Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista, který zbil Kateřinu Jacques, se vrací (REDAKCE)

Policista, který zbil Kateřinu Jacques, se vrací

Foto: Třeba vedoucího by prý zvládl...
Na jaře 2006 se stal Tomáš Čermák jedním z nejznámějších policistů v zemi. Teď, po dvou a půl letech, o sobě dává zase vědět. Po tvrdém zákroku proti současné poslankyni zelených Kateřině Jacques byl od policie propuštěn, teď chce zpátky k policii - "pomáhat a chránit".
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 05. 12. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 16:25:36 05. 12. 2008
default.png
...? Nechci se vyjadřovat k IQ a vyjadřovacím schopnostem pana Čermáka, viděl jsem ho tuším pouze jednou na první demo u Juldy Fuldy. To že ho propustili v oné hektické době se není čemu divit. Zřejmě také proto, že se někteří manažeři chtěli zavděčit p.Husákovi, který přišel o generálkou zahrádku (viz.jeho tehdejší vyjádření na adr. Čermáka). Zřejmě však má na pouze to, aby dělal na nějakém OOP dozorčího(viz. i vzdělání a zdrav.stav). Moc řešení v jeho případě nevidím. Když ho přijmou zpět ( z rozhodnutí soudu), tak by ho měli poslat na přezkum zdravotního stavu,a následně poslat opět do invalidního důchodu. Ovšem s důchodovým plněním za pracovní úraz, a se všemi ušlými náležitostmi. Jestliže má roztříštěný obratel, tak je min. ve zdravotní kategorii „C - D“. Předpokládám také, že již zároveň běží i občanskoprávní žaloba na toho zeleného kretiena. Žakelína mu může pomoci splácet bolestné. Doufám také, že se pan státní zástupce chytil za ripák.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 16:02:13 05. 12. 2008
default.png
no, k tomu nadpisu,goor00, taky jsem se zarazil, ale pak jsem se podíval na autora - je to převzaté z iHned.cz, takže není co řešit. Jinak je to klasický postup a přístup nadřízených. V tomto směru úplná klasika. Každý z vás napsal podle mne dobrý názor, nemá cenu to nějak opakovat. Osobně si myslím. Nedoprošovat se, podat žalobu, vše co jde z Policie "vyrazit", ale už bych se nevracel a už vůbec bych netvrdil, že bych byl dobrý šéf. Co to je? Opravdu jsi to tak Tomáši řekl, nebo je to zase kachna. Nezapomeň, že vrchnost prohrála a to se řaďákovi u policie neodpouští resp. nezapomíná. Vlastní zkušenost. Na to jsou moc ješitní :-(((

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 15:42:51 05. 12. 2008
default.png
a..... K tomuto konkrétnímu případu je těžké se vyjadřovat, o to více lidí se k tomu vyjadřuje. Zcela jistě kdyby měl tady říct svůj názor nepochybně by nezůstala na Jacque nit suchá, ale podobně by tomu bylo i u kolegy Čermáka. Zásadní pochybení vidím však ve stavu policie(to není přechodné období o kterém hovoří Íčko), čímž byla samotná účast Čermáka jako zasahujícího policisty, za kterou někdo nese konkrétní odpovědnost a nezohledňoval bych to, že neměl lidi( kus jako kus). A další pochybení vidím na straně spoluzasahujících policistů, kteří se bez vyjímky, ať už se dělo co se dělo, chovali jako mrtvý brouk. Dneska klepou Čermáka po zádech, na druhé straně, to byli oni kdo mu( a Policii ČR) zarazili nůž do zad, kdyby zareagovali tak jak měli, během deseti vteřin nebylo co řešit a natáčet.(to není o tom mít někoho rád a nerad, to je o policejní kolegialitě a profesionalitě, kdy kdokoliv až Vám půjde třeba o život, tak pro Vás i to největší jelito kolega může a měl by udělat to, co Vám třeba zachrání život a budete za to mu vděční).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KULHOS 14:51:53 05. 12. 2008
default.png
Nedej se Ať si každej myslí co chce a satví se k tomu zády, mám pro Čermáka radu, nedej se a zažaluj Policii, ať ti doplatí vše co jsi za ty roky ztratil, plus bolestný za pracovní úraz a já nevim co ještě, třeba odchodný, ať se konečně někdo chytí za ... a postaví se k tomu jako správnej šéf, je vidět že naše Policie si timhle dělá jenom ostudu a ukazuje tak svoji slabinu, dokonce se nebojim říct že ve všem hraje roli politika, tohle je fakt síla. Tak tedy, Tomáši! bojuj sakra za svá práva!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 13:33:59 05. 12. 2008
default.png
Na začátek musím říci, že titulek mi připadá trochu neadekvátní. Souhlasím s Pim Burgrem, protože bezpráví nelze oplácet tímto způsobem, protože čím se pak od nich člověk liší. Myslím si, že kdo se nikdy nepostavil nadřízeným, aby zákonným způsobem hájil svá práva, neumí si představit jak zkažené vedení policie je. Já to teď zjišťuji, protože sem si podal stížnost na svého vedoucího a on tu stížnost dostal k prošetření, takže teprve sám vidím, že obyčejný policista lidská práva nemá a neplatí pro něj ani LZPS. O to více je to hrozné, když se jedná navíc o osobu, která má mocenské potřeby jako paní Jaujau. Každopádně si myslím, že tento boj či příkoří, které panstvo někomu uštědří není předpokladem pro výkon vedoucí funkce. Proto bych Tomášovi spíše doporučoval jiné zařazení než-li toto, protože je více pozic u policie, kde lze své zkušenosti uplatnit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 12:46:55 05. 12. 2008
Pim Burger.jpg
Viděl jsem opakovaně to video při zajištění Kačky Jaujau a je jasné už od začátku, že byl v právu. Navíc mi to nepřišlo nijak brutální. Na druhou stranu v mých očích tento muž klesnul, když se objevil u řečnického pultu nějaké té náckovské pidistrany, jak má v čele tu ženskou ( nevzpomenu si teď na jméno), když tato strana zakládala nějaké ty národní gardy... Prostě je jasné, že se oprávněně cítil hozen přes palubu, ale dávat se kvůli tomu dohromady s těmito lidmi...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LOVEC-EX 12:38:13 05. 12. 2008
default.png
pořád stejné Nebudu komentovat postup pilicejních funkcionářů, toho už bylo dost a opět je vidět jejich kličkování, kdy nikdo nechce rozhodnout, jen jsem chtěl připomenout, že Tomášovi by měli všechny ztráty a bolestný hradit zelení, neboť jen díky výstupu Kateřiny se těsně protlačili do parlamentu a následně do vlády. Bylo by od nich slušné dávat mu ze svého rentu, ale chtít slušnost od našich politiků je bláhovost. S Tomášovými ambicemi je to na jeho soudnosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TIN 12:07:18 05. 12. 2008
default.png
Nazor Tak opet krasna ukazka priposraneho nazoru a postoje policejnich sefu,klasicky nazor 'radsi Cermaka propustime' at mame klid. A ted po osvobozujicim rozsudku..vedouci odd ja za nic nemuzu..ja nerozhodoval..a tak to postupuje dal na vyssi mista. Proste nadherna ukazka drzet si teple misto ve vedeni a o nicem nerozhodovat! A na zaver velice si cenim zakroku policisty Cermaka proti poslankyni Katerine J-proste porusila zakon tak dostala a mela vic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STARSKY 11:44:31 05. 12. 2008
Starsky.jpg
Je to hruza Nejsmutnější ovšem ze všeho je, že ten člověk má pravdu. Policie se politicky posrala. Vedení si snažilo zachránit teplý místa a nakonec mu ještě budou dělat problémy najít místo někde ve vrátnici. Na místo nekde vedoucího on nemá!! na to mu chybí spousty věcí. Na druhou stranu by měl mít on sám sebesoudnost, jestli mu to stojí za těchto podmínek takhle se doprošovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio