Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Skryté nošení zbraně ve službě (REDAKCE)

 Skryté nošení zbraně ve službě
Nylonové pouzdro na služebním opasku
Foto: lh foto
To, že příslušník Policie ČR, je povinen mít ve službě u sebe střelnou zbraň, je všeobecně známo. Policisté sloužící v uniformě obdrželi ke zbraním ČZ 75 P-01 plastová opasková pouzdra s pojistkou, která jsou vesměs neoblíbená a myslím, že by se dala zakoupit i levnější a lepší pouzdra. Ale já se chci věnovat složce neuniformované policie – Službě kriminální policie a vyšetřování.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 18. 10. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HEXAGONAL 15:58:49 21. 10. 2009
default.png
// Já měl Dastu opaskovou i podpažní (tu mám doteď, ale už ji nepoužívám z důvodů popsaných v článku). Opaskovou jsem daroval svojí bejvalce, zůstala nevyužitá. Ta to nosí ve službě, ale na tajňocha. Tu plastovou má akorát při nástupu a na fajront. Mám G17, celkem to do toho sedlo, ale přece jen tvar zbraně je u CZ75 "trošku" jiný, takže jsem musel tasit dvěma prsty a zbytek přiložit pak, což jaksi není zcela super. Leč bejvalá si nestěžuje, ba naopak. Ovšem až jí na to přijdou.. :-D Na Géčko jsem od ní a jejího chlapce dostal kožený od nějakýho šikovnýho chlápka z Dejvic. Zase jsem zapomněl jméno. Naprostá spokojenost. A v létě nosím ledvinku AEGIS. Suprová to věc. G17 je v tom sice tak tak napěchovanej, ale CZ75 D Compact P-01 do toho padne jako prdýlka na nočník. Pro SKPV nebo cizineckou OSČ by byla ideální. Já ve složce nejsem - jen tak na vysvětlenou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMEEK 13:58:55 20. 10. 2009
default.png
K pouzdrům Mi osobně ve službě vyhovují ty plátěné pouzdra DASTA, které by si mnozí nekoupili ani za 10,- Kč. Škoda jen, že nám je zakázali ve službě nosit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 20:46:27 19. 10. 2009
default.png
....???! ...jemu jó, ale myslí si že zde surfují osoby mdlého rozumu, tak vše posílá několikrát ( nejlépe na každé vlákno)!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:18:35 19. 10. 2009
default.png
for Kasper a jinak zdravíčko slouží??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 18:18:33 19. 10. 2009
default.png
Falešné rychlotituly Ministr vnitra Martin Pecina zahájil první kroky v prověřování policistů, kteří mohli pochybným způsobem získat právnický titul na Západočeské univerzitě. V nedělním pořadu Partie na Primě Pecina uvedl, že má k dispozici seznam osob, které si vzaly kvůli studiu volno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 08:38:30 19. 10. 2009
default.png
... Další slaňující kriminalista a FOBUSEM. FOBUS neni špatnej ale vůbec jsi nezmínil ledvinky jek už bylo řečeno, kapsy na rameno a vnitřní pouzdra.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 22:57:20 18. 10. 2009
default.png
jojo, také jsem nepochopil kam např. zmizela ledvinka... Já jsem s Dastou spokojený (mám ještě MilTec), upnutí sponou ale používám jenom u vnitřního pouzdra, jinak všechno napevno na opasku. "nebaví mně nestále pouzdro s průvlekem sundavat a nandavat na opasek. Takhle vstanu, vezmu pouzdro se zbraní ze zásuvky, zastrčím za okraj kalhot a jdu…" Tohle mě dostalo. Nic přece nebrání autorovi chodit v práci s prázdným pouzdrem na opasku. Navíc přiznávám, že si nedokážu představit vnitřní kožené pouzdro, to musí být v létě fakt super.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 22:15:03 18. 10. 2009
default.png
nechápu smysl článku .. buď to je veřejné postěžování nebo to má být informace o alternativách. V prvním případě je to blbost, protože si s tím stejně nepomůžeme a je určitě nějakým vnitřním předpisem dám typ pouzdra a cokoliv jiného by měl být problém (v článku se o této problematice nepíše) nebo to je druhá možnost a pak mi chybí další možnosti nošení zbraně... např. ledvinky. Škoda, mohl z toho být hezký článek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio