Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily (REDAKCE)

Nezabíjejte Miladu, volají squatteři zabarikádovaní na střeše vily

Foto: ilustrační
Pražský squat Milada v Praze 8 se od dopoledne pokouší za asistence policistů vyklidit najatá bezpečnostní agentura. Obsadili čtyři patra budovy, osm squatterů se ale zabarikádovalo na střeše vily. U budovy je asi deset policejních vozů a hasiči s vysouvací plošinou, kteří se squattery na střeše vyjednávají.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 30. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 16:34:41 01. 07. 2009
default.png
zpátky k sqauttu Teď jsem se dočetl, že Policie ČR slíbila(zdůrazňuji slovo slíbila), že sqattery nebude stíhat. Pokládám si otázku. Je ještě Česká policie státní orgán, nebo soukromá firma, která se rozhoduje né podle zákona, ale podle toho jak uzná za vhodné její vedení s přihlédnutím na nějaké doporučení ministra či nějakého redaktora televize či případně nějakého sqauttera. Co tak zajet se zeptat Kájinka co on na to, jaké by on navrhoval řešení. Kajínek nebo Kocáb a není to jedno, morálně asi na tom budou stejně, jeden podváděl lidi ve velkém, druhý vraždil, lidského života si neváží ani jeden. Jeden sedí, sleduje televizi, DVD a píše knihy, druhý ministruje( s vědomím, že díky němu stovky lidí přišli o veškeré životní úspory), oběma je dobře. Celkem rozumím Kocábovi proč se neustále zastává kriminálních živlů, odjakživa takoví drží basu. Znám případy odstíhaných lidí, kteří za účelem vystěhování svých vlastních věcí z bytu, v kterém bydleli 20 let si po vyražení dveří osdstěhovali věci( neboť nový majitel jim za tímto účelem odmítl byt zpřístupnit a věci vydat), dostali podmínky v jednom případě i půl roční nepodmíněný trest(v životě nic neukradli, nepíchají si drogy, poctivě pracují). Ale jo, to jsme všichni před 20 lety chtěli, takovou tu bolševickou spravedlnost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158CQB 09:23:03 01. 07. 2009
default.png
ubytování for Chmelík : velmi zajímavé, máš můj obdiv.. Je velmi smutné, že policisté si musejí ubytování shánět sami, a je ještě smutnější, že lze sehnat ubytování za podstatně lepších podmínek že co nabízí Policie s.r.o. ubytování je základ a přijde mi důležitější než všechny pilíře reformy..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHMELIK 18:39:19 30. 06. 2009
chmelik.jpg
SPECIÁLNÍ NABÍDKA UBYTOVNÁNÍ PRO POLICISTY SLOUŽÍCÍ V PRAZE Zdravím všechny kolegy, kteří mají problém s ubytováním v Praze. Po jednání s majitelem *** hotelu na Praze 10 - Hostivaři jsem vyjednal SPECIÁLNÍ PROGRAM UBYTOVÁNÍ PRO POLICISTY ZA CENY VÝRAZNĚ NIŽŠÍ, NEŽ MAJÍ BĚŽNÍ HOSTÉ. Hotel je cca 2 min. vzdálen od zastávek autobusu a tramvaje. 5 minut od OC Park Hostivař. Pokoje jsou prostorné, vybaveny předsíní a balkonem, dále koupelnou s toaletou a sprchovým koutem. Každý pokoj je dále vybaven televizí s digitálním vysílání, ledničkou, telefonem a rádiem. Hotel má vlastní WIFI hot spot, připojení je bezpltatné. V hotelu je místnost s kuchyňkou a jídelnou, dále prádelna a sušárna vybavená pračkou (možnost nechat prádlo vyprat hotelovým personálem je rovněž k dispozici za příznivé ceny). Úklid pokojů je zajištěn českým hotelovým personálem a je v ceně. K hotelu patří parkoviště se závorou pro cca 50 vozidel, které je pod stálým dohledem recepčního. Recepce je 24 hodin denně otevřena a vstup do hotelu není pro hosty nijak omezen (návštěva přítelkyně apod). K hotelu patří také stylová restaurace s mezinárodní kuchyní vařící i poledním menu. Dále Coctail bar s LCD obrazovkami na sledování sport. přenosů. V blízkosti hotelu je pizzerie s rozvozem do hotelu zdarma a několik barů. C E N Y P R O P O L I C I S T Y : Pokoj 1 lůžko / 7500,- s DPH / na osobu za měsíc Pokoj 2 lůžka / 4000,- s DPH / na osobu za měsíc Pokoj 3 Lůžka / 3300,- s DPH / na osobu za měsíc. V případě dlouhodobějšího ubytování možnost úpravy ceny. V případě zájmu mne kontaktujte na 722 106 756

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio