Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iDNES.cz: Při policejní oslavě v Brně se mělo hajlovat (REDAKCE)

iDNES.cz: Při policejní oslavě v Brně se mělo hajlovat

Foto: Ilustrační

Podezření z toho, že sympatizuje s neonacismem, čelí skupina jihomoravských policistů. Když totiž v noci z pátku na sobotu v brněnské restauraci Nekonečno u Městského divadla slavili narození dcery jednoho z kolegů, tak také prozpěvovali rasistické písně, skandovali hesla ve stylu "já jsem běloch" a nakonec i hajlovali. Na incident upozornil server iDNES.cz.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 23. 11. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 00:27:57 24. 11. 2009
default.png
... Hm.,další nácíček si zase honí triko!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 23:57:44 23. 11. 2009
default.png
out> nevím ;) denver> současný ministr vnitra si může používat co chce, taková figura není autorita a kdo ho bere vlastně vážně? Jo a Vítkov... kdyby ten starej kriminálník nekradl po okolí navigace, autorádia a benzim lidem z aut, třeba to skončilo jinak

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 21:54:07 23. 11. 2009
Out.jpg
Markus Zcela nezávisle tady na denverovi: To je taková oblíbená pohádka NS, že antifa je spolek zhulenců, ale možná sám moc dobře víš, že to tak neni.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:48:35 23. 11. 2009 blokovaný
default.png
appalacio Nemam žádný právo hodnotit sám sebe.Hodnotit mně můžou jenom ostatní.Takže jestli si to myslíš,tak ti to nevyvracím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:44:46 23. 11. 2009 blokovaný
default.png
Markus Materiály těch "zhulenců" používá momentálně ministr vnitra u soudu s DS.Takže asi tak blbý nejsou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:42:56 23. 11. 2009
default.png
fro denver otázka na tělo? A v čem jsi ty lepší než náckové či anarchisté? Ty jsi horší než oni..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:32:16 23. 11. 2009 blokovaný
default.png
Markus Přál bych ti jeden den třeba v Moskvě.Tam to právě není o tom,že někdo nosí nějaké oblečení,protože chce bejt zajímavej,ale o tvrdém neonacismu(třeba vraždy dětí).Tady některý náckové(zdůrazňuju ty skutečný náckové) sou toho schopný taky.Je ti Vítkov málo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 21:18:49 23. 11. 2009
default.png
Antifa je spolek zhulenců, kteří si hrají na lovce nácků, ale svou asociálností jsou na tom ještě hůř. Btw - MF DNES nebo iDNES nebo co to vlastně je - kdo by se dnes angažoval víc? To je taky objektivní plátek jen co je pravda. V objektivitě informací si může podat ruku s Janečkovou ČT1. Kdože si to stanovil jako prioritu ten boj s "extremismem"? Pan Pecina s pomocí Komorouse a tatrmana Kocába? Našly by se i jiné priority, ke které by se daly vytyčovat. Ne ovšem s těmihle typy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:16:26 23. 11. 2009 blokovaný
default.png
Andras Aspoň čti moje příspěvky!!!Kolik příspěvků je tady plnejch zla(život k.ypla nemá žádnou cenu.....) a nikdo je nemaže.Vebecak v sobě žádný zlo nemá!!!Mějte mně tady za magora,ale já to prostě poznam a násilí SKUTEČNĚ NESNÁŠÍM!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 21:06:56 23. 11. 2009
Andras.jpg
denver: To snad nemyslíš vážně, člověk který se chlubí pácháním násilí a výtržnostmi, člověk který podporuje extremistickou skupinu, člověk, který zde všechny urážel a nabádal k páchání násilí, člověk, kterému zde byl snad poprvé v histroii tohoto webu smazán příspěvěk kvůli agresivitě a nesnášenlivosti, toho ty se zastáváš? Jsi úplně stejný jako nacisté, není mezi tebou a nimi v podstatě žádný rozdíl. Jen by jsi lidi likvidoval podle jiné barvy....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio