Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pomáhat a chránit i v roce 2010.. Ale jak? (REDAKCE)

Pomáhat a chránit i v roce 2010.. Ale jak?

Foto: Budou se pachatelé příští rok smát?
To heslo se stalo synonymem nové policie. Vidíme ho napsané na policejních služebnách i na policejních vozidlech. Mělo se stát symbolem nové koncepce sboru - jenže často bývá zesměšňováno a používáno proti samotným policistům. Proč se stal tento slogan tak často kontraproduktivním? Vždyť obsah těch slov je ušlechtilý a nelze proti němu vskutku nic namítat. Je ale vždy možné těm dvěma slovům v policejní praxi dostát? Respektive, mají pro to policisté podmínky? A hlavně: Jak tomu bude v příštím roce?
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 08. 10. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZIMIC 11:33:02 09. 10. 2009
default.png
Kruci jak sem článek dočetl nejradši bych někomu vlepil facku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ONDREJ-BLAHA 00:53:23 09. 10. 2009
default.png
Pixel:Zmíněným bičem jest, že zloděj bude mít jasně na pamětnou: pokud nakradu v určitém období třikrát, dostanu minimálně podmínku, nebo veřejně prospěšné práce. Pokud se tak stane, zažiji jisté, zkonem dané procedury, které mi budou krajně nepříjemné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 22:27:21 08. 10. 2009
honzad..jpg
Fousac: nojo, ale.. nojo, ale ale ulitba komu? V ci prospech je, aby tady byl jeste vetsi bordel a nebezpecno :-( :-( .. ten clanek fakt neni moc optimistiskej a mely by se ty dva prusery na ktery autor poukazuje resit setsakramentsky rychle ..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOUSAC2 22:17:25 08. 10. 2009
default.png
Pomahat a chránit No jo, to je dle mého úlitba našich nadlidí, které jsme zvolili aby za nás a v náš prospěch jednali a oni se hned postarali o to aby byli oni, jejich rodinní příslušníci, přátelé a znání předem amnestování. Sakra kdyby bylo o několik století míň a udělat defenstraci. Dneska můžeme napravit chyby až příští rok v polovině roku, pokud některý z poslanců nedá žalobu ústavnímu soudu že nesouhlasí ze 4 letým volebním obdobým ale, že chce pokračovat protože je krize a on se nestačil napakovat a nebo vystudovat v Plzni . Do háje se všema.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIXEL 21:51:38 08. 10. 2009
default.png
Chyba Tak této části textu skutečně nerozumím: "Bičem na tyto zloděje vždy byl strach z toho, že pokud budou mít tři evidované krádeže, naplní výše citované ustanovení trestního zákona. Tedy spáchají „éčkovou“ krádež."

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio