Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Australská policie očima krajana (REDAKCE)

Australská policie očima krajana

Foto: vlajky-statu.luksoft.cz

Nedávno tento server přinesl řadu zajímavých článků zabývajících se neutěšenou situací v české policii, jako například masové odchody, platové nedocenění a nízká pracovní morálka. Jelikož již 41 let žiji na druhé straně světa v Austrálii, kde jsem mimo jiné 20 let působil u policie státu Victoria, kde jsem zastával vysokou funkci ředitele Australského policejního institutu pro menšinové záležitosti (National Police Ethnic Advisory Bureau), domnívám se, že by čeští kolegové mohli shledat moje poznatky o policii u protinožců zajímavými.

Autor: Pim Burger
Publikováno: 27. 11. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LIMITUS 10:43:15 25. 11. 2009
default.png
Pěkný článek Pěkný článek, který ukazuje, že prostě jinde to jde. Zvlášť ten výběr nováčků je perfektní, žádné rychlokurzy a bereme všechno, co má ruce, nohy a umí se to podepsat. Pěkně pár let počkat, pořádně prozkoumat, jestli je ten uchazeč schopný tuto práci vykonávat a teprve pak přijmout. A to samý boj s korupcí. Žádný, že se tamhle bude každý ze všeho vykecávat, ale jakmile nechce spolupracovat, tak do vězení s ním! Takhle by to mělo být i u nás...:-(( Když pak člověk čte i čísla platů, má chuť se přestěhovat do Austrálie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio