Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Inspekce MV zatýkala opět v Kladně (REDAKCE)

Inspekce MV zatýkala opět v Kladně

Foto: Ilustrační
Policejní inspekce zadržela dva dopravní policisty z Kladna, kteří se zabývali vyšetřováním dopravních nehod. Úřad nezasahuje na tamější dopravní policii poprvé - před dvěma lety obvinila jedenáct zdejších policistů kvůli úplatkům.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 26. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JIRIKKK 18:20:22 04. 03. 2009
default.png
4catani To že exekutor te může udělat osobní prohlídku je pravda a taky te může udělat domovní prohlídku. Můj bývalý parťák ted dělá vykonavatele exekuce a tak jsem se ho na to speciálně pro tebe ptal. Může tě nechat jen 1000 Kč a doma jen jednu židli a postel na osobu, stůl a jen pár nejdůležitějších věcí pro zachování důstojnosti...abys nespal a nejedl na zemi...je to napsánu v exekutorském řádu...číslo si ale bohužel nepamatuju...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 01:29:52 02. 03. 2009
default.png
For Franta Cituji:Exekutor taky může zabavit peníze nad 1000 Kč, které zajistí při osobní prohlídce. To je prosím tě, kde napsáno, rád bych si přečetl zdali exekutor je oprávněn provádět osobní prohlídky. Nevybavuji si, že kromě trestního řízení by bylo něco takového možné, ale nechám se překvapit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 22:32:25 01. 03. 2009
default.png
Karlosi Přesně tak, Standa mátl. Zatímco o Langrovi každý soudný člověk tuší už od pohledu (a otevření huby), že to je grázl, Standa se tvářil jak jelimánek a přitom to byl (a je) taky šíbr hodný vrcholných postů naší politiky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLOS 22:22:13 01. 03. 2009
default.png
Gross Standu Grosse jsem měl jako ministra docela rád. Bylo vidět, že policajty má v oblibě, to se o Langrovi říci nedá. Gross mě ale zklamat se svoji bytovou aférou. Měl jsem ho za čestného člověka a v tom mě zklamal. O Langrovi si iluze nedělám, ten mě zklamat nemůže.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu UBS-MILOS 21:01:45 01. 03. 2009
default.png
Pro Qvido Gener.špunt má víceméně pravdu,ale to jsem ti nechtěl vzkázat. Podívej se také na naše stránky UBS, kde IMV zatýkala neprávem a kde se táhnou a budou táhnout ještě dlouhé procesy kvůli tomu, že někdo dal nařízení čárek pro IMV, nebo se stal v danou chvíli nepohodlným. Vše má rub a líc Qvido, to by si měl také vědět. I tak se měj fajn.Všem super pohodový večer. Miloš

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 09:59:42 01. 03. 2009
default.png
p.s.Gross Na Grosse i při největší snaze nic nenašli. Takže vymýšlet si tady pohádky o penězích z nějaké privatizace můžeme až do konce světa. Počkej až na Ičko, po jeho kariéře MV vyplavou tunely ohledně pozemků v okolí Olomouce a rekreačních budov MV. To budeš koukat, jak je to morálně kvalitní člověk.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 09:55:19 01. 03. 2009
default.png
for Qvido Tak tomu už nerozumím vůbec. Volil jsem ČSSD i ODS.Qvido Ty vidíš jen to co vidět chceš. To bude zase Tvůj problém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu QVIDO 08:48:27 01. 03. 2009
default.png
generační špunt Diskuze s tebou je zajímavá,opět ve tvém stylu ředitel Liberce- to je periférie, lidi jsou trubky...., opět vše víš nejlépe, říkám ty jsi měl být jinde. Všechno znáš a všechno víš. Tady nebyla řeč jestli mi Tlustý vadí nebo nevadí,když to chceš vědět, ano vadí mi jelikož má mnoho másla na hlavě od konsolidační agentůry až po jeho aqvaparky které nefungují, mě štve i Langer svými excesy, ale zase nalze na něho svádět vše špatné co je u policie. Bohužel já jsem byl v minulosti volič ČSSD i ODS a teď jsem si říkal, že už volič nebudu. Mě jsou sympatičtí ministři jako např. ministr spravedlnosti Pospíšil. Jinak si nedělej iluze, že nekupuješ čínské zboží,to tam vyrábí i renomované firmy , ale zas nemusíš mít obavu, byl jsem tam několikrát a ve fabrikách děti nepracují. Že výrobky jsou však z 80% šmejdy tak to zas jo to nepopírám a nikdy jsem se toho nezastával. problém je v tom, že když to do obchodů nedáme my tak to tam dodá jiná firma z toho jsem poučenej, z doby když jsme si říkali, že toto prodávat nebudeme. Na závěr to že se navážím do policajtů není pravda, možná nechceš slyšet kritiku proto že máš patrně malý zlozvyk vyplíva¨jící z Tvého povolání a to za každou cenu mít pravdu o všem rozhodovat a necítit odpor v diskuzi. Já klidně přiznám, že prodáváme i šmejdy a že to není dobře, za některé věci se musím i stydět, ale to je delší diskuzi. Ale zase prádáváme i velmi kvalitní zboží. A tato sebereflexe Ti asi dost chybí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 01:40:33 01. 03. 2009
default.png
re qvído..... ... kdybych tě chtěl nazvat trubkou, tak jsem to udělal (nevěděl jsem že je Íčkův fanklub tak citlivý). Ostatně znám i expresivnější výrazy! Tvoje tvrzení že se podobně nevyjadřuješ je úsměvné. Od doby co se zde objevil tvůj Nick, tak se akorát navážíš do policajtů, jako kdybys sežral Šalamounovy ho… (když už jsi teda tu „trubku“ personifikoval) a všechno víš! Ostatně nejsem jediný na tomto webu s kým se „pošťuchuješ“. Oháníš se zde procenty porušení zákona policajty. Na více jak 40 tis. zaměstnanců PČR to zase není tolik (zvláště při personální politice Íčka ) což samozřejmě není omluva. Na rozdíl od policie však nejsou ostatní profese tak mediálně zajímavé. Tak že se např. nepíše bývalý hasič, bývalý zubař, příp. šmelinář s asijským zbožím, boural v podnapilém stavu, nebo vzal (dal) úplatek, ale bývalý policajt...! Mohu tě ubezpečit , kdyby mohli Grosse na něco utočit, tak už dávno následoval Ivo Svobodu a jeho přítelkyni ( mohli v krimu založit stranickou buňku ČSSD).A v té Plzni nestudoval jen Gross, ale také Ruml a někteří další politici. Jak divné že nestudovali v Praze na PF UK a dojížděli do Plzně že?! Proč tě také nes… Tlustý, který nikdy nepřiznal kde vzal peníze na své nemovitosti. Dnes ráno na ČT 24 diskutovali zástupci syndikátu novinářů a brněnský „novinář“ Cibulka na téma odposlechů. Vyjádření Cibulky do médií o Langrovi , nelze na těchto stránkách publikovat. Bylo by to na kriminál nebo Bohnice. Jinak se o mé ego nemusíš bát. Nikdy jsem si zde nestěžoval na své postavení a necítím se ani ukřivděný (a na to dělat ministra v této době nejsem dost velká ……). Každý musí znát své místo v „tvaru“. Sice jsem nebyl nakupovat nějaký laciný šmejd vyráběný dětmi v Asii, ale zase jsem navštívil služebně jiné státy (po r.1989). Když už se tady presentuješ jako vzdělanec, a dáváš nám i lekce z ekonomie, tak bych čekal nějaké racionálnější argumenty. Ne se jen obhajovat že nejsi trubka ( i když jsem tě tak nenazval!!). Velebíš Íčko jak maká jeho inspekce na policajtech, zejména na těch z nejnižších pater (když pominu toho „managera“, z periférie). Zrušením útvarů s celorepublikovou působností které dělali na tzv. „výnosech“, vznikla daleko větší škoda (než když nějaký dopravák zařazený do 3. platové třídy vezme za jízdu bez pásů kilo hovězího). Zdraví tě „Langrův generační špunt“.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 22:53:07 28. 02. 2009
default.png
re x1-ray: Nechce se mi to momentálně studovat, ale zdá se mi, že exekuční řád dává exekutorům docela dost pravomocí a mimo jiné stanový v § 33 Součinnost třetích osob (2) Policie České republiky je povinna poskytnout exekutorovi podle zvláštního právního předpisu na jeho žádost ochranu a součinnost při výkonu exekuční činnosti. Exekutor taky může zabavit peníze nad 1000 Kč, které zajistí při osobní prohlídce. Stejně tak mu jsou všechny úřady povinny sdělit informace, které potřebuje ke svojí činnosti, takže zatím v tom nevidím žádný velký problém, jen se konečně dokázaly různé orgány domluvit tak, aby z nich ta pakáž neměla jen srandu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio