Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní akademie pod tíhou komunistického dědictví (REDAKCE)

Policejní akademie pod tíhou komunistického dědictví

Foto: Ilustrační
Policejní akademii ČR řídí dvacet let po pádu komunistů stranicky prověřené kádry, tvrdí v sérii článků on-line deník tyden.cz. V jejím vedení jsou někdejší stážisté Vysoké školy KGB v Moskvě, instruktor propagandy či redaktor časopisu Signál. Lustračním zákonům tato situace podle serveru tyden.cz sice neodporuje, ale nevrhá na Policejní akademii ČR (dále jen PA) dobré světlo. 
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 18. 08. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 20:35:21 18. 08. 2009
honzad..jpg
mno, snad poprve v historii musim bezvyhradne souhlasit s denverem... Kdyby to, co tady zatim vetsina pise, nebylo k smichu tak by me jimala hruza treba nad Dempseyem a jeho znalostmi realii, ze v Moskve "behali po nakupech a chlastali vodku".. Nebot behanim po nakupech (hih, na Arbatu ale sehnali jen matrjosku, samovar a zazigalnik a v ostatnich koutech ruska ani tohle:-) a pitim vodky by jaksi nikdo jednu z nejucinnejsich a nejmocenjsich zpravodajskych sluzeb sveta (kterou Ceka bezesporu byla) nevybudoval a neudrzel.. ale to jen tak na okraj. Spunte, mam asi pruchy zraku, ale po roce 1989 jsem nic jako "vymlátí inteligence která je zrovna u moci," nezaznamenal. "Vymlaceni" byli, v presnem smyslu toho slova, prislusnici elity nacisty a pote komunisty, ale fakt po roce 1989 zadne "vymlaceni" jaksi nevidim. Pokud se tedy pod pojmem "vymlaceni" v novodobe uknourane policejne-souduzske terminologii nemyslelo odstupne a renta, kterou soudruzi z StB dostali (a dostavaji) kdyz neprolezli pres komise ci lustrak...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 20:03:03 18. 08. 2009
default.png
re oo oo, ve Španělsku nebo Portugalsku po pádu fašistických režimů v osmdesátých letech min.století (relativně nedávno), si to pár přestárlých soudců a generálů napsalo do výslužby a jelo se dál. To jen v této kotlině se v pravidelných intervalech vymlátí inteligence která je zrovna u moci, nahradí se dalšími hochštaplery (ostatně ani dnes nemusíme chodit daleko), a jede se dál. Na té PA Frantu Hmotu zrovna nemusím, ale ty výstupy pro média je důsledek letitých vzájemných sporů několika frakcí v tomto ctihodném „ústavu!.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:47:29 18. 08. 2009 blokovaný
default.png
Já si jenom často řikam naco všichni ty politický vězni přisli ve vězeních o zdraví a některý i o život,když výsledek je tendle.Kde jakej bejvalej komouš akorát převlékl kabát a má se velice dobře a politický vězni žijou akorát ze svejch malejch důchodů.Dneska už třeba chápu Karla Kryla,že se zase vrátil do Německa.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 19:24:13 18. 08. 2009
Out.jpg
"...či redaktor časopisu Signál." Signál byl taky časopis něměckýho Wehrmachtu, takže je docela možný, že ho zapomněli vyrazit jak v 45, 48 tak i v 89:DD

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEMPSEY 19:06:21 18. 08. 2009
default.png
pro oo hele to tady ale mícháš hrušky s jabkama. Nikdo tady nemluví o nacistických soudcích, a srovnávat policisty vyslaný na studijní pobyt s nacistickým soudcem, ze sebe deláš stejného hlupáka jako toho co píše na server Týden.cz tyhle články. Lidé kteří před těmi 20 lety něco špatného provedli, ty už jsou dávno proč. Nikdo tady přece nepláče nad tím, že lidi se špínou na rukou vyházeli. Já se třeba podivuju proč plivat na někoho kdo byl na studijní pobyt poslán?? ten člověk třeba možná mohl ve své době věřit nějaké ideologii, ale to přece neznamená že jí věří teďka. Ani že jí věřil předtím... znamená to že to byl poctivý člověk, byl poslán někam a tak šel, naučil se něco a pokud nic špatného neprovedl...tak proč na ty lidi zase plivat. Když tebe pošlou do USA na studijní pobyt, znamená to jenom proto že když jim tedka lezem do prdele, že ten pobyt je v pořádku??? ikdyž by tě tam učili jak mučit vezně na Guantanámu? udělá to z tebe lepšího ochránce demokracie??? jedině tvé skutky ukáží jestli jsi poctivý člověk a nebo člověk bez úcty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 18:49:40 18. 08. 2009
default.png
Zeur Máš pravdu, v NSR taky spokojeně ve svých funkcích dožilo spoustu nacistických soudců a všech jinejch potentátů, kteří svoji dobrou prací úspěšně bojovali proti přelidnění v Evropě:)Tak proč řešit minulost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZEUR 18:33:39 18. 08. 2009
default.png
nová doba Patřím mezi zástupce mladé generace, tedy ty kteří na druhém stupni ZŠ už neříkali soudružko učitelko. Toto jsou opravdu trapné články s obsahem který toho moc neřekne. Spíš mě zaráží, že to lidi čtou a řeší to. Dokud na takové články bude společnost slyšet, tak se budou psát a lovit špína. Zkrátka zákon nabídky a poptávky. Média jsou zrcadlem svých posluchačů a čtenářů. Pokud ti lidé šli studovat odborné předměty, tak v tom vidím spíše plus. Šli se učit na nejlepší tehdy dostupné místo a to byla Moskva. Důležité je, jak ten člověk plní svoji funkci dnes. Před nějakou dobou média pranýřovali jakéhosi člověka, co v 89tém velel jednotkám které potlačovali demonstrace. A když se ho ptali proč to dělal, tak jim řekl, že to byla jeho práce a dělal ji jak nejlépe uměl a kdyby se mohl vrátit do minulosti, tak by tomu zásahu zase velel. Všichni ti přehnaní liberálové a demokraté (novináři, politici) se nad tím pohoršovali.... Já jsem si tehdy říkal, že člověk buď dělá práci dobře a nebo špatně a velitel zásahové jednotky nemá v popisu práce aby přemýšlel zda-li proti někomu zasáhne a pokud ano, tak proti komu. To už by byla vzpoura ne ? Když byl zásah na Czech-techu, tak určitě si mnoho policistů o tom myslelo svoje, ale rozkaz byl rozkaz a nikdo se nechodí ptát velitelů proč do toho zásahu šli.....prostě "rozkaz je rozkaz, nebylo čas lámat si hlavu s tím, kdo je kdo" Ukazuje se, že tato přehnaná demokracie a liberalismus není ideální. Vemte si například holandsko a francii. Mají tam veliký problém s nepřizpůsobivou muslimskou komunitou, nicméně mají podobně přeliberalizované zákony, které stojí na straně právě těch nepřispůsobivích, podobně jako u nás.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEMPSEY 17:08:18 18. 08. 2009
default.png
Okurková sezóna To se zase páni novináři ze serveru Týden.cz ukázali. Opravdu nedovedu pochpit tohle vytahování doslova "hovadin" 20 let po pádu komunismu. Nejde o nic jiného, než je o přihlouplý hon na čarodejnice lidmi, kteří kromě plivání na lidi nic neumí, nic neznamenají a nikdy nic nedokázali. Jejich "plivací" přínos k téhle "lepší společnosti" kterou tak moc chtěli je takový, že se mažou v "hovnech " minulosti. Nevím proč by mě mělo vadit, že nějaký "starší" 60 letý člověk který před dvacetipěti lety chlastal v Moskvě vodku a celý týden se zajímal o běháním po nákupech, a který dnes 20let věrně slouží tomuhle režimu, proč by mě nemohl naučit jak správně vyhodnotit stopy, Je mi uplně jedno jestli se naučil vyhodnocovat stopy nebo vytvářet vyšetřovací verze od rusů, nebo se to naučil někde jinde pokud se to naučil dobře a pak to dobře naučí mě. Pokud ten člověk nikomu neublížil, 20 let věrně slouží a chytal kriminálníky, tak je mi jedno že byl měsíc v Moskvě. Je to všechno jen šaškárna proti lidem kteří se něco naučili a mají schopnost to předat dál. Neříkám že je PA ideální ústav, ale něco tam umí. Spíše bych se ptal , k čí prospěch chtějí někteří lidé aby se PA zbavila z politické objednávky takových odborníků ??? já tipuju naše politicko-mafiáncké špičky.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio