivanem Langerem, jeho  náměstkem Jaroslavem Salivarem a policejním prezidentem Oldřichem Martinů. Konference se zúčasnil také ředitel Správy hl. m. Prahy Petr Želásko a projektový manager projektu P-1000, Petr Žídek.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 20. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ALIK 13:03:42 20. 06. 2008
default.png
Peníze pro Prágl Co se týče tohoto tak na jednání s PP dne 16.6 08 bylo řečeno a to zcela opatrně, že se o "nějakých" penězích přemýšlí a jedná ale bližší specifikace nebyla.Největším problémem jak do dnešního systému tuto položku přidat a jinak než pracovní odměna to asi nepůjde... doposud žádná výše nebyla vyřčena na to je PP moc opatrný protože pak by z toho byla pěkná blamáž.Jinak by se to mělo týkat kluků pod správou hl.města.No nevím tady asi bude také problém jelikož kolegové chybí všude na útvarech v P a ne jen na městě! Takže to bude dosti sporné.PP také garantoval ubytovny pro ty co je budou využívat stále a pro ty co jezdí např. na 12 služeb a na ubytce se nezdržují bude vyhrazen tranzit a celé by to mělo být za poplatek 20kč/noc což je prý asi 20% z nákladů jedné noci. Znovu jsme také zjistili zda se neočekává nějaká změna v zákazu podnikání - takže pro všechny PP řekl jasné NE!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PEPEK-NAMORNIK 12:57:02 20. 06. 2008
default.png
Add setkání v Příbrami Jinak já jsem se účastnil stejného setkání v Příbrami a probíhalo zcela stejně. Na podobné otázky stejné odpovědi. Platy se nám zvýšili o 9%, průměrný plat je 31.500,-Kč, dostaneme nová auta atd...... A když se kolega zeptal obdobně, co ho má udržet u policie po 12.letech služby, bylo mu odpovězeno, že pokud chce, tak ať jde, že devět(?) měsíců v roce v soukromém sektoru pracovat nebude, určitě že minimálně měsíc v roce promarodí za 100% platu a žě policie zaměstnancům, aby neodcházeli, Lexusy nebude...... Závěr je zcela jasný, policie se hroutí, management o tom ví, reforma nás zachrání, ale nikdo neví kdy.... Snad bude líp.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINKYS 11:56:01 20. 06. 2008
default.png
klasika snad se ani nedalo čekat, že by někdo z politiků, kdokoliv, někdy odpovídal konkrétně. Oni to jinak ani neumí. Určitě ani na svatbě, při otázce berete si zde přítomnou...., neodpoví jasné ANO, ale bude to proslov minimálně na 5 minut...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BAJRAS 07:44:07 20. 06. 2008
Bajras.jpg
Lukáši díky za informace. To víš, drtivá většina lidí se o nějakém setkání ani nedozví. Zřejmě dobře utajená akce. Co kdyby tam někdo náhodou přišel a měl v ruce podklady proti jejich lžím a nepravdám. U MV a NMV něco podobného čekám na každé jejich zastávce po republice, ale že nabírají otáčky a snaží se vyhodit ředitele Prahy, na to by jim PP měl dát najevo jasně NE! Pokud to neudělá, bude jen dalším pohunkem MV. Věřím, že za ředitele JUDr. Želáska se postaví většina poldů z Prahy. Však jim dojde humor, až uteče ten zbytek lidí od firmy. Pak jim ani hození podstavů na policejního prezidenta nepomůže. Nikdo z mého okolí nemusí lidi jako Langer, Salivar apod. Ještě si neuvědomili, že nemluví s demen.y, ale se vzdělanými lidmi, kteří jejich marketingové PR snahy dost dobře neberou a chtějí vidět výsledky a odpovídající ohodnocení. Až mi pro mou práci bude stačit umět vypsat pokutový blok a nasměrovat turistu správným směrem, tak ať mě dají do 3TT, ale ani ten člověk v 3TT si s tímto nevystačí a oni to moc dobře vědí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio