Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Inspekce MV zatýkala opět v Kladně (REDAKCE)

Inspekce MV zatýkala opět v Kladně

Foto: Ilustrační
Policejní inspekce zadržela dva dopravní policisty z Kladna, kteří se zabývali vyšetřováním dopravních nehod. Úřad nezasahuje na tamější dopravní policii poprvé - před dvěma lety obvinila jedenáct zdejších policistů kvůli úplatkům.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 26. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 22:44:47 27. 02. 2009
default.png
re: qído Qído, až jsem zamáčkl slzu nad tím jak se zastáváš Íčka. Tento mediálně zdatný šaman ví velice dobře, že tím ovlivní myšlení řady „trubek“. Panečku to je borec, když chce aby si to kluby, kde se točí miliony kapříků pro různé primadony, zaplatily. No tím ale vše končí. Protože u problémových zápasů je prakticky nasazen stejný počet sil a prostředků (příp. v dosahu), kdyby se to náhodou vymklo pořadatelům z ruky. Na doprovodu fanoušků v ulicích, eskortách vlaků apod. se nic nemění. Když to nedávno vysvětloval v jedné veřejnoprávní televizi tak to byl fakt bourák. To že se mu to podařilo prosadit do novely zákona ( ostatně nejen to), mu především pomohla jeho úzká vazba na premiéra. Což se nedalo říci o tandemu Gross-Špidla. Např. o zrušení doručování soudních obsílek policií, se již pokoušelo několik ministru vnitra. Vždy však narazili na nepřekonatelný odpor min.spravedlnosti. Pospíšil je asi přístupnější než byl svého času biologický Cirda! V létech 1995-96 min. vnitra ODS Ruml v rámci úspor zrušil provádění bezp. prohlídek policisty na tzv. veřejných mezinárodních letištích, a převedl je na tzv. nepolicejní složky. IATA se na to tvářila různě, protože ve většině členských států tohoto sdružení leteckých přepravců (garantující si vzájemnou bezpečnost), provádí tuto činnost policie. Tím se dostávám k tomu, co v jiném gardu píše kolega níže. Ruml sice udělal a), ale už neudělal b). To je kromě několika prováděcích vyhlášek (Anexů) k archaickému leteckému zákonu min.dopravy, nemá bezp. agentura prakticky žádný předpis upravující činnost (kromě interní vnitropodnikové bezp. normy). Což je tak trochu paradoxní. Jak můžou u cesťáka najít Semtex, C4, průmyslovku, příp. nějaký sofistikovaný NVS, když ze zákona nemají právo (na rozdíl od policie) tyto předměty držet ani pro studijní účely! Tímto netvrdím, že svojí práci vykonávají v rámci daných možností špatně. Pouze tím poukazuji na právní paskvil ( nebo snad vakuum ?!).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 22:28:24 27. 02. 2009
Pim Burger.jpg
x1-ray No, v tomhle s tebou souhlasím. Jasně, že v tomhle evidentně lže, na druhou stranu bych ani nečekal ( aniž bych se ho chtěl nějak zastávat), že by nějaký jiný politik neudělal to samé. Osobně jsem třeba slyšel mluvit Paroubka, když byl u nás na návštěvě ve škole a podle toho, co vyprávěl, tak za život na planetě Zemi můžeme vděčit pouze ČSSD ( a především jemu). Proto tohle ani nijak neřešim, přestože v tom s tebou plně souhlasím. Prostě každý politik si chce přihřát polívčičku, když to jde. Máš pravdu i v tom, že by to pro majitele klubu bylo levnější, to mě nenapadlo a doufám, že to nenapadne ani ty majitele...:-)) Na druhou stranu propustit ochranku úplně nemůže nikdy a tak jako tak dostane stát zaplaceno za to, co dříve dělal zadarmo. Teda jestli k tomu dojde. Pokud se zase ovšem neudělí nějaká výjimka, jak je tomu zvykem. Pak by to opatření bylo skutečně k ničemu. Jsem zvědavý, jestli zaplatí nebo ne. Co se týče toho zákazu, tak s tebou souhlasím do třetice. Toto je nemožné už jen z toho důvodu, že u nás politiku nedělají politici se svými názory, ale agentura STEM, která zjistí, co si lidi přejí a podle toho politici mění ( nebo se tak alespoň tváří) svá přesvědčení ( pokud ovšem nejdou proti jejich zájmům).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 21:59:24 27. 02. 2009
default.png
4 Pim Pime s tím fotbalem máš pravdu, ale od Íčka je to šílené pokrytectví. Tak má říct rovnou, že policie bude před stadiónem a jakmile se bude muset dovnitř, tak to bez diskuze klub platí. Jako vždycky je to chaos, nejsou dané normy na zabezpečení, které musí splnit každý, takže po každém zákroku by se měli hádat jestli zaplatit nebo ne, navíc nejsou tresty za nedostatečné zabezpečení. Podle vyčíslení jsou náklady na Brno pro PČR 80.000 a teď se rozhoduje. Víš co? Já být manažer klubu, tak to v klidu zaplatím, soukromou ochranku propustím a dopředu oznámím, že policie bude potřeba, protože mě to vyjde mnohem levněji. PS: Jo a prohlášení Íčka, že je možné, že se fotbal bude hrát bez diváků mě rozesmálo, zajímalo by mě, jak to jako ministr vnitra chce dokázat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 21:05:20 27. 02. 2009
Pim Burger.jpg
s.lv Víš, řekl bych, že každému je jasné, že policie nasazuje pořád stejné síly, ale to opatření s čekáním před stadionem mi přijde dobré za 1. proto, že klub je nucen více investovat do ochranky, kamerového systému a bezpečnosti všeobecně více peněz ze svého, než když mu PČR poskytla veškerý servis zadara a za 2. to bylo celé zadara. Pokud nemá na to, aby zaplatil dostatečně velkou ochranku a dostatečná opatření, tak ať zavře stadion a hraje jen pro televizi - já kvůli tomu brečet nebudu a policisté budou moct i v průběhu naší skvělý gambáčligy zůstat o víkendu doma. Myslím, že zrovna tohle je krok správným směrem. Co se týče Kladna, tak jsem rád, že jsou policisté jako ty, co rovnou řeknou, že to neschvalují, protože výmluvy na plat a špatné podmínky prostě neomlouvají. Co se týče Ivana, tak s tebou i souhlasím, co se týče jeho funkce. Ale opět se tu dostaneme k typické české otázce, kdo je vlastně u nás ve své funkci zaslouženě? Každý má na každého nějakou tu podpásovku a vytahujou je na sebe podle toho, kdo vládne a kdo je v opozici. Bohužel se ještě máme od západních demokracií co učit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu S-LV 20:37:30 27. 02. 2009
default.png
qvido Promiň, neber to prosím osobně,ale evidentně jsi výborný výsledek mediální práce našeho pan I., protože pokud jde o ta fotbalová utkání, on neustále argumentuje finanční úsporou a několikrát z jeho úst zaznělo, že ušetřené polic. síly nasadí jinde, jinak a efektivněji. Ale ti znají skutečný stav věcí, tak velmi dobře vědí, že je to lež jako věž, protože na každé rizikové utkání se stále nasazuje stejný počet pol. sil s tím rozdílem, že nejsou policisté uvnitř, ale vně stadionu. Ono stáhnout se ze stadionů je celkem zdánlivě pozitivní krok, ale pořadatelé utkání nemají moc silnou oporu v legislativě, neexistuje žádný zákon o CBS a tudíž nemají tito(často velmi zvláštní individua)"ochránci" žádné pravomoci a to se často děje na stadionech je jen výsledkem exploze testosteronu na obou stranách barikády. Pokud se jedná o kolegy z Kladna, nic takového neschvaluji, naopak jsem pro řádné potrestání, ale rozhodně to není zásluha I.L. a je s podivem, že člověk s jeho profilem je ještě stále ve své funkci:-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 20:27:52 27. 02. 2009
default.png
RE: Hammer Nějak nechápu tvůj příspěvek. Za 13 čistého tu nikdo nedělá. To, že řidiči se snaží policistu uplatit, aby měli výhody, nikoho neomlouvá. Hlavní problém, který stále trvá je fakt, že za nabízení úplatku policistovy snad nebyl nikdy nikdo trestán. Jak se říká když není nabídka není poptávka a házet tento jev pouze na policisty je jen populistické a zavádějící. Kor když se veřejně rozkrádá a podvádí ve státní správě za miliony.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:00:05 27. 02. 2009
default.png
za tu třináctku čistého bez strachy z toho že dojde o nějakou výsluhu nebo tak každý den poslouchat řidiče jak to vyřídíme bez bloků za litr nebo i pět do kapsy a moci si vydělat dalších pět táců denně, to dlouho nikdo nemůže vydržet. Že pak při tom žraní debilové začnou mlaskat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu QVIDO 18:48:54 27. 02. 2009
default.png
Ivan?? Za toto nemůže Ivan, naopak dřívější ministři se asi tomuto negativnímu tématu moc nevěnovali, to by nebylo populární, to by nebyli oblíbení tak jak byl např. Standa. Naopak Ivan se do tohoto problému patrně řádně zakousl a to se mnoha lidem nelíbí. Já si myslím, že veřejnost to hodnotí kladně. Nadáváte neustále na Ivana, ale toto si myslím, že je OK, dále se za Vás "pere" co se týká Vaší přítomnosti na fotbalových utkáních, takže nelze na něho neustále házet jenom negativa.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 18:18:55 27. 02. 2009
default.png
for Tin Nechci Ti brát iluze, ale takových 80% dopraváků se rekrutuje z obvoďáků. Takže ryba smrdí od ocasu!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TIN 16:18:22 27. 02. 2009
default.png
Re Čím pak to asi je.. Ivane máš tam pěkný bordel! Ale vážně dopravní insektoráty byly odjakživa policie v policii.. Takže teď se jen ukazuje špička ledovce. Ale ne každý dopravák je ten špatný..to určitě ne! Ale někteří jsou opravdu "ESA" teď si sami přeberte v jakém smyslu?!?!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio