Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Moderní český policista se špekbrašnou (REDAKCE)

Moderní český policista se špekbrašnou
praktické použítí špekbrašny jinou osobou
Foto: lh-policista.cz
(Aktualizováno 22.8.2008 ve 22:40 hod)  V závěru tohoto léta přichází v celé České republice okurková sezóna kontrolních orgánů Policie ČR,  a zvláště v Praze se nese ve stylu SNB retro 60tých až 80 tých let. Můžete zde vidět nové moderní policisty, jak nosí přes rameno  brašnu, zvánou tež lidově "špekbrašna", v níž mají veškeré písemnosti a svítilnu též z dávných dob.  Vše ne nepodobné vybavení naších předchůdců, příslušníků SNB.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 20. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 09:01:16 21. 08. 2008
Pavel J. Bílý.jpg
tak sorry, odkaz už není aktuální - teď je to "milec-holster.com".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 08:55:48 21. 08. 2008
Pavel J. Bílý.jpg
for Andre Hoď na sebe nějaký kontakt (mail či telefon - s ICQ si netykám) - J.Milec udělá cokoli z vyráběného i v bílé, popř. maskovací. A co nedělá běžně, to si u něj můžeš objednat po osobní dohodě, pokud to nebude úplně nereálné. Jinak jeho sortiment je k vidění na stránkách "milecholster.cz", tak se tam podívej a budeš-li mít zájem, dej vědět (doufám, že to nebudete brát jako nepřípustnou reklamu - pro mě je to prostě pomoc kolegovi).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 08:54:25 21. 08. 2008
default.png
Re: Andre Stačí navštívit nějaký obchod se zbraněmi nebo army shop. Tam je výběr velký, ale vzhledem k faktu, že pánové manageři chtějí dopravce bílé opasky a vše na nich zrušit a nechat jen černé pro všechny tak si toho dlouho neužiješ. Na severu čech tyto bílé výstrojní součástky už běžně nenafasuješ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRE 00:59:20 21. 08. 2008
default.png
Prosím prosím :o) Lidičky trochu mimo mísu, ale už nevím kde se zeptat. Myslíte že existují nějaké dopravácké opasky (myslím jiný matroš) než nafasované? Popřípadě i bílá pouzdra na ČeZetu? Nemůžu se nikde ničeho takového dohledat:-( Jestli někdo víte např. odkaz na web, tak předem díky :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SVED 23:26:21 20. 08. 2008
default.png
Lukáši, nemám slov, pokud tohle čte nějaký civil, tak si musí myslet, že jsme banda vtipálků a děláme si pořád jen srandu. Opak je bohužel pravdou a je smutné, kam se ta naše firma s těmi (nejlepšími) manažery řítí. Co takhle defenestrace?Nepomohla by?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FF 22:43:28 20. 08. 2008
FF.jpg
Dost přesný fakt povedený článek, plně s tebou souhlasím. Sám nosím věci co jsem si za své prašule pořídil, opasek, pouzdro, kapsičku na dokumenty apod. U nás zatím po brašnách nejdou, ale proběhla kontrola na správné umístění hvězdiček na výložkách, měřili to pravítkem na milimetry. Prostě pecka, připadal jsem si jak ve stupidním snu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 21:06:28 20. 08. 2008
Pavel J. Bílý.jpg
Móc pěkný!!! Tohle se Ti, Lukáši, převelice povedlo. Jenom bych se přimlouval za to, aby v dolní řádce fotek nechybělo fasované Sickingerovo geniální pozdro na CZ 75D a místo teleskopu by oku zajisté lahodila tonfa něžně laškující s kolenní jamkou. Jinak to nemá chybu...;-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:21:12 20. 08. 2008
Andras.jpg
Velice pěkný článek, upadl jsem do vzpomínek, když nám VO předčítal tento pokyn na ranním rozdílení, a opět jsem propadl smíchu zoufalství. Já jsem po tomto pokynu oznámil, že si věci které mám na opasku prostě nesundám. Ne, ne a ne, uznávám že jednám v rozporu s tímto obludáriem(i když mi ho nepřísluší hodnotit, páč jsem kanonenfutr, a tudíž hloupý a nevzdělaný, a nerozumím tomu co je dobré a správné), a jsem také připraven přijmout plnou odpovědnost, i případný postih. Věci které jsou kolikrát v rozporu s předisy, a které mám na opasku, už mi kůži zachránili tolikrát, že se to nedá spočítat na prstech nohou i rukou. A nejen mě, ale i lidím, kteří potřebovali pomoct. Proto se k tomuto pokynu stavím tak, že ho odmítám uposlechnout, se všemi možnými následky a důsledky, které mi hrozí a které z neuposlechnutí plynou. Kdyby rozkazy a nařízení vyhrávaly "války", neválčili by v roce 1945 němci zády k Rýnu, ale tančili ve skotském Edinburgu.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMY 18:55:54 20. 08. 2008
default.png
Martin1 No tak na to bych se docela kouknul. Rád se zasměju, akorát že u mě by to byl takovej hořkej smích protože pořád o Policii uvažuju i přesto všechno co tu už nějakej pátek pročítám... Zatim se protloukám vš tak mám eště dost času na přemýšlení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-SASINKA 17:15:18 20. 08. 2008
default.png
Prima článek. A jen takový dodatek, před měsícem jeden kolega dosáhl přeložení do místa bydliště a musel odevzdat věci, které nafasoval. Samozřejmě tuhle úžasnou brašnu někde ztratil už před deseti lety. Jaký byl jeho údiv, když mu na vystrojním řekli, že brašnu musí vrátit a když ne, tak je třeba zaplatit škodu, která vznikla vnitru. A divil se ještě mnohem více, když mu řekli, že se na brašnu se ani po těch deseti letech nevztahuje žádná amortizace a cena je 600,- Kč...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio