Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Na piráty silnic nasadím i vrtulníky, říká nový šéf dopravky (REDAKCE)

Na piráty silnic nasadím i vrtulníky, říká nový šéf dopravky

Foto: Nový šéf dopravní policie Leoš Tržil
Policejní prezident včera představil nástupce Martina Červíčka ve funkci ředitele Služby dopravní policie. Stal se jím dosavadní ředitel dopravky v jihomoravském kraji Leoš Tržil. Nový ředitel se chystá na piráty silnic s novými silnými auty a vrtulníky. Informace o některých bodech jeho koncepce přinesl server aktualne.cz.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 05. 11. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu IVANF 09:39:43 06. 11. 2008
default.png
to je dobré ještě žádné motorky nepřišli a už na to lákají motorkáře. To budou koukat, až nafasují 15 let. staré cb 250 to ti hnedka spadne brada a na instruktáži jim šéf dá rozpis ulic kde se musí pohybovat a v kolik hod. jinak ..... vždyť to všichni znáte je to pořád do kola kolečka blboučka. Za komančů každej měl škodovku a policajti alespoň Vohly, Tatry a žigulíky a dnes? PČR má Felicie, Fábie a sem tam nějakou tu Oktávku s 1,6i. A pak ty pravomoce k smíchu. Pane řidiči jel jste na čtyřicítce stovkou oznámíme, tak tady máte doklady a pokračujte v jízdě o cizincích ani nemluvě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 05:36:21 06. 11. 2008
default.png
jo a pamatuji si na žabáka, jak se po měsíci na fci šéfa dopravky chvástal, že snížil nehodovost, akorát zapomněl zmínit, že tehdy byl oproti předchozím roku se kterým srovnával suchý a teplý podzim a těžko se mohla jeho činnost projevit ve statistikách, když v té době ještě netrefil na pánské WC na prezidiu, bo tam byl bažant (s tím wc to je nadsázka).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 21:24:08 05. 11. 2008
default.png
snížil nehodovost o 30 % No trochu mi to připadá trapné, když si člověk uvědomí, že 3 roky zpátky byla děsná zima, která ne a ne skončit a loni a předloni napadl sníh snad jen na týden. Všem nehodovkám v ČR klesl nápad dopravních nehod skoro o 30 % (neřešili se rozsekané pneumtiky ve výmolech a plechy), ale vzrostl počet mrtvých na silnicích, těžce zraněných a lehce zraněných z důvodu vyšší rychlosti vozidel, protože řidič na suché vozovce si dovolí víc, než na zasněžené vozovce. A tohle se u některých počítá jako výsledek. Nevyvratitelný fakt, který se kamufluje statistikou. Jděte doprdele s takovými výsledky!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAGORCZ 21:13:57 05. 11. 2008
default.png
láká nové policisty... Na milovníky motorek by chtěl dokonce nalákat i nové policisty. "Uvítáme je v naších řadách, kde budou mít možnost jezdit na motocyklech i ve své pracovní činnosti," řekl Tržil, Zase sliby a sliby. Ještě ať řekne, že noví policisté dostanou rovnou ty R36.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEMPSEY 20:32:49 05. 11. 2008
default.png
kolegialita Pánové, myslím že je příhodné opět připomenout ono známé, " Všichni jsme na jedné lodi". Já bych rozhodně netvrdil že někdo je míň nebo víc policista. Své pachatele jsem si nachytala, a doufám že ještě nachytám, ale když by mě postavili řídit křižovatku, řešit dopravní nehodu a nebo kontrolovat kamiony na D1, byl bych uplně v koncích a opravdu začátečník. A to sloužím 7 let. Rád bych jen doplnil, že právě proto je u policie spousta odborností a odborníků, a já proto vím že když potřebuju něco vědět, zvednu telefon a vždcyk sem našel někoho kdo mi poradil. Ať to byla dopravka, SKPV, MOP nebo jiná složka. Takže nezáleží nakonci co kdo dělá. Důležité je, aby ten dotyčný policista byl profesionál a dělal svou odbornost správně tak jak má. Aby byl vždy dalším kolegům ochotný poradit. Od stolu bych na nikoho neplival jen proto že ho neznáme. Když ten člověk jde do veřejné fukce, nese svou kůži natrh a nejvíc si sám uvědomuje jaká je to zodpovědnost. Dejme mu šanci a když se ukáže že na to nestačí, měl by skončit. Pokud se ale ukáže že se osvědčil, tak je to v pořádku. Nadávat že ho neznáme je silně krátkozraké a zavání to slabošstvím a závistí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu M4RTIJN 19:58:42 05. 11. 2008
default.png
Hanto, trošku mě zaskočila fráze "fakt policista". Nezačneme si mezi sebou dokazovat, kde je větší riziko a která složka PČR je "fakt lepší", že ne? :-( To by mě mrzelo. Myslím, že všichni máme stejnej dres a všichni jsme "fakt poldové". Když jdu du služby, tak jdu mezi chlapy, mezi dobrou partu, kterou už asi nikdy jen tak nenajdu a ne mezi lidi, kteří si musí mezi sebou něco dokazovat. Tohohle si u Policie (a mezi námi "pěšáky") cením.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 19:52:19 05. 11. 2008
honzad..jpg
Hanta resp. Dempsey Jo, myslim, ze Dempsey to formuloval naprosto presne..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYSAK 19:45:36 05. 11. 2008
default.png
Plnou hubu keců může mít každej. Jsem zvědavej na jeho výsledky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 19:41:08 05. 11. 2008
default.png
Ještě bych dodal, odkaz na vlákno o rychlejších policistech, příspěvek Dempseyho. Jinak může pan kolega Tržil slibovat co chce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 19:37:44 05. 11. 2008
default.png
Kaspere, asi polovinu toho, co sloužím, jsem dělal na DN. Zbytek na OOP. Pokud jsi dělal jen na dopravce, tak se ti nedivím, že píšeš o tom, kde je největší riziko. Ale věř mi, že nemáš pravdu. Když jsem přišel z dopravky, zjistil jsem, že nic neumím a neznám v oblasti jiné tr. činnosti a kriminality a ta váha je trochu někde jinde. Na dopravce jsi úzce zaměřený policejní odborník. Ono taky na víc čas není pokud chceš svou práci dělat pořádně. Na OOP(např.) jsi fakt policista s širokým obzorem a záběrem. Tehdy mne to velice překvapilo a připadal jsem si málem jako začátečník.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio