Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Inspekce MV zatýkala opět v Kladně (REDAKCE)

Inspekce MV zatýkala opět v Kladně

Foto: Ilustrační
Policejní inspekce zadržela dva dopravní policisty z Kladna, kteří se zabývali vyšetřováním dopravních nehod. Úřad nezasahuje na tamější dopravní policii poprvé - před dvěma lety obvinila jedenáct zdejších policistů kvůli úplatkům.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 26. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu QVIDO 19:38:56 28. 02. 2009
default.png
zhnusený OK, to je tvůj názor, každý máme svůj názor, já si ho rád přečtu a mohu uznat, že se mýlím, i když si zatím stojím za svým, to že papouškuji to je omyl, já nic nepapouškuji a o práci policie něco vím, možná jsem to kdysi zkusil. Mě se jenom nelíbí, jak argumentoval "generační špunt" "že trubky se nechávají ovládat" atd......Co se týká Grose tak jestli byl Gros slušný, tak pro Tebe možná jako ministr, ale pro mě to byl jeden z nejhorších politiků, neříkám minstr. Ale co vyšlo na povch tak to je síla a nemyslím tím jenom ty jeho akcie, které byly zcela jasnýnou odměnou za pomoc při privatizaci. K té Plzni se asi nemá ani cenu vyjadřovat, tam je to jasné, je to prostě hrůza co se za poslední půlrok stalo tr. činů u firmy policie. To snad v žádné soukromé firmě v přepočtu na zamětnance a procenta se toto neděje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MILHAUSS 18:02:26 28. 02. 2009
default.png
Pro "Zhnusený"..... Plně s Tebou souhlasím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLESK 16:41:49 28. 02. 2009
default.png
catani Zas to něktěří zdejší překroutí k obrazu svému( zase se zastávám lumpa), ale rád bych si počkal na oficiální vyjádření . Tahle věta- vyšetřováním se zjistilo, že popis pachatele přepadení odpovídá..... se mi zdá nějaká dosti slabá na zavření kohokoliv( tím myslím i slušného občana jakékoliv barvy pleti a vyznání). Pokud se toho dotyčný doopravdy dopustil, přeju mu co největší pálku a společnou celu s těma, které již do kriminálu dostal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:50:55 28. 02. 2009
default.png
To už rozum nebere.... Ozbrojený policista vstoupil v pátek večer do prodejny potravin a chtěl po vietnamské prodavačce peníze. Žena mu dala 3000 korun. Vyšetřováním se zjistilo, že popis pachatele přepadení odpovídá podezřelému muži zákona. Policista byl v noci na sobotu zadržen. Lupič byl už také předán s návrhem na zahájení trestního řízení kvůli loupeži státnímu zastupitelství Plzeň-město.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 12:11:23 28. 02. 2009
default.png
for Qvido Ač nejsem jeho příznivcem a vždy s generačním špuntem nesouhlasím, tentokrát se ho proti Tobě musím zastat. Je evidentní, že neděláš v oboru a pouze papouškuješ, to, co slyšíš při tiskovkách Ička. Mohu Ti říci, že tak jak pliveš na Stanislava Grosse, tak pro policisty to byl nejlepší ministr vnitra za celou dobu demokracie. Policie se vždy zastal a hlavně byla cítit jeho podpora při větších zákrocích. Za něho jsem nabýval dojmu, že policista je skutečně policistou za kterým stojí zákon a vláda a od toho se odvíjely i zákroky policistů, kteří si byli jistí v kramflecích. Tak to funguje v celé Evropě.Za Íčka mám akorát pocit nejistoty, chaosu, beznaděje, frustrace, ztráty veškerých pravidel, prostě bordel na ultimum, podporovaný kindermanagmentem dosazeným právě Íčkem. Je to poprvé v životě, co se těším v roce 2010 na volby, abych tohle monstrum pomohl odstranit z vedení této země.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu QVIDO 09:45:53 28. 02. 2009
default.png
pro generační špunt Jsem rád, že mě a další lidi co mají svůj názor nazýváš trubkou, protože se necháváme lehce ovlivnit Ivanem. Škoda , že nejsi ministrem Ty, ty všechno víš, kdo má jiný názor tak je trubka, ty jsi velice chytrý pán, který to však asi daleko nedotáhl, ale určitě to je neprávem protože Ti všichni křivdí, ty máš určitě na to být ministrem. Nikdy takto nepíšu, ale vyjadřovat se o někom, že je trubka, aniž bych ho znal to já se neodvážím, asi nato mám malé sebevědomí. Možná že na rozdíl od Tebe jsem pochopil, že Ivan se s tím ,tedy s fotbalem aspoň snaží něco dělat, ono nejde všechno hned useknout, jsou zažité určité věci a ty se většinou musí postupně měnit.Řeči, že Ivan nemá zásluhu na potírání korupce jsou podle mě spíše nechtění to vidět. Mockrát se tady psalo jak Ivan štve proti policii inspekci, a tady je výsledek, odhalení plno korupčníků, je mi jasné, že se to řadovým policistům nelíbí protože důvěryhodnost je v trapu a plno jich ani zato nemůže. Jiní ministři chtěli mít jen tu hezkou policii a mnozí z vás tomu věřili, jak je vše OK a teď tomu nechcete sami uvěřit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 23:53:58 27. 02. 2009
default.png
4Franta2 Franto já neobhajuju neplatiče a žádnou exekuci na krku nemám, ale tohle má s Íčkem hodně společného, protože je to stejný nesmysl jako jeho fotbal. Ty kluky co tam museli stát lituju, protože jestli se toho někdo chytne tak je problém. Vím, že vstupuji na tenký led, ale vybav si ty záběry z televize. Modelová situace: u přepážky na poště (nebo sociálce) si vyzvednu hotovost, následně mě osloví asistent exekutora v černé kombinéze k prokázání totožnosti, odvede mě ke stolku, kde mi hotovost zabaví exekutor. Přihlíží tomu MP a PČR. Řekni podle jakého zákona měli právo to udělat. 2. modelová situace: Vyzvednu hotovost, peníze dám do kapsy, OP taky a odcházím. Jak, proč a podle jakého zákona mi chceš zabránit v odchodu, navíc mi tahat peníze z kapsy, když odmítnu? To je ten průser, který souvisí s Íčkem, hraje na popularitu, veřejné mínění, ale o policejní práci ví kulový. Jestli se po tomhle někdo sveze, tak by jsem chtěl vidět ten úřeďák kluků, kteří byli nucení tomu přihlížet:-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 23:49:32 27. 02. 2009
default.png
ad řešení bez bloků Nevím, jak jinde, ale já mě se tak u 3 z 5ti lidí, kteří mi dají peníze a nechtějí bloky zdá, že jim jde hlavně a jen o ten čas a některým je taky otevřeně jedno, jestli si ty peníze nechám já, nebo jestli je dostane stát... a to mi klidně i řeknou. Já jim pochopitelně vždy ty bloky vypíšu a řeknu jim, že nestojím o to přijít o práci, ale některý lidi to opravdu dost naštve, pokud udělají přestupek, chovají se slušně, zaplatí a pak tam čekají, až vypíšu to základní a jejich B díly bloků. Vůbec nechápu, k čemu tahle onanie je, podle mě by stačilo vyplnit třeba rč + číslo dokladu a na B dílu by se nevyplnilo nic, protože je na něm stejně číslo, které pasuje k A dílu. A proč mi to má někdo podepisovat??? Prostě to je jeho věc, jestli to chce, nebo ne, hlavní je, že si já ty peníze nenechám. Kdo bere do kapsy, na toho takový papírování a vypisování, nebo kontroly vyplnění bloků, nemají žádný vliv, prostě si o úplatek řekne a dá si ho do kapsy a bloky má v předpisové stavu, nenamočené, nezohýbané ….

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 23:36:38 27. 02. 2009
default.png
re Zrovna exekuce nemá s íčkem moc společnýho, navíc na tom nevidím nic špatného, když někteří lidi pocítí, že dělat bordel a bpnnka házet do koše, se jim nemusá vyplatit. Ale jinak jeho blábolení taky moc nestíhám a za racionální řešení fotbalů považuju, aby si pořadatel přítomnost policie normálně zaplatil, včetně celého opatření. Nechápu k čemu bude, že za stejného nasazení sil a prostředků, ale před stadionem, bude klub cálovat nějakou soukromou security, která bude na hraně zákona nahrazovat po těch 90 minut policii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 22:49:44 27. 02. 2009
default.png
fotbal Nechám 5 důchodců na vrátnici pro kontrolu lístků, na zbytek se vykašlu a klidně zaplatím policii. Mě prostě nadzvedává Íčko, který mele nesmysly. Fakt by jsem chtěl vědět jak zakáže vstup na stadión, pokud to nebude rozhodnutí soudu (ale pouze pro jednotlivce), nebo disciplinární trest pro klub od ČSMFS, jehož interní pravidla samozřejmě vůbec nesouvisí s jakýmkoliv zákonem. Jako poldu mě prostě štve, jak se s požehnáním rádoby ministra zneužívá sbor. Další případ je exekuce dávek hned na sociálce, které museli někteří kluci přihlížet, ale to už je jiná kapitola...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio