Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Střídání stráží na Ministerstvu vnitra (REDAKCE)

Střídání stráží na Ministerstvu vnitra

Foto: Logo MVČR
Na dnešní večer pozval odstupující ministr vnitra Ivan Langer policisty na "rozlučkový" koncert do areálu sportovního klubu policie UNION. Mezitím v pátek nastupující ministr, bývalý šéf ÚOHS Martin Pecina dává první rozhovory o tom, jaké má ve funkci cíle. Internetové deníky dnes přinesly několik rozhovorů - přinášíme souhrn odpovědí budoucího ministra na téma "policie".
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 06. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZHNUSENY2 21:33:43 10. 05. 2009
default.png
for catani Jsem se musel hodně nahlas zasmát u Tvého příspěvku. Tedy hlavně pasáži o funkcionářích, kteří žijí v představě, že když je neměli sousedi rádi, tak ve funkci je budou milovat. Dost dobrý. Tohle přesně sedí. Zakomplexovaní jedinci, kterým narostlo ego až na funkci. Jinak se může stát, že tahle dočasná vláda (i s Komorousem), může být až do konce řádného volebního období roku 2010. Poukazoval na to Pithart, že není možné manipulovat s ústavou (ohledně předčasných voleb) podle potřeb stran. Tak uvidíme. Každopádně snad ta hustá atmosféra z policie zmizí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X-SAT 19:46:37 10. 05. 2009
X-sat.jpg
catani Obecně řečeno - pro takové lidi u policie není místo. Velice těžko najdou PODPORU, bez které to nejde. Dobře fungující policie je velkým nebezpečím pro gaunery v politice. A tak to prostě je.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:54:56 10. 05. 2009
default.png
Komorous Mne mrzí jediné, že lidé jako Komorous ač špičkoví odborníci a mají velmi dobré řídící schopnosti ověřené praxí a jsou přesně ten typ lidí, kteří dovedou zavést určitý systém, který bude fungovat. Tak přesto všechno odmítají se dále angažovat. Pokud si tito lidé neuvědomí, že pro každou firmu není nic lepšího než mít důvěryhodného šéfa, o jehož schopnostech, úspěšné praxi není pochyb, čímž se těší velké přirozené autoritě, budou zde neustále manageri grafového a příručkového typu, kteří jsou na uvedených funkcích jenom proto, že chcou moc, ovládat lidi a žijí v utkvělé představě, že jediným životním krédem je být na funkci, to že ji není schopen dobře vykonávat bez toho aniž by poškozoval obraz firmy a své podřízené to je už nezajímá(ale žijí v utkvělé představě, že když je sousedi neměli rádi, tak že je budou mít rádi poté co budou mít funkci). Potom je možné, že jedním z důvodů proč nevykonávat takovou funkci u lidí typu Komorouse je reálná obava, že případným neúspěchem by si poškodili jméno či samotnou firmu, nebo druhá možnost a to je velice pravděpodobnější, že mají dokonalý přehled v jakém marasmu se současná policie nachází a jsou si vědomi, že ta situace je taková, že defacto bude trvat generace než se něco změní k lepšímu(ale to jen za předpokladu, že lidé jako Komorous budou ochotní vzít na sebe odpovědnost). Ten kdo nic nedělá nic neskazí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X-SAT 11:37:50 10. 05. 2009
X-sat.jpg
catani Také mi srdíčko zaplesalo, když jsem to četl, Komorous jde na post náměstka, ale za slabý půl rok toho moc neudělají...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 11:26:14 10. 05. 2009
default.png
krátké funkční období Škoda jenom že nový ministr bude mít šanci pracovat jenom do října, za tu dobu toho moc nezvládne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 20:18:41 08. 05. 2009
default.png
Komorous Po prohlášení, že Komorous bude dělat náměstka Pecinovi pro policii, začaly některým managerům stékat kapky potu po čele a nastaly jim bezedné noci. Nastala doba policejní práce tj. pronásledování pachatelů tr.činů, ochrana života, zdraví a majetku slušných občanů od toho tady policie hlavně je, není zde pro budování veřejných záchodků či nákupu plazmových televizorů od kámošů, nebo natírání všeho včetně rozumu policistů na modro.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMAS-R 19:38:04 08. 05. 2009
default.png
náměstek... Tak tomu říkám dobrá zpráva... Jedním z náměstků nového ministra vnitra p. Peciny bude bývalý šéf NPC Komorous. Jen tak dále...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 19:13:50 08. 05. 2009
default.png
Íčko Íčko se asi tvářil a bude v médiích tvářít jako by byla účast astronomická a to jeho heslo (převzaté o K.Č) teď už víme kdo je kdo je trapně zneužito. My všichni to víme už řadu let, Íčko byl profláknutý už před léty kdy vystupoval jako ocásek a přicmrdovač tehdejšího přesedy ODS V.Klause.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOUDA 13:37:36 08. 05. 2009
Jouda.jpg
Snad to střídání k něčemu bude

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DONG79 10:09:39 08. 05. 2009
default.png
A kolik tam teda vůbec bylo lidí, na tý rozlučce?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio