Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista, který zbil Kateřinu Jacques, se vrací (REDAKCE)

Policista, který zbil Kateřinu Jacques, se vrací

Foto: Třeba vedoucího by prý zvládl...
Na jaře 2006 se stal Tomáš Čermák jedním z nejznámějších policistů v zemi. Teď, po dvou a půl letech, o sobě dává zase vědět. Po tvrdém zákroku proti současné poslankyni zelených Kateřině Jacques byl od policie propuštěn, teď chce zpátky k policii - "pomáhat a chránit".
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 05. 12. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 00:55:35 07. 12. 2008
honzad..jpg
Pime, mala kontrolni otazka: z ceho soudis, ze delnicka strana je pravice? Cetls jejich volebni program? jejich hlavni teze byly: zruseni poplatku ve zdravotnictvi a ne radaru. Oboje je vyslovene levicova teze. dalsíi body programu (Zamereni na socialno atd..) typicky levicove. A hledas bys-li opsuvislost mezi pravici a rasismem, tak ti muzáu pripomenout, ze i u nas pod vladou KSC byl soud proti "sionistickemu spiknuti".. O boji proti sionismu za stalina nemluve a konec koncu treba vyslovene antinemecka retorika KSC, KSCM, Klubu ceskeho pohranici je take jasnym projevem hry na nacionalni struny.. Takze pojdem si hrat. Ty mi napsi, proc si mylsis ze DS je pravice a ja ti nbapisu, proc je levice. A K tomu muzeme prihodit i vysvetleni, proc by NSDAP (nacionalne socailisticka...) mela byt povazovana za pravicovou, kdyz to byla typicky levicova ( a k tomu naciolanle zamerena) strana.. A pokud by se ti hned v prvnim kole chtelo napsat, ze DS je pravidova prece uz proto, ze to vsichni rikaji a pisou, tak bych chtel upozornit, ze to ze neco pisou a tvrdi media neni zadny argument, neb tvrzeni medii s realitou nemusi mit nic spolecneho... dejiny evropy ve 20 stleti jsou toho jasnym dukazem..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 22:55:38 06. 12. 2008
Pim Burger.jpg
Markus Milerád odpovím!Nemám rád žádné extrémy.V životě jsem nevykouřil ani cigaretu,takže nějaká legalizace,to opravdu není pro mě.Jen teď vidím větší nebezpečí v pravicovém extremismu.Ti teď totiž mají možnost uspět ve volbách-aspoň na severu.Takže asi tak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 22:33:33 06. 12. 2008
default.png
super Jsem moc rád, že se policista Čermák nevzdal a chce vše dotáhnout do konce. A jak už řada lidí psala, kdyby kolegové kolem jen nečuměli co bude, nemuselo se to vůbec stát, žádné tahání po zemi, ani jeho úraz.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 17:57:27 06. 12. 2008
default.png
Je vidět, jak je celá akce zpolitizovaná a K.J. z toho ještě nakonec vytřískala kapitál před volbami. Asi věděla, proč tam jde... Íčko evidentně nemá zájem na očištění jméne jeho podřízeného, když to trvalo tak dlouho - vlastně mě překvapuje, že vůbec k tomu po 2,5 letech došlo! Dokážu si představit, jaká záporná motivace to pro policisty ČR je, mít takové vedení :-/. Dave007> to sedí, ti dva pseudopolitici ze SZ tam nemají co dělat, K.J. je beznadějná multikulti populistka a ten její kolega - jak koukám - způsobil trvalé zranění p.Čermákovi, na což je jistě nějaký paragraf! Pim Burger> zajímal by mě tvůj (váš) názor na anarchisty nebo všechny ty "antifa" hnutí, které můžeme vídat na všeljakých mítincích pro legalizaci drog, podporu imigrace apod. Cítím silnou zášť vůči extrémní pravici (ta strana s ženskou v čele je Národní strana), viz. výrazy - ploskolebci, leukemici, lysohlávky, tak jen jestli je to vyvážené adekvátním postojem k podobně se projevující ext.levici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE007 16:44:49 06. 12. 2008
default.png
Víte co je na tom ale nejsmutnější? Kolega Čermák dostane peníze ze státní kasy, tak že mu prakticky zaplatíme my a managementu PČR se nestane nic, ani st. zástupci, ani zeleným. Tak že na závěr jediný kdo bude potrestán je Čermák, protože má zranění a přes dva roky se pořád zbytečně musel stresovat. Myslím, že by se mělo všem měřit stejným metrem, tak že by měl být vyhozen ten, který mu podepsal výpověď, pan Husák by se měl veřejně v médiích omluvit Čermákovi, st. zástupce, který se nechal zpolitizovat a napadla ho nutná obrana, by měl být vyloučen z advokátní komory a naši dva politici zelení, by měli být z politiky vyhozeni, protože spáchali TČ a navíc dělali ČR ostudu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAGORCZ 14:28:14 06. 12. 2008
default.png
??? No za prvé, jak někdo může hodnotit útok na policistu, když ho kopne do zadnice, zezadu a ještě proti němu nesměřuje zákrok jako nutnou obranu, to fakt nevím. Za druhé, soud pana Čermáka osvobodil, tak proč hraje vedení zase mrtvého brouka..., to nemají svědomí??? Za třetí, s IQ pana Čermáka na vedoucí funkci, si dělá srandu ne??? Kdo zná ví proč,

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NASEPTAVAC 22:05:54 05. 12. 2008
default.png
... a to přání dělat vedoucího :-) ...bych tu raději nekomentoval. Magistra Kudláková asi kdysi někde udělala chybu ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NASEPTAVAC 22:03:17 05. 12. 2008
default.png
horlivý trouba dvakrát Prvním byl opravdu Tomáš Čermák. Paní jaujau tehdy objížděla demonstrace v Čechách a doufala že se někdo takový najde a ji zviditelní. Zákrok byl zákonný, oprávněný, nicméně přesto nešťastný. Druhým, ještě horlivějším troubou byl v tomto případě sám tehdejší prezident Husák. Ihned přispěchal s vidinou generálských frček a kolegu umístil na pranýř. Jestliže tenkrát horlivého troubu použil, myslel tím patrně především sebe. Jak nazvat státního zástupce, který zastavil stíhání Slunéčka pro útok na VČ z důvodu nutné obrany nevím. Slušné slovo mne nenapadá. Jen se divím. Že vystudoval. Že ho nevyhodili. Že už není v politice.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:20:35 05. 12. 2008
default.png
... Tak jsem taky přemýšlel, zda napsat příspěvek nebo ne, protože všechno zde bylo opravdu už mnohokrát napsáno... já bych se pozastavil nad jinou věcí... v zákoně je klauzule, že policista může být propuštěn pro skutek, který má znaky trestného činu. Teď prosím necituji, tak mě moc neopravujte .-)). Zde bych viděl jednu krásnou ústavní stížnost. Je to dokonalý obrázek případu kolegy Čermáka. 2 roky bojoval na pokraji existence. Bohužel jednání jeho nadřízených se nedá kvalifikovat jako zneužití pravomoci VČ, protože existuje ona klausule. Nad tímto by se měl někdo pozastavit. Nadřízený rozhodl, změnil jeden policejní život a teď se k tomu nikdo nechce znát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NPRAP-PAVEL 18:18:44 05. 12. 2008
default.png
Jsem rád, že to kolega Čermák u soudů vyhrál, osobně jsem tomu věřil od začátku. Teď ať se na policii pěkně hojí, ať z ní vyrazí do poslední koruny vše, na co má nárok. Za tu PRASEČINU co mu náš slavný management udělal (jednoznačně na politickou objednávku) si to zaslouží. Předpokládám, že podá i trestní oznámení na pana Husáka, za urážku mezi vojáky. Jestli mě paměť neklame, byl to přece tenkrát on, kdo ho veřejně označil za "horlivého troubu" nebo tak nějak. A co je na tom nejsmutnější? Že po tomto případu opět klesla ochota řadových policistů k provádění zákroků, neb si každý spočítá, že mnohem menší průser je nezasáhnout, než-li zasáhnout...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio