Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iHNed.cz: Strážnici nastoupili službu a pak se zašili. Netušili, že je sleduje GPS (REDAKCE)

iHNed.cz:  Strážnici nastoupili službu a pak se zašili. Netušili, že je sleduje GPS
Ilustrační foto
Foto: Jouda / P-CZ
V dubnu nainstalovala Městská policie Ostrava do svých šesti služebních automobilů monitorovací zařízení. Systém automatické evidence provozu vozidel byl namontován v motoru a měl měřit například spotřebu pohonných hmot. Zprávu přinesl server iHNed.cz.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 28. 08. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TIN 10:15:47 30. 08. 2009
default.png
Re No a co tak si 'zařízli' se nic nestalo..vždyť tu v noci spi skoro všichni bo by měli jako něco dělat.. Podívejte na doktory zkusili jse tam s něčím přijít po půlnoci a teď si představte že někdo takový vás bude případně ošetřovat! Dale prac různých dispečinků.. Hasiči .. Armáda a tak můžu pokračovat. Takže nechápu proč tu rozebíráte MP a PČP. Jsou to taky jen lidi a mají akorát tu smůlu že si o ně každý tupý buran otírá tlamu!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 09:40:30 30. 08. 2009
default.png
s.lv Já si rozhodně nemyslím, že spát v práci je správné, ale je to u nás bohužel tak masovej fenomén s historií a bodoucností, jak tuzéry u číšníků. Na jednu stranu si ty neplacený přesčasy zasloužime. Na druhou stranu, když je potřeba zasáhnout v šest ráno, tak není trošku odpočatej policajt úplně gumovej. Díky médiím už alespoň nechrápeme u benzínek a na lavičkách v parku jako dřív.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 09:36:04 30. 08. 2009
Pim Burger.jpg
x Ale vždyť tam psali, že byli potrestáni i vedoucí pracovníci. Navíc si myslím, že takhle to má být. Samo vedení ukáže na chyby a zároveň zjedná jejich nápravu. Zrovna na tomto transparentním způsobu neshledávám nic špatného. Naopak si myslím, že v hodně případech je to myšlení špinavé prádlo si vyperu domu naprosto kontraproduktivní. Úplně vidim, jak by to fungovalo u politiků - podělal jsem to a to, strhne se mi plat nebo opustim funkci - jak krásná představa...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 09:24:08 30. 08. 2009
default.png
x Spíš nechápu že s tim starosta a vedení vystoupilo veřejně.Tohle ukazuje na pochybení vedení, že si nedokáže uhlídat své podřízené.Je to jako chlubit se že jsem neschopný ale za to upřímný.Když byl byl šéfem tak bych pral prádlo doma, přece je tolik zajimavých trestů, ať už finanční postih nebo nějaká pěkná celonoční pěší odtučňovací tůra a tak dále :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu S-LV 09:05:51 30. 08. 2009
default.png
pro oo Dovolím si s Tebou trochu nesouhlasit, taky bys´mohl napsat, že číšník si při práci přijde na "tuzéra" a na co narážím asi tušíš ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 09:03:35 30. 08. 2009
Out.jpg
Komentář od Tikose mě naprosto pobavil. To snad ani nemůžeš myslet vážně, né? Už takhle je na můj vkus venku na ulici uniforem vidět málo... A propo, zeptej se třeba v Praze kluků z PMJ kolikrát takhle chytí nějakýho pašíka. Kámoš takhle úplně náhodou s kolegou kápli na frajera co chtěl ukrást auto asi za milion a už byl uvnitř a snažil se nastartovat. Pokud by se čekalo až na to že majitel zavolá PČR po krádeži tak je s autem navždycky šmitec nejspíš. Notabene jsem i četl v novinách případy kdy pěší hlidka v centru Prahy chytila kapsáře. Občas se prostě zadaří, ale to by se ti na služebně podařilo jen těžko. Ale možná by jsi to taky chtěl jako hasiči. Ty když v nocí spí a čekají na výjezd tak jsou ve stavu pohotovosti a mají menší hodinovou mzdu. Jakmile je písknutej výjezd mají mzdu zas normální. Jenže to už by jsi pak nebral skoro žádný peníze, pokud děláš třeba na malym městě kde se nic neděje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 01:00:06 30. 08. 2009
Andras.jpg
Pim Burger: Souhlasím s tebou. V zahraničí, kde není zavedený tak urputný pokutový vybírací systém, se bere četnická činnost jen tím, že jsem vidět v terénu. Pěší hlídka je od toho především, motorizované mají navíc výhodu, že pokud se něco někde děje, mohou rychle zareagovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 00:17:59 30. 08. 2009
Pim Burger.jpg
Tikos No nevim, když pominu fakt, že by se neměli zašívat, protože jsou v práci, tak nesouhlasím ani s tim tvým: Kolikrát se stalo, že někoho náhodou přistihli při činu. Policie má působit i preventivně a taková hlídka v autě, byť se tam zrovna neděje mord, takovou prevencí je, víš?? Jinak jestli si vzpomínám, tak přesně takhle svou přítomností (aniž by vůbec vylezli z auta) zapůsobila hlídka celní správy, když projížděla kolem loupeže šperků na dálnici. Jejich nervozita způsobila, že na místě činu zanechali něco, už nevim co, co vedlo k jejich zadržení a k nalezení šperků snad za 6 melounů. A to mi vůbec nepřijde jako zbytečně vynaložené úsilí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TIKOS 20:08:39 29. 08. 2009
default.png
CE! Nevidím na tom nic zas tak špatného... Ostrava je sice Ostrava. Ale jsou města, kde je dle mého naprosto zbytečné nějaké „hlídkování“... Poldy bych šoupnul do pohotovosti a ti by vyjeli, až kdyby něco... ale to neee.. to se radši bude zbytečně hýcat benálem a lidskými silami. By mě někdy zajímalo, kolik toho někdy někdo tak nááááhodou přistihl při činu.. asi by to bylo nula prd vzhledem k vynaloženému úsilí. Nehledě na jeden fakt, který si málo kdo uvědomuje.. U PČR není většinou žádný systém v Noční/Denní/Volno... prostě člověk može flágat aj 5-6 nočních v kuse.. a to se pak už (dle vlastních zkušeností) dělá fakt těžko.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 14:30:49 29. 08. 2009
default.png
Kuchaři se v práci zadarmo najedí, my se zase vyspíme:) To k naší profesy odjakživa všude na světě patří. Jde o to, aby četníci dělali mimo toho taky něco jiného.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio