Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Teleskopický obušek aneb co je malé, je milé. Díl 1 (REDAKCE)

Teleskopický obušek aneb co je malé, je milé. Díl 1

Foto: ESP s.r.o

Obušek provází policejní povolání od vzniku prvních policejních sborů. Konstáblové ve staré Anglii lidově zvaní Coppers, podle velkých měděných knoflíků na uniformě, používali dřevěný obušek jako svůj hlavní obranný prostředek. Mimochodem ze slova Copper vzniklo slovo Cop, neboli polda. V dnešní době používají obušek v různé podobě prakticky všechny policejní sbory ve světě.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 08. 03. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu INSTRUKTOR 13:19:14 08. 03. 2010
Instruktor.jpg
ESP Přečetl jsem si celý článek, hezká propagace firmy ESP, to musím souhlasit. Ale téma teleskop jsme zde již otevřeli. Samozřejmě souhlasím a i určitě ostatní kolegové s tím, že jeho účelnost a použití je výborné. Je je zde uvedeno " policista může používat pouze takového donucovací prostředky,s kterými byl vycvičen" O tom není důvod diskutovat a neustále se točit dokola. Až bude jednoznačně pro všechny instruktory stanoveno, jaké školení musí absolvovat a od koho a na základě tohoto školení jako instruktoři budou moci proškolovat další policisty a vydávat jim osvědčení, potom je vše v naprostém pořádku. Policista si bude moci ve skladu "nafasovat" teleskop není žadný problém. Dokud toto není, je to vše na každém jedinci a případné následky si nese sám. Bohužel je to tak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 12:42:59 08. 03. 2010
honzad..jpg
ja to slysel ja to slyseljako: Lepsi tri roky v kriminale, nez sest chlapu nad rakvi..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu R489 11:02:32 08. 03. 2010
default.png
To Tomik: Kde si vzal to heslo?Taky ho používám,ale všichni práě používají souzen 12.Jenže u nás tě nikdy nesoudí 12 lidí.Maximálně 3 :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMIK923 07:13:47 08. 03. 2010
default.png
Rozkaz Klidně použiji něco co nemám nafasované, neboť raději budu souzen dvanácti, než být nesen šesti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOUDA 07:00:36 08. 03. 2010
Jouda.jpg
Díky super článek, hlavně mě zaujalo co všechno se z toho dá poskládat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio