Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Úplatní policisté z Vratimova vyvázli s podmínkami, jen jeden musí za mříže (REDAKCE)

Úplatní policisté z Vratimova vyvázli s podmínkami, jen jeden musí za mříže

Foto: ilustrační
Jak upozornil server iDNES.cz, okresní soud ve Frýdku-Místku uznal vinnými deset bývalých policistů a jednoho strážníka. Podle obžaloby vybírali od řidičů pokuty a nedávali jim bloky. Většině obžalovaných ale uložil podmínky, jen jeden z bývalých strážců zákona má jít na 28 měsíců za mříže. O kauze jsme na serveru psali zde.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 16. 04. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 14:28:57 04. 05. 2009
honzad..jpg
okresni soudy... No, oni obecne ty okresni soudy jsou dost casto pekny pruser. Pani soudcove neziji ve vzduchoprazdnu a jako soucast okresni elity, kde kazdy zna kazdeho, kazdy na kazdeho neco vi atd...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 13:14:06 04. 05. 2009
Pim Burger.jpg
Maisner Normálně jsem spíše proti zdejším policistům, ale za rozhodnutí soudu vážně policie nemůže. Pláčeš na špatnym hrobě, v tomto případě je třeba si stěžovat na justici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAISNER 12:53:46 04. 05. 2009
default.png
No myslím, že tímto jenom ukázali dalším podobným, že se vlastně není čeho bát a je třeba si říkat o úplatky víc.. Kolegové nás kryjou.. pohoda.. Jsem policajt, jsem nadčlověk.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:02:44 20. 04. 2009
default.png
.... Policista jakkoliv vybírající úplatky je úplné dno kriminálního živla. Rozsudek je tak nízký a to z důvodu, že i soudci z vlastní zkušenosti nepovažují úplatky za nic co by bylo v zásadním rozporu s jejich morálkou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 19:13:47 18. 04. 2009
default.png
Out: Správně si pojmenoval svoje názory. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 11:25:44 18. 04. 2009
default.png
Pokud za vraždu a další násilné TČ budou tresty jaké jsou, pak jsou podle mě tyto tresty správné.. Samozřejmě jsem pro, aby se tr.sazby zvýšily, ale s tím my obyčejní občané nic nenaděláme..bohužel!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 07:55:01 18. 04. 2009
Out.jpg
Franta2 Neumaz si ruku od toho chytani se hoven:-))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 04:33:00 18. 04. 2009
default.png
"i soudy posuzuji TC zneuziti pravomoci VČ prisneji... " Out: Přísněji než co? Zneužít pravomoc v.č. může přeci zneužít jen v.č., ne? :-))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IS 19:18:16 17. 04. 2009
is.jpg
Pánové, kteří zde debatovali na téma, že 35 tis je pakatel proti jednání jiných úředníků, kteří hrabou více... Nezapomeňte, že je to jenom "špička ledovce" kterou se podařilo prokázat. Částka, na kterou si výtečníci přišli byla určitě vyšší. To je podle mě ale úplně zbytečný rozebírat. Brali, nechali dál lítat "hovada" co se neumějí přizpůsobit rychlostí apod, nechali lítat násosky, co požili a všichni tito výše zmiňovaný ohrožovali nejen sebe ale samozřejmě slušný občany, naše blízké apod. Podmíněné tresty jsou opravdu výsměch! Určitě k tomu nějaký důvod bude, který se k nám nedonesl, ale osobně bych ho chtěl slyšet... Taky souhlasím s tím, že za úmyslné TČ by měli policisté apod. dostávat přísnější tresty!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 18:43:30 17. 04. 2009
default.png
RE: ben Člověče tak, že by sme se na to vyprdli ne? Stejně tu bude vždycky někdo krást a vraždit, tak proč to rovnou nezabalit ne. S tím se přeci nedá nic dělat tak proč se snažit. Ne dosti ironie, za prvé nikdo nikoho nelynčuje, za druhé pokud si někdo vybral tuto stranu barikády tak až do konce a za třetí omlouváním nebo zlehčováním menších tč se rozhodně nebavíme ani těch větších ba naopak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio