Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Škodovka a policie představily nové policejní vozy (REDAKCE)

Škodovka a policie představily nové policejní vozy
nový policejní vůz
Foto: Petrášek Radek ČTK
Zástupci policie a automobilky Škoda ve čtvrtek představili policejní vozy v novém grafickém provedení. Škodovka od poloviny října dodává bezpečnostnímu rezortu kolem padesáti vozů denně. Škoda Auto na jaře letošního roku zvítězila ve veřejné soutěži.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 30. 10. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAPESNICK 17:05:52 01. 11. 2008
default.png
... Co mlady policajt, to vyplasenec. Co stary policajt, to komunista. Neni to nahodou oboje prirovnani ze stejne trapne kapitoly? Btw. Mel jsem za to, ze k rizeni SDP musi byt policistovi alespon 21 let, takze to, ze policejni vozidla ridi kluci ve veku 19-20 let se mi zda trochu jako blbost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NASEPTAVAC 15:09:35 01. 11. 2008
default.png
Dave007 Klukům 25-35 (to už jsou bohužel v našich podmínkách veteráni) bych ty auta dal s radostí, já mluvím o mlaďasích 19-20 let. Ano, taky jsme v tom věku byli a právě proto jsme vyděšení ;-) Když mi tehdy půjčili auto, tak bych schytal pohlavků, kdybych jel jako pra.se.. Ve hlídce byl vždy někdo starší (ne děda, ale třeba jen o dva tři roky starší kus) který nás plašany umravňoval. Ale tady máš osádku celou tvořenou stejnejma plašanama kteří se ještě hecujou... Není to házení do jednoho pytle, je to bohužel osobní zkušenost. Bohužel byl násilně přerušen ten přirozený vývoj obměny personálního stavu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GREEN_HORN 15:01:18 01. 11. 2008
green_Horn.jpg
pro MagorCZ Hacky a carky neresim, stejne tak jako neresim octavku, ale vis co mi spise vadi? Celkem me stve to , ze mi opravdu prijde, ze nejaky starsi kolegove (nic proti nim, chran buh) resi mlade policisty a novacky tim zpusobem, vsechno nastrkaji na jednu hromadu a je klid.... Nerikam, ze z kazdeho, ktery nove nastoupi bude dobry policajt apod... Ale celkem me mrzi, kdyz tu skoro kazdy den ctu ruzne narazky na novacky a mlade policisty. Ja chapu, ze nejaky starsi kolegove jsou na prasky, kdyz dostanou na krk dva novy kusy (predskolaky)... Ja osobne jsem sel delat tuto praci, protoze me bavi a hlavne ji chci delat dobre. Ale kdyz si tu parkrat prectu nejake ty komentare smerem k mladasum ve stylu: je mladej, neumi jezdit, neumi tohle, neumi tamto, tak me to zacina tak nejak mrzet.....preci zadny uceny z nebe nespadl. Nebo snad jo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE007 13:59:28 01. 11. 2008
default.png
Co jsem slyšel já od vedoucího, tak by měli obvody dostávat 1.8 TSI, ale kolega z DI z Brna psal, že nová auta převáželi a byly tam převážně 1.6. Velitel ale stále tvrdí, že dostaneme 1.8 TSI, v průběhu následujícího týdne jde celý obvod na školení na DI OŘ. Ale spíš věřím, že dostaneme 1.6, což by mi až tak nevadilo, hlavně že se zbavíme feldy, která je v katastrofálním stavu. O tom, zda by měli jezdit v nových vozech mladí policisté je na delší debatu a myslím, že si vedoucí musí určit, komu nový vůz svěří. Neříkal bych o mladých lidech, že jsou horší řidiči. Ano, jdou do různých honiček do hlavě a občas nějaké to vozidlo rozbují, ale vy starší jste nebyli jiní. A ještě bych polemizoval o tom, zda-li jsou starší policisté lepší řidiči, jak ti mladí. Můžu vám napsat, že starší jsou zkušenější, ale mladší rychleji reagují a mají větší přehled (př. automobilové závody vyhrávají řidiči od 22 let do 35 let), nemluvě o tom, že většinou vlastní silnější vozy, tak že nedostanou nic nového. Jinak ještě velitel říkal, že vozidla si funkcionáři nebudou moci ponechat, ale s novými vozy budou jezdit hlídky při výkonu služby, prý se to bude kontrolovat

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAGORCZ 12:42:20 01. 11. 2008
default.png
4 green_Horn až objevíš háčky a čárky, dostaneš Octávku:))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAGORCZ 12:39:49 01. 11. 2008
default.png
našeptávač přesně tak, mluvíš mi z duše

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 12:05:34 01. 11. 2008
default.png
for green horn To určitě ne!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GREEN_HORN 10:29:51 01. 11. 2008
green_Horn.jpg
Pro Zhnusený Takze hned automaticky vsechno do jednoho pytle?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 08:12:09 01. 11. 2008
default.png
for green horn To bohužel nejsou narážky, to jsou fakta z terénu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GREEN_HORN 21:31:01 31. 10. 2008
green_Horn.jpg
Koukam, ze uz tady zacinaji probihat narazky typu: mladej policajt a jeste k tomu hlidkar = nevyjezdenej blbej hnup, kterej neumi jezdit a jen machruje..... Hmm... a ted do me... :o) nic jinyho ani necekam...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio