Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Sehnoutka ohlásil vznik SPJ na severu Čech i Moravy (REDAKCE)

Sehnoutka ohlásil vznik SPJ na severu Čech i Moravy

Foto: ilustrační - policista.cz

Jak ohlásil ředitel pořádkové policie Petr Sehnoutka a zaznamenala například agentura ČTK, policie bude letos pokračovat s dalším výcvikem svých speciálních jednotek, častějším využíváním antikonfliktního týmu a vzděláváním velitelů zásahů. Důvodem k těmto krokům má být boj proti extremísmu. Kvůli tomu ke speciálním pořádkovým jednotkám (SPJ) v Praze a Brně nově přibudou i jednotky v Ústeckém a Moravskoslezském kraji.

Autor:
Publikováno: 09. 02. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 00:54:50 04. 06. 2013
honzad..jpg
Hammere - No, ackoliv veru nechci podcenovat tvoji fyizicku i techniku, pravdu dis, ze to uz v te podkrusnohorske panvi casto neni k ufackovani i pri slusne kondici. Coz by ti ostatne mohla potvrdit nemala cast tvych kolegu z terenu, ze drzost a agresivita smecek pachatelu "bagatelni trestne cinnosti" v poslednich letech roste tempem a do vysein, jako v techto hodinach hladina Labe na Masarykovejch zdymadlech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:26:16 02. 06. 2013
default.png
Kdo velí tomu bordelu v Duchcově? Nechci snad říct, že jinde je to lepší, ale jsem zvědavý, jestli aspoň něco udělá mimo dalších DBA a KB pro svoje asi naprosto nepřipravené lidi co dneska má. A co ti jeho lidi pak udělají pro ty svoje ovečky v terénu mimo jejich flastrování (pokud možno dělňasů a důchodců) na silnici za lékárničky a podobné sračky. No já asi, jak to vidím, pořídím nějakou pětačtyřicítečku. Vždycky jsem si říkal, to ufackuju, i dneska udělám sedmdesát kliků na jeden zátah, ale zase, když drban přežije, bude svědčit a jak říkal kapitán Flint: mrtví nekoušou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 16:58:27 30. 05. 2013
dax.jpg
Předsedo, má pravdu ten chlapec, je to přesně tak jak říká. A bude hůř.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:22:40 30. 05. 2013
default.png
Když jsem vám kdysi psal, že veřejnost policii když ne rovnou nenávidí tak pouze nesnáší, někteří jste mi to vyvraceli. Na té diskusi je to ještě hodně uhlazené proti tomu, co poslouchám v reálu.

Policie tam v Duchcově není stavěna před občany jako složka skutečně nemohoucí, ale jako složka nekonající. Nenajde se ani nikdo, kdo by řekl: ano, policie je devastovaná, společnost má přesně to, co chce. Já tam nemohu poslat lidi proto, že jsou to zobáci, kteří ani nevědí co mají dělat, neznají ani lidi ani terén, nemají důvěry občanů, protože místo prevence děláme DBA a čárečky pro vedoucí, protože prevence se tady od roku cca 1946 nedělá a nikdo ji už ani dělat neumí. Policie vás nechrání a chránit nebude, dokud nedojde k její reorganizaci, dokud policisté nebudou mít slušné podmínky k práci i životu. Žádný strážce pořádku nebude vykonávat svoji práci s myšlenkama na to, že nemá kde bydlet, resp. nemá jak zaplatit svoje už tak nuzné bydlení atd. atd.

Prostě máte, co jste chtěli. Na silnicích máte jedinou starost a to všem darebákům oznamovat, kde policisté stojí, abysme je nemohli ani chytit. Nejsme vaše policie a vy nejste naše ovečky, všecko je špatně.

Pro jiné tvrzení nemá nikdo žádný argument. Proto všichni drží hubu.

Je nepopiratelný fakt, že policie není schopna slušné lidi chránit před neslušnými. Od toho se pak odvíjí strašná spousta věcí počínaje tím, že nikdo z policejních managerů nemůže ani před lidi předstoupit a říct jim, co pro ně dělá, protože oni vědí, že nic. Manageři nemohou ani říct, jak jednoho a toho samého pachatele policie zadrží třicetkrát při páchání trestné činnosti, ale on je furt na svobodě, protože kdyby řekla A, následky, musela by říct i B, co je toho příčinou. Že je jen schopná sbírat hovínka po troucím pachateli, ale neumí mu v tom trousení zabránit.

Je nepopiratelný fakt, že policie se vždycky zmůže jen na to, aby darebáky chránila. A je nepopiratelný fakt, že tohle způsobí to, že se policie bude mít čím dál hůř. Občan nemůže pochopit o co jde a zevnitř se pořádky neudělají.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 01:45:47 30. 05. 2013
honzad..jpg
No, klasicka situace, kdy policie sbira body...
komentare k tematu, ktere na i-dnes dostali nejvice kladnych bodu:

"policie se střetla s demonstranty" Paráda. A kdy už se konečně střetne policie s cikány, kteří terorizují všechny kolem sebe?!
+70/−1

to je zajimave, ze na demonstrace proti romum maji tezkoodence, ale na hlidani romske kriminality nikoho nemaji. Kde byli ti kluci tezkoodenci, kdyz neviditelni mlatili tu holku ?
+46/0

Je s podivem, jak velké úsilí vynakládá Policie na obranu útočníků a jak malé, ne li žádné na obranu obětí.
+54/−2

--

No, at kazdy posoudi sam, (ne)maji ti lide pravdu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 19:47:46 29. 05. 2013
honzad..jpg
No, tak tady zase mame pokracovani smutneho severoceskeho pribehu, tentokrat v Duchcove... skoda komentovat.

SPJ sice na severu je, ale bezpecnosti obyvatel to rozhodne nijak nepomaha.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PRAETORIAN 18:04:14 14. 12. 2010
praetorian.jpg
čusek.. myslím že již všichni víme co a jak :))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu THOR 23:00:50 13. 12. 2010
default.png
ULICNIK [2010-12-13 11:30:41]: Poslal jsem ti email s dotazem. Díky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ULICNIK 11:30:41 13. 12. 2010
default.png
KARTY [2010-12-11 10:40:43]: Pokud chceš vědět ve které skupině jsi zařazen a kdy budeš mít první směnu napiš mi na mejl skoty2@seznam.cz své jméno a já se ti podívám do rozdělení a odpovím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ULICNIK 11:28:46 13. 12. 2010
default.png
KARTY [2010-12-11 10:40:43]: Vše je dané. Jsou hotové a rozdělené směny, směnoví, VD a družstva. Směny jsou 4 a slouží se 24 hodinovky. Se vším by tě měl ale seznámit již teď tvůj nadřízený z jednotky pod kterým si sloužil, pokud si nebyl zařazen v PJ tak se vše dovíš asi až s rozkazem. Směna začíná v 7 ráno a do fondu se počítá 22 hodin, 2 hodiny jsou přestávky. Vše podstatné se ale jistě bude řešit během ledna ve skupinách.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio