Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní akademie pod tíhou komunistického dědictví (REDAKCE)

Policejní akademie pod tíhou komunistického dědictví

Foto: Ilustrační
Policejní akademii ČR řídí dvacet let po pádu komunistů stranicky prověřené kádry, tvrdí v sérii článků on-line deník tyden.cz. V jejím vedení jsou někdejší stážisté Vysoké školy KGB v Moskvě, instruktor propagandy či redaktor časopisu Signál. Lustračním zákonům tato situace podle serveru tyden.cz sice neodporuje, ale nevrhá na Policejní akademii ČR (dále jen PA) dobré světlo. 
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 18. 08. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 21:59:51 18. 08. 2009 blokovaný
default.png
honzad No zase na druhou stranu s Jakešem byla aspon sranda.Někdo takovej tam dneska schází.Furt tam poslouchat jenom ty hádky neni ono!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 21:51:24 18. 08. 2009
honzad..jpg
jooo spunte, to mas z toho ze si nedavas pozor na slova ktera pouzivas. Tys napsal "vymlátí inteligence která je zrovna u moci" a ja ti rikam ze po roce 1989 nikdo nikoho nevymlatil, maximalne propustil. Jediny kdo nekoho mlatil (doslova a do pismene) a casto u umlatil byli tvi spoudruzi, kdyz uchopili moc a nacisti (kdyz uchopili moc). Jestli ti neni jasny rozdil mezi slovy( a ciny) jako jsou "vymlatit" (coz delali komunisti a nacisti) a treba "propustit" (coz bylo po 89) tak jsou tve rozlisovaci schopnosti natolik nizke, ze snad asi nemas u sboru co delat. A pokud ti ty rozdily mezi temi slovy jasne a presto je takto tady pouzivas (zneuzivas) tak tady nedelas nic jineho nez hloupo politickou propagandu. No a to vubec nemluvim o tom ze si pouzil slovo "inteligenci" ... :-))) To si pod tou inteligenci myslel treba Jakese, Indru, Lénarta a jine ssoudruhy inteligenty, jo??? :-))) hih, ty si me zase dneska pobavil, ty kujone :-)) a propos, ty sam sebe povazujes taky za inteligenci?? :-)) No nic, zitra se sem snad asi zase podivam, por radost z toho abych si pocetl, jake "inteligenty" tady po roce 1989 "vymlatili" :-))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 21:40:30 18. 08. 2009
default.png
Generační špunt Moji dědové a pradědové byli vedoucí kádři, účelově straníci, ve svých oborech špičky. Otec už byl jenom vedoucí, nestraník. Já jsem to teda dotáhl na policajta:)))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 21:21:57 18. 08. 2009
default.png
re Honzad Honzade zase tady plácáš fíčoviny jako pisálek z okresního bulváru. Zcela lehce najdeš v zákonech 100..(novele)186..i 361...kdo z "estébáků" měl nárok na nějakou rentu (započítání let odsloužených u těchto útvarů).To vymlácení byla samo. nadsázka které jsi se chytil jako hov...košile. Opět jsi si našel špatnou parketu. Jak jsem již kdysi psal, sestra je doktorka, a pamatuji jak po r.1989 mladí cucáci po první atestaci zakládali OF a sesazovali staré primáře (kteří si pak ostatně založili praxe a v pohodě dožili, neboť stejně táhli lidi za nimi). A podobně to bylo i v jiných oborech!A jestli po r.1989 nebyli čistky, tak si nech místo brýlí přebrousit dna od sodovek! Dodnes řveme smíchy, když si vzpomeneme jak jeden člen "Občanské prověrkové komise" zůstal vyset za batoh s nakradeným zbožím v okénku z WC. Museli ho zahraňovat hasiči s přísl. VB.A takoví „charkterní“ lidé rozhodovali o tom kdo bude a kdo ne! Těma kydama možná můžeš zaujmout truhlíky „ala“ Denver (spíše snad ani ty)!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:21:27 18. 08. 2009 blokovaný
default.png
oo Naprostej souhlas.A ten Wintn byl fakt hrdina.Já sem rád,že mu to bůch oplatil aspon tím dlouhým věkěm a tím ,že mu všechny ty jeho děti mohli říct děkuju.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEMPSEY 21:15:06 18. 08. 2009
default.png
for honzad hahahaha :)))) tak teď sem se fakt zasmál...nebudu ti říkat pozadí mých reálií...ale opravdu vím o čem mluvím. Evidentně je zdroj tvých zkušeností asi lepší než můj. Protože jestli tvé informace jsou lepší než mám já od člověka co na takové stáži byl, tak si tam už musel jedině učit :).....jen tvrdím že plivat na lidi kteří tam sice jeli ale ničím se neprovinili a nic neprovedli...je jen primitivní antikomunismus. Chceš taky plivat na lékaře který studoval lékařskou fakultu, když jiný lékař který studoval tu stejnou fakultu vyvinul chemické zbraně které mohou zabít miliony lidí??? proč dneska nikdo neplive na hromady dnes zkušených 50-60 letých pánů profesorů na lékařských fakultách kteří operují mozky, když dostat se na takovou lékařskou fakultu znamenalo být kovaný kádr a soudruh a nebo mít takové rodiče...(protože lékař pomáhá a tak je to všem jedno)... podle tvých názorů by jsme tedy měli sebrat tituly těmto profesorům? protože studovali na komunistické lékařské fakultě? a co třeba náš vrchní prezident-prognostik? člověk který byl poslán do USA na zahraniční stáž v době totality???(kdo už když ne tak politicky spolehlivý mohl být poslán do země zla USA) o tom že si podal přihlášku v roce 89 do KSČ už vůbec mluví za vše...budeme tedy plivat i na něj že převlékl kabát? nebo chceš Honzáde začít plivat na své rodiče nebo příbuzné že byli v KSČ...nebo Honzáde kde to skončí???? Je to pokrytectví lidí jako je oo a nebo je Honzad či jim podobní...nemá to konce a bude to pořád. Hloupá je generace která nejde do budoucnosti, ale radši ze své malosti bude pitvat svou minulost

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:14:49 18. 08. 2009 blokovaný
default.png
Out To máš pravdu.Tady je to naprd s tou ČSSD,když se stanou tou moderní středolevicovou stranou,tak je pudu okamžitě volit,ale z Paroubka cejtim něco divnýho a mam docela strach s těch jeho kontaktů na toho zmetka v Rusku.Já sám třeba nejsem pro ten radar,ale mam pocit že ta akce NE ZÁKLADNÁM byla Ruskem přímo podporovaná.Nežiju v takovejch představách jako třeba Cibulka,ale něco mi tam prostě nesedí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 21:10:46 18. 08. 2009
default.png
denver Šlušní lidi často utřou pr..., ale když vidím v televizi upoutávku na sira Wintna a jeho 600 parchantů, tak to má možná smysl i pro mě, postavit se občas zlu. Jsem teda za to placenej:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 20:50:38 18. 08. 2009
Out.jpg
denver S tim Německem bych radši pomlčel, tam měli másla na hlavě víc než dost. Desítky doktorů který za války dělali dost nechutný pokusy na lidech se po válce stalo váženejma primářema, rektorama na vysokejch školách apod. O bývalých členech NSDAP v Bundestagu, justici a hlavně průmyslu ani nemluvě. Já tohle taky nevidím zrovna rád, leč tzv. "antikomunismus" se u nás smrsknul na primitivní kampaň zejména jedné velké modré strany s jedním předsedou z nomenklaturní bolševické rodiny. Tzn. já už mám dneska tenhle "antikomunismus" u zadku. A víte díky komu? Ano, díky těmhle Topolánkům a jim podobnejm. Než jim lejt vodu na mlejn to nad tím radši mávnu rukou.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 20:45:22 18. 08. 2009
default.png
.... ještě dalších deset let budou vytahovat ty komunisty a estebáky a já začnu věřit, že bůh musel být taky komunista a šéfem sledky u Bisky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio