Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Moderní český policista se špekbrašnou (REDAKCE)

Moderní český policista se špekbrašnou
praktické použítí špekbrašny jinou osobou
Foto: lh-policista.cz
(Aktualizováno 22.8.2008 ve 22:40 hod)  V závěru tohoto léta přichází v celé České republice okurková sezóna kontrolních orgánů Policie ČR,  a zvláště v Praze se nese ve stylu SNB retro 60tých až 80 tých let. Můžete zde vidět nové moderní policisty, jak nosí přes rameno  brašnu, zvánou tež lidově "špekbrašna", v níž mají veškeré písemnosti a svítilnu též z dávných dob.  Vše ne nepodobné vybavení naších předchůdců, příslušníků SNB.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 20. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DEREK_ 11:24:14 20. 08. 2008
default.png
derek tucet: Nacez samozrejme jeste dostanes radne zjebano jakym zpusobem jsi nakladal s osobnimi udaji (nechal je valet na ulici ve slusive brasne) a buh vi co vsechno jsi tim neporusil.. . Nu.. kdyz nekdo premejsli hlavou, vysledky jsou vzdycky videt :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEREK_ 11:21:35 20. 08. 2008
default.png
derek tucet: ano, ten je ze vsech asi nejpovedenejsi. Aneb doporuceni - odloz brasnu, kdyz ti ji nekdo se vsema tiskopisama, vypsanyma kontrolama (ty totiz prece v zadnem pripade nesmis nosit u sebe v kapse!!! K tomu totiz kapsy prece nejsou urceny, aby se v nich neco nosilo) atd. ukradne, je to v pohode. Zaplatis nam to v podobe peknyho sporeni :D Genialni slint. Opravdu, Aplause!! :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUCET 11:16:18 20. 08. 2008
default.png
a to jste jistě kolegové z Prahy četli ten dokonalý návod, kterak manipulovat se služební brašnou při pronásledování pachatele :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEREK_ 10:41:29 20. 08. 2008
default.png
To je vystizne K tomu neni moc co dodat. Proste nekdo zase vymejsli naprosto nepodstatne hovadiny, kteryma vsechny jeste vic otravi aby co nejdriv odesli od teto firmy. Nevim co to musi byt za spozdene mozky, kdyz jeste v roce 2008 nuti policisty nosit naprosto neprakticke a smesne vypadajici brasny, kdyz existuje nekolikanasobne praktictejsi a dustojnejsi reseni. Nemluve o tom, ze si ho leckdo je ochoten poridit dokonce za vlastni penize, ale i tak ho nesmi pouzivat. To neni nic jineho nez naprosto cielna destrukce. Stejne tak napr. "rozumim" jejich starosti jestli policiste nosi kozene rukavice za opaskem ci nikoliv. Opravdu dulezita a zasluzna prace resit takove veci. Naprosto nechapu pointu cemu by to melo vadit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio