Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Škodovka a policie představily nové policejní vozy (REDAKCE)

Škodovka a policie představily nové policejní vozy
nový policejní vůz
Foto: Petrášek Radek ČTK
Zástupci policie a automobilky Škoda ve čtvrtek představili policejní vozy v novém grafickém provedení. Škodovka od poloviny října dodává bezpečnostnímu rezortu kolem padesáti vozů denně. Škoda Auto na jaře letošního roku zvítězila ve veřejné soutěži.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 30. 10. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BRUCE-DICKINSON 23:20:37 06. 11. 2008
default.png
Bruce Dickinson: Dopravka v Karviné nemá na benzín, čímž jsou nuceni jezdit pouze v Karviné a ne po celém okrese. A to si příští týden jedou pro 2 octavie a 1 Wagna. Asi budou stát v garáží a ven vyjíždět pouze 28. 10 na přehlídky 23:16:09 06. 11. 2008

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 17:04:12 03. 11. 2008
default.png
Papírový děs Často nasazují vlastní život, setkávají se s lidskými tragédiemi nebo bojují proti těm nejtěžším zločincům, ale největší stres pro policisty představuje hlavně nadbytečné papírování. Vyplývá to z aktuálního výzkumu mapujícího zdroje psychické zátěže u policie, jehož závěry má Právo k dispozici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE007 20:59:00 02. 11. 2008
default.png
Frantik Nevím, na jakém OŘ sloužíš, ale myslím, že pod SJmK nespadáš. U nás se proslýchalo, že bysme také začali chodit pěšky, ale nebylo to možné uskutečnit z důvodu, že musíme být na dosahu u vozidla, kdyby nás operační někam poslal. U nás byly dříve zavedené limity na benzín, ale nyní žádné limity nejsou, možná něco na OŘ je, ale mi řadový o tom nevíme, nikdo nás za najeté kilometry nedrbe. Ptali jsme se na PHM vedoucího, jen tak orientačně a ten nám sdělil, že o toto se nemáme zajímat, že PHM je jeho věc a že je peněz na PHM dost a ať si jezdíme, jak uznáme za vhodné. Dále nám vedoucí říkal, že na PHM peníze musí být, protože to říkal Langer a kdyby nebyly, tak se má někde přiškrtit, ale ne na PHM. Nevím jak to u vás chodí, ale pokud držíš stálou (dozorčího) a vedoucí tě ven pošle šlapat, tak je to špatné, protože když tě např. zavolá operační na loupežné přepadení nebo signál, musíš se tam dostat co nejrychleji a není možné, abys na obvod došel pěšky a poté si vzal sl. vozidlo. Na tvém místě bych to probral s kolegy a řešil to přes ředitele OŘ. Pokud do toho půjdeš sám, prohraješ a vedoucí tě zadře. Vím o čem mluvím, také máme s vedoucím problémy, ale ani jako celek si na něj netroufáme, protože víme, že páni manažeři stojí při sobě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTIK 19:54:20 02. 11. 2008
default.png
pro Dave007 Nevím odkud máš takové informace, ale moc tomu nevěřím. Nějaký dopis asi moc nepomůže? Ale přesto to zkusím a zeptám se proč vždy před koncem roku nám naši nadřízení sdělí, že limity na benzín jsou pro naše OOP vyčerpány a mi chodíme pěšky do té doby než se něco stane. Pak honem poklusem na obvod a rychle na místo činu. Potom se všichní diví, že přijedem pozdě i když je to od odělení kousek. Lidem pak vysvětlujem, že nejsou prachy na benzín a proto chodíme pěšky a o tom to celé je z venku pěkná paráda a uvnitř vše po staru. Pak se všichni diví, že odchází tolik schopných policistů!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CARAWAY 16:58:34 02. 11. 2008
default.png
Škoda Octavia Pánové, abych řekl pravdu, jsem na ten nový vůz zvědavý. Momentálně mám služební Škodu Octavii 20V 1.8T a s tím už člověk něco udělá, jen tak mu někdo neujede, tak věřim, že ta nová Oktávka bude mít pod kapotou aspon 1.8 TSI, jinak je to o ničem. Když člověk jede s dvojkouvou 1.6MPI, je to žalostný, pustí v létě klimu, majáky a auto nejede, prostě s prominutim auto tak pro plynaře a ne pro policii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE007 14:12:14 02. 11. 2008
default.png
Frantík To není starost PP ani MV, ale vašeho okresního ředitele. To že nejsou peníze na PHM je naprostá blbost, spíš váš okresní zbytečně šetří, aby se zalíbil někomu na kraji a peníze z okresu vrací. Napište dopis na MV, Langer sliboval, že na PHM bude a když zjistí, že u vás na benzín není, určitě pošle kontrolu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTIK 13:25:28 02. 11. 2008
default.png
Nové auta K čemu jsou nové auta, když nám opět nadřízený řekl, že budem šlapat, protože nejsou peníze na benzín!!!! Takže budeme mít nové vozidla, které budou stát před oddělením a budem kolem nich jenom chodit a veřejnosti se chlubit jak se máme dobře!!! Už mě to fakt štve, každý rok je pořád to samé. Před koncem roku nám sdělí, že nejsou prachy na benzín a v zimě šlapem jak blbci. Už by se měl tam nahoře na PP, nebo MV konečně probrat a naučit se počítat, ale to by jsme po nich asi chtěli hodně!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 12:31:18 02. 11. 2008
default.png
Kolaps policie Dnes mi můj dlouholetý, velmi dobrý, přítel volal, že se rozhodl odejít od Policie ČR. Přitom slouží pouhé tři roky. Požádal jsem jej, aby mi pověděl, co jej donutilo k tak radikálnímu rozhodnutí. Příběh, který mi vyprávěl je vcelku stejný, jakých jsem slyšel za poslední dobu desítky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 20:50:40 01. 11. 2008
default.png
Nová auta Mě osobně na těch autech nejvíce vadí maják. Máme s ním u nás na SDP velmi špatné zkušenosti. Když se zadával tendr na nákup nových vozů, jednou z kritérií byl i jiný typ majáku, proto nechápu, proč byl nakonec použit ten stávající. Tento maják máme na 4 autech 2xoctavia combi a 2x VW Transporter, ale ani jeden nikdy nefungoval dobře. Jedna octavia už byla 6x na opravě majáku a stále vypadává což uznáte sami, že při jízdě k nehodě a použití VRZu je dost nemilé, když vám před křižovatkou vypadne a vy tam vjedete bez modrého světla, které vám dává přednostní jízdu a bez sirény, která má ostatní upozornit na vaši přítomnost. Jinak celkově je mi jedno jestli je auto bílé či fialové, ale spíše jestli reflexní pruhy vydrží mytí v myčce či zda se na volnoběh nebude klepat jako její předchůdkyně nebo zda bude na všech použit paket pro špatné cesty. Každopádně si myslím, že s velkými obsahy motorů se asi nesetkáme, ale proč taky dokud nebude dobrá legislativa a vycvičené osádky je honění se za pachatelem za každou cenu jen pokusem o sebevraždu a vraždu svého kolegy. Osobně se nechám překvapit jaké vozy dostaneme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAGORCZ 17:43:29 01. 11. 2008
default.png
4 green_Horn jasně že žádný učený z nebe nespadl, každý nějak začínal. Neřeším, jestli mladší kolega zbytečně rozstřelí auto, je to jeho věc. Ale řeším to, že když ho rozstřelí, tak se musí chodu pěšky, protože auta nejsou. Jinak háčky a čárky začni řešit, nebo ty v práci nic nepíšeš??? Ó ty se máš:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio