Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Lidové noviny z Brna: ´Klidně si do něj kopněte, paní´ (REDAKCE)

Lidové noviny z Brna: ´Klidně si do něj kopněte, paní´

Foto: ilustrační
Před nedávnem brněnský deník Rovnost uveřejnil kusé infomace týkající kauzy Vietnamce, který v Brně zemřel začátkem roku po zásahu policistů.  Informace publikované v Rovnosti akci policistů nestavěly do dobrého světla a jejich  zveřejnění na serveru policista.cz vyvolalo vášnivou debatu. Dnes jiný tuzemský list, Lidové noviny (LN), zveřejnil k tomuto případu celou sérií článků. Přinášíme je v celém znění, odklikem na konci každého textu je možné přejít na originál jednotlivého textu na stránkách LN:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 16. 03. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FRANTA2 00:46:08 17. 03. 2009
default.png
re Jinak obdivuji jeho nadřízeného, že se na ně takhle postavil, teď je spíš v módě si kopnout a zabalit to do formulace "pokud je to pravda. tak ....". Ty kamery si asi doba opravdu žádá, a mělo by se to pak vysílat v TV, aby lidi viděli druhou stranu světa, ve kterém žijí... ale, to by asi neprošlo, stejně jako reklamy od besipu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 00:36:25 17. 03. 2009
default.png
to jsou zase hlody "Podezření z toho, že drogy prodával, navíc vyvrací fakt, že muž pracoval dvanáct hodin denně v jedné z brněnských tržnic." WTF? Jak může to, že dělá na tržnici vyvracet to, že prodával drogy? To je jako napsat, že nějaká ženská se neživí prostitucí, protože chodí na noční pracovat do nočního klubu. A že ho majitelka bytu omezila na osobní svobodě do příjezdu policie, když hledal svoje zásoby drog, které už byly zajištěné, to je jako taky špatně??? Osobně si myslím, že by za to zasloužila pochvalu. Pak to opět nesedí dohromady s původními informacemi, ani s tím, co tu bylo prezentováno z Rovnosti... jednou ho tři lidi bijou přes na tažené ruce tonfou, teď ho zase jeden škrtí a pak mlátí do žeber a dva přihlížejí... a pro změnu do něj kope majitelka bytu... jednou ho bijou na chodbě, pak zase v bytě... to bude u soudu pěkné divadlo. A pokud jde o zákroky z minulosti, tak to opět jen svědčí o tom, že kdo dělá něco víc, než jen dává pokuty slušným lidem, ten si zadělává na problémy. Co řekne drban, to je pravda i kdyby u toho bylo 100 dalších policistů. Nejlepší je to, že svědectví toho z czechteku, dosvědčila "i jeho přítelkyně" ... každý asi ví, jak je problematické řešit cokoliv, když jde o dvojici... to pak i když má žena přeražený nos a krev z ní teče až na zem, může nakonec soudu svědčit, že policejní hlídka vlastně úplně bezdůvodně bila jejího miláčka, který jí v životě neuhodil. Dřív jsem se divil, že někteří kolegové na lidi serou, protože "lidi jsou hovada"… teď na to začínám pomalu měnit názor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 22:26:53 16. 03. 2009
Pim Burger.jpg
Danik Jenže tady nejde o to, že by dal někdo někomu přes hubu v hospodě, ale o týrání a zabití člověka lidmi, kteří mají zákon bránit. Myslím, že je relevantní se zabývat i jejich minulostí. Spíš se divím tvojí jistotě, co se týče jejich neviny. Soud rozhodne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 22:05:16 16. 03. 2009
Danik.jpg
k tomu není co říct Opět klasika, jak říká Appalacio, samé teorie, možní svědklové atd. Podle toho co tam píšou, tak ti lidé co do něj kopali, jsou ti samí co se nejen sami udali, ale ještě po sebeudání svědčí proti policistům. Zřejmě jsou jim simpatičtí a chtějí sedět v jedné cele. A tyhle zpětně objevené případy, tak to už je opravdu průjem, já sám jsem již do nějakých lidí při zákroků mlátil, takže až jednou si bude někdo stěžovat, tak může vytáhnout všechny staré zákroky a jasně dokážou, že jsem agresivní prase. Protože jsem při zákroku někoho tloukl. No, jsem zvědavý jak to dopadne, ale rozhodně bych vsadil spíš na nevinu kolegů. Ale však udvidíme co na to nezávislý soud.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:02:39 16. 03. 2009
default.png
ach jo tak nejprve opět chválím redakci, takto si to představuji, zveřejňování článků se zdroji. Každý soudný člověk po přečtení uzná, že to je taková snůška blbostí, že nemá cenu se k tomu blíže vyjadřovat. Tolik žvástů jsem už takhle hezky pohromadě nečetl. Tady je jasně vidět, jak pracují novináři, teorie vydávají za fakta, přidávají se příbuzní obětí a vše završuje advokát, prý nechá otevřít další podobný případ.. njn, počkáme a uvidíme... doufám, že i pak budou novináři věnovat tolik úsilí, až se budou omlouvat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BED 19:29:39 16. 03. 2009
default.png
zastavení Pár zastavení: 1. prý nebyl dealer, protože prodával na tržnici - nějak nechápu jak se to vylučuje 2. užíval metadon - dneska narkomani běžně užívají metadon ne jako léčbzu, ale jako drogu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu J-WAYNE 19:10:26 16. 03. 2009
J.Wayne.jpg
počkáme si na pravomocný rozsudek soudu.. takových "údajně" je v téhle kauze totiž až moc..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLKISEK 18:57:53 16. 03. 2009
default.png
... ja tomu prostě nevěřím. nevěřím že by si v dnešní době, kde je inspekce na každém kroku, někdo dovolil na ulici kopat do člověka nabádat ženskou aby si taky kopla. Najednou se vytahuje další kauza udajného napadení na czechtecu. Najednou jsou oba policisti nejagresivnější ze všech. Všichni víme co dovedou media. Napíši si o každém co chcou i když je pravda úplně někde jinde. Pevně věřím, že u soudu se prokáže nevina a pokud se ukáže že toto opravdu udělali, tak pak až dostanou ten nej trest.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BANDITA 18:38:48 16. 03. 2009
default.png
červivé jablka Nechci soudit kolegy předčasně, od toho je tady soud, ale pokud je to co je popsáno nahoře pravda byť jen z poloviny, tak doufám, že dostanou co jim náleží. Je to hnus, pro který není omluva.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 18:19:46 16. 03. 2009
Pim Burger.jpg
... Jestli je pravda alespoň půlka toho, co tu píšou, tak doufám, že shnijou ve vězení... Obrací se mi z toho žaludek, jen to čtu. Je jak nějaká zvrácená hra na GESTAPO.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio