Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Střídání stráží na Ministerstvu vnitra (REDAKCE)

Střídání stráží na Ministerstvu vnitra

Foto: Logo MVČR
Na dnešní večer pozval odstupující ministr vnitra Ivan Langer policisty na "rozlučkový" koncert do areálu sportovního klubu policie UNION. Mezitím v pátek nastupující ministr, bývalý šéf ÚOHS Martin Pecina dává první rozhovory o tom, jaké má ve funkci cíle. Internetové deníky dnes přinesly několik rozhovorů - přinášíme souhrn odpovědí budoucího ministra na téma "policie".
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 06. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X1-RAY 09:33:15 08. 05. 2009
default.png
Bavilo vás to? Tak myslím, že účast na rozlučce hovoří sama za sebe. Snad i arogantnímu Íčkovi dojde, že to s ním moc lidi nebavilo. I když on to možná bude svádět na počasí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLOS 20:40:24 07. 05. 2009
default.png
Langer odešel! Hurá!!!!! Langra nemám rád. Jako ministr vnitra zpolitizoval policii, státní zastupitelství a soudy s polu se svými kámoši z ods. K ovlivňování kauz docházelo i za minulých vlád, ale to byl jen zlomek toho, co se děla za Íčka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 10:53:28 07. 05. 2009
Out.jpg
Ja osobne taky do p. Peciny vkladam trosku nadeje ze to bude krok dobrym smerem. Urad pro ochranu hospodarske souteze pod nim asi slapal dobre (aspon to tak vypadalo navenek) a osobne z nej mam take dobry pocit co se tyce nezavislosti a profesionality co se vedeni tyce. Uvidime.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 21:26:45 06. 05. 2009
Pim Burger.jpg
X-sat Podívej, já chápu, že tohle je téma jako stvořené pro nadávání na Langera a klidně si na něj nadávej, mně je to šumák. Já jen nemám rád tohle opěvování jen proto, že řekl, že bude apolitický. Ale to je taky tvoje věc. U mě jen pohůnci sexy úsměvu jako pohůnci sexy mozka...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X-SAT 21:07:50 06. 05. 2009
X-sat.jpg
for Pim Burger Langer a jeho přisluhovači, rádoby generálové, uškodili Policii již dost... A to, že vláda pana Topolánka zpolitizovala Policii je prostě neveřejnou pravdou. Za předchozí vlády docházelo k ovlivňování, ano, řekněme na úrovni prošetřování u Policie, ovšem Topolánkova vláda si nebrala servítky a naprosto bez ostychu ovlivňovala a ovlivňuje kauzy přímo přes státní zástupce a soudy... Mám několik kamarádů z útvarů, jako bylo FIPO apod. a jejich vyprávění o politických rozhodnutích... škoda mluvit... Však by inspekce neministra mohla vyprávět, kolikrát byla "za úkolována"... Blil bych, raději nevědět...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 21:07:08 06. 05. 2009
default.png
...! Ještě bych to doplnil – hodil by se výčet různých rekreačních, lázeňských a dalších logistických zařízení o které MV za Íčka přišlo, příp. bylo různě „výhodně“ pronajato. A to aniž by byl z 361… odstraněna povinnost přísl. bezp. sborů zůčastňovat se rehabiltací. Ledacos pamatuji, ale horšího MV snad ČR mít nebude ( a to se zde nedá psát všechno)!Jinak moc těch "vděčnej" jsem ve Zprávách na té jeho párty neviděl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 20:03:46 06. 05. 2009
default.png
.... Myslím, že není co srovnávat a je to nejpozitivnější krok pro policii za poslední tři roky. Děkujme bohu za každého slušného nestranného člověka, který se stane ministrem. Pan Bublan jím byl a pan Pecina zcela jistě taky. Je to pozitívní zpráva pro slušné lidi v této zemi, poté co byly rozprášeny všechny špičkové vyšetřovací týmy zabývající se závažnou hospodářskou, finannční kriminalitou a korupcí a to z čistě politických a zájmových důvodů ODS, odešla velká část kvalifikovaných odborníků i samotných zkušených policistů a do mnohých funkcí nastoupili lidé u kterých je jedinou kvalifikací absolutní lojalita k vedení a ODS, je jakýkoliv ministr, který je slušným, nestranným a apolitickým člověkem živá voda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 18:54:04 06. 05. 2009
Pim Burger.jpg
X-sat No, já ti nevim. Jak se řiká - slibem neurazíš a tyhle líbivý řeči... Kolikrát už takhle různí lidé na různých funkcích slibovali? Navíc by mě zajímalo, jaké tak důležité změny provede za těch pár měsíců? Nanejvýš se mu podaří zakázat DS, což je na ministra vnitra docela málo. A jeho řeči o apolitičnosti? Podle mě každý na tak vysoké funkci, jako byl on, kope za nějakou stranu a jelikož ho tam nominovala ČSSD, tak je i celkem jasný, čí hračkou pan Pecina bude. Ale nechme se překvapit...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X-SAT 18:34:29 06. 05. 2009
X-sat.jpg
Názor Pan Pecina mi je jako člověk sympatický a určitě má dostatek zkušeností, aby MV řídil. Skoro mne mrzí, že tam bude jen chvíli... Domnívám se, že po "monstr" akcích pana "neministra" nemá co zkazit. Jen kdyby došlo i na další "blázny", jako je např. nejmenovaný pan "V od Špilasu" a jemu podobní...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio