Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista, který zbil Kateřinu Jacques, se vrací (REDAKCE)

Policista, který zbil Kateřinu Jacques, se vrací

Foto: Třeba vedoucího by prý zvládl...
Na jaře 2006 se stal Tomáš Čermák jedním z nejznámějších policistů v zemi. Teď, po dvou a půl letech, o sobě dává zase vědět. Po tvrdém zákroku proti současné poslankyni zelených Kateřině Jacques byl od policie propuštěn, teď chce zpátky k policii - "pomáhat a chránit".
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 05. 12. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu UBS-MILOS 18:16:21 08. 12. 2008
default.png
novela zákona 361 na ..ubs-mv.eu ke stažení

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 16:44:00 08. 12. 2008
default.png
čermák Důležité je, že to vyhrál a je zpátky. Trochu na palici se ukazují jeho přemrštěné požadavky na nějákou funkci. Ostatně, být na jeho místě, tak se vrátím k policii na jeden den, dám výpověď a tradá do C. Potom co mu provedli, bych s touhle organizací nechtěl mít nic společněho.Leda, že bych policii chtěl sabotovat zevnitř a rozložit ji. To potom ano, to bych se vrátil taky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu S-LV 10:44:56 08. 12. 2008
default.png
taktika Ať je to jak je to, tak pokud se znovu podíváte na videa z toho zákroku, tak ostatní toho Čermáka v tom zákroku nechali a to se prostě nedělá!!!!!!! Proto to potom dopadlo jak to dopadlo, kdyby mu alespoň dva pomohli se samotným zákrokem, tak ta dáma byla v autě ani by nevěděla jak, ale ono je to o taktice zákroku, sehranosti kolegů a rozhodnosti. Vím dobře o čem mluvím(to jen aby někdo nepsal, že asi nevím co je reálný zákrok). I když mi nějaký kolega stokrát vadí, táhne mu z úst nebo si nemeje nohy, tak když vidím, že je sám ve srač.ách, tak ho v tom prostě nenechám!!! Nemluvím o páchání TČ apod.(aby mi to zase nějaký mudrc hned nevpálil), ale o zákrocích jako byl tento. Stačí se přes den podívat na Václavák, jak jeden polda řeší obyčejný přestupek v dopravě a druhý s rukama v kapsách si prohlíží výlohy nebo očumuje ženský ... A to je obdobný případ, když jdu do zákroku nikdy nevím jak dopadne a jak se to pose...,vždy raději počítám s tou horší variantou a pak jsem příjemně překvapený než to dělat naopak a potom brečet nad rozlitým mlékem. A hlavně mám parťáka se kterým si věříme a bez toho se u Policie dělat nedá ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BYVALY 08:45:20 08. 12. 2008
default.png
názor Bude mít těžký život u policie, protože ta se ho nikdy předtím nezastala a ta současná vedoucí gartnirura ( policejní)z obavy o ztrátu postu mu podle mne bude hodně znepříjemňovat život. Sebemenší záminka a budou se ho snažit oflastrovat anebo ho donutí k odchodu do civilu. U policie jste pro nadřízené pohá " kusovka", která se dá kdykoliv nahradit. V takovém pracovním klimatu se to pak dlouho vydržet nedá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 23:04:37 07. 12. 2008
Pim Burger.jpg
Markus Já ale nestranný nejsem-většinou sympatizuji dost silně s policií.:-)A pokud se jedná o střety s různými extremisty a radikály,tak snad jeste 2x tolik.I kdyz jím podle tebe do jisté míry také sám jsem..:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 22:48:12 07. 12. 2008
default.png
Pim Burger> Nestrannost je OK. I když mezi námi, nevykouřit ani 1 cigaretu je docela extrém 8-).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAS 22:12:54 07. 12. 2008
default.png
Tak tohle zcela jiste ne!!! Pana Cermaka a jeho pripad neznam a uprimne mne ani nezajima, takze se nemohu k nemu vyjadrovat a je to jeho soukroma vec. Co se ale dotyka mne a policie vubec je to, ze rozhodne do policie maji byt prijimani lide alespon prumerne interligentni. A tento pan je podle sveho projevu a pristupu jak nekompetentni, tak hlavne jeho inteligencni kvocient na podprumerne urovni. A tohle jiz se v dusledku dotyka policistu, protoze pak vzdy hlupaci jsou nejvice videt a pak davaji duvod k tomu, ze je policie zesmesnovana. Takze at pan dela klidne nekde na urade, ale ne u policie, pripadne nejakou pomocnou silu. Ale rozhodne ne funkcni i s minimalni pravomoci a rozhodovanim!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PESAK-V-POLI 16:29:59 07. 12. 2008
default.png
přímý výkonu už né! Když už to nepujde k policii s přijetím do služebního poměru ať už na jakýkoliv post, tak by možná nebylo špatné zkusit dělat na nově zřizovaných recepcích. Je určitě lepší mít tam někoho kdo o problematice má nějakou páru než tam posadit nějakou tetu jen aby bylo místo zaplácnuté. A se zdravotním omezením berou všemi deseti. Podle Ivana L.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 09:20:39 07. 12. 2008
Pim Burger.jpg
Hanto,neboj..:-) Honzad:Mne nemusíš poučovat o dějinách,jsem historik.Účelem mého příspěvku bylo vyvrátit Markusovo podezření,že jsem smažka či člen KSM,ne politologická diskuze.Hanta má pravdu,tohle vlákno je o Tomáši Čermákovi a neřestech PČR.Takže to je ode mě asi vše.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 08:43:22 07. 12. 2008
default.png
Ááájééé, vstoupil jsem honzad. Doufám, že mu Pim Burgere zase na to neskočíš. Tohle vlákno je o kauze Čermák, jestli se nemýlím. Diskutuj, resp. hraj si o levici a pravici honzade někde jinde-jo? Tebe baví dějepis-co? Mne teda nikdy nebavil. A tady se diskutuje o realitě dnešních dní a ne o dějinách Evropy!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio