Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Úplatní policisté z Vratimova vyvázli s podmínkami, jen jeden musí za mříže (REDAKCE)

Úplatní policisté z Vratimova vyvázli s podmínkami, jen jeden musí za mříže

Foto: ilustrační
Jak upozornil server iDNES.cz, okresní soud ve Frýdku-Místku uznal vinnými deset bývalých policistů a jednoho strážníka. Podle obžaloby vybírali od řidičů pokuty a nedávali jim bloky. Většině obžalovaných ale uložil podmínky, jen jeden z bývalých strážců zákona má jít na 28 měsíců za mříže. O kauze jsme na serveru psali zde.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 16. 04. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FRANTA2 22:57:02 16. 04. 2009
default.png
Myslím, že je to ve stejné hladině, jako "tvrdé tresty", pro pachatele jiných t.č. Pokud někdo nastoupí na dráhu kriminálníka a začne zlodějnou, jako mladiství, pak začne s drogama, vykrádá auta, občas udělá sklep, někde něco otočí, někoho obere atd. ... tak to taky trvá pěknou dobu, než je poprvé odsouzen natvrdo. Takže pokud si někdo řekne o úplatek, vydělá si tím, pár tisícovek, navíc díky tomu, že mu ten úplatek někdo dá (což je taky porušením zákona), tak si nemyslím, že by za to měl jít hned sedět. Největší trest je tady podle mého ten vyhazov z práce, čímž je i zajištěno, že nebude v t.č. pokračovat, a pokud budou dál sekat dobrotu, tak je všechno tak, jak má být. Osobně mi spíš vadí, když dostane podmínku někdo, kdo očividně bude t.č. páchat dál.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 19:02:19 16. 04. 2009
default.png
No nevím jestli jsou podmíněné tresty odstrašujícím příkladem pro ty co chtějí špinit naši práci. Kdyby se jednalo o nedbalost prosím, ale tohle je opravdu k smíchu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 19:00:22 16. 04. 2009
Out.jpg
Kazdopadne ukazkova spoluprace PČR s MP, skoda jen ze to bylo za ucelem tech úplatků:DD

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 18:58:06 16. 04. 2009
Out.jpg
Ty tresty sem taky nepochopil, tohle ma dle myho nazoru znaky jednani velmi nebezpecneho pro spolecnost, notabene pokud si o to sami rikali a ne ze vzali uplatek az kdyz jim ho ridic sam nabidnul.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 18:56:27 16. 04. 2009
Pim Burger.jpg
Demence je spíš "výše" trestů pro zúčastněné. Nechápu, jak za tyhle rozhovory a tuhle činnost můžou vyváznout s podmínkou a pokutou 20 tisíc. To je fakt hnus.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KROTA 18:43:38 16. 04. 2009
default.png
demence vzít si radar ve volnu a jít si na "melouch" měřít rychlost a věřit že se to neprovalí je podle mě vrchol demence.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio