Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Na piráty silnic nasadím i vrtulníky, říká nový šéf dopravky (REDAKCE)

Na piráty silnic nasadím i vrtulníky, říká nový šéf dopravky

Foto: Nový šéf dopravní policie Leoš Tržil
Policejní prezident včera představil nástupce Martina Červíčka ve funkci ředitele Služby dopravní policie. Stal se jím dosavadní ředitel dopravky v jihomoravském kraji Leoš Tržil. Nový ředitel se chystá na piráty silnic s novými silnými auty a vrtulníky. Informace o některých bodech jeho koncepce přinesl server aktualne.cz.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 05. 11. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GOOR00 19:03:13 07. 11. 2008
default.png
No já osobně bych věděl kde vzít peníze do služebních vozů. Tenhle měsíc skoro všude rozdávali tzv. celoplošné odměny, které měli být dorovnáním 1,5% platu, protože já a spousta mých kolegů z SDP v Ústí nad Labem jsme žádné nedostali, tak by třeba mohli převést ušetřený peníz do PHM. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 18:50:01 07. 11. 2008
Pavel J. Bílý.jpg
Mimochodem, někde jsem četl, že pan Tržil chce v souvislosti s vyšším škodním limitem přesunout policisty z nehod na dohled. To jsem zvědav, jak jim pak to převedení z 5.PT do 3.PT zdůvodní...;-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 17:56:02 07. 11. 2008
default.png
Přechodné období Pane Tržile, není benzín, není kvalitní technika, není zázemí a prostředí pro kvalitní práci. Chcete hodně muziky, ale k ničemu se nemáte a nic nezlepšujete. Neustále se měnící LOTUSY a ETŘ lidi jenom vyhání od práce která je ještě někde baví a oslovuje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 12:20:10 07. 11. 2008
default.png
vrtulníky No mážná když je ten "Šengen", tak PP přesune fond letových hodin ciziny ve prospěch dopravky. Stejně ty vyhlídkové lety oblastních ředitelství (alias kontrola demarkačky)mají nulový efekt.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MILHAUSS 10:29:58 07. 11. 2008
default.png
For Magor CZ: Plně s Tebou Magůrku z Čech souhlasím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAGORCZ 01:59:22 07. 11. 2008
default.png
réééé Vážení kolegové a kolegyně, máte všichni pravdu... Už jim někdo řekl, ať sundají na PP růžové brýle, že zde nejde o volby do PP či senátu nebo k jinému KORYTU???? Jde zde o bezpečnost občanů ČR, ať občané remcají nebo ne, ale v tíživé situaci jsme tu pro ně. Pro mého souseda, nespokojenou paní vedle z domu, pro důchodce co dostal malý řízek v jídelně, pro RZLS, HZS, prostě pro normální lidi a jejich každodenní životní problémy. Někdo má velký, někdo malý, ale jsme tu od toho, abychom pomohli. Po 15 letech u PČR nechci být politický bod ani pro Ivana, Pavla, Tomáše či jiného korytníka. Chci a sloužím, s čistým svědomím, občanům České republiky. Teď se do mě můžete pustit....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BRUCE-DICKINSON 23:16:09 06. 11. 2008
default.png
Dopravka v Karviné nemá na benzín, čímž jsou nuceni jezdit pouze v Karviné a ne po celém okrese. A to si příští týden jedou pro 2 octavie a 1 Wagna. Asi budou stát v garáží a ven vyjíždět pouze 28. 10 na přehlídky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ICEMAN 22:47:18 06. 11. 2008
default.png
vrtulníky Tak u nás dopravka už skoro chodí pěšky, protože nejsou prachy na benzín a on slibuje vrtulníky ???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 22:11:34 06. 11. 2008
default.png
No táák, m4rtijn-e ( no to je teda nick :-)) Tak jak jsi to pochopil to vůbec myšleno nebylo. Příště to "fakt" vypustím :-D Spokojen?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 09:44:47 06. 11. 2008
default.png
No myslím si, že tato slova o snižování již padla s každým nástupem nového šéfa, ale nikdy nikdo neřekl nic o zlepšování a modernizaci techniky na SDP ani jejího lepšího využívání. Doufám že to nedopadne jako vždy, monstrózní dopravní akce, které budou zaměřeny na velký počet pokut, aby byli ve statistice čárky a až to skončí tak po půl roce už se nebude dít zhola nic. Zatím jediné co mě těší, že se na tuto funkci dostal dopravák a ne nějaký podržtaška s ambicemi podstatně vyššími.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio