Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

John chce "dobré" policisty odměňovat podle objasněnosti!!!!

A je to úplně v pérdeli, bratři! Johnovi ta sběř nahoře musela nakukat, že dobrý policista je ten, co nejvíce objasňuje. Bolševik se svýma čárečkama opět vítězí. Dobrý policista je ten, co nemá co dělat, protože má v rajónu klid!!! Ne ten, co křiví statistiky, aby měl vyšší procento objasněnosti. Tohle je statistika o ničem, záleží na tom, jaké případy dostane. Tohle je přesně nahrávání análním speleologům. Po tomto nikdo ani nadále nenabere nic, co smrdí neznámošem. Natož vyhledá. Pámbů s Váma a Rajon pryč.
HAMMER :: Datum založení: 24. 08. 2010 :: celkem 75 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 22:36:46 19. 10. 2010
default.png
CATANI [2010-10-19 14:51:25]: Já jen tolik: že mám pravdu není tak jisté, mám jen vypozorované věci ze své pozice policejní šlapky. A hlavně: takovou pravdu mít nechci, štve mě že to je tak, jak to píšu a že to jistě není veselé čtení. Ale těžko můžu jásat nad tím, že jsem tři roky v céčku a ti největší čárkomani a nýmandi tady tomu furt velí a dokonce na vyšších a vyšších postech. Jednoho sice už tak nějak vypoklonkovali, když se mu podruhé vzbouřil mančaft a odmítal cokoliv dělat, další dostal kriminál, ale ten zbytek se mocně drží.

Jinak jsi to napsla hezky, ale to je u této firmy sci-fi. Popisuješ až jakoby následky, ne jak na to. Já říkám a asi se tady vsadíme, že aby se to někam hnulo, musí se úplně jako první zrušit nadbytečné řídící (spíše však otravující) články a viděl bych to na 85 kusů ÚO.

Pak všichni manageři postoupí psychotesty a pro řídící funkce jasná pravidla jak píšeš: tolik a tolik let praxe tam a tam podle toho kam chce jít, slušné chování, znalosti, aktivita a kreativita. Žádné školy typu senokřup, hnojař, konzerva, ale specializované školství na konkrétní funkci, jinak bez šance na postup.
To současný management z 90% vytřídí. Pak najednou budou peníze na zaplacení dělných, kteří budou hodnoceni podle toho, jaký klid budou mít v rajonu, ne bordel jako dneska a podle něho rizikové.
Když vypadnou ty spousty ničemů živicích se jako parazité na práci těch na ulici, najednou půjde všecka méně závažná spisová jedním stručným papírem jako je tomu v zahraničí.

Poslední věc: co se týče protestní sabotáže práce, otevřeně říkám, že kontroly lékárniček, nerozsvícených světel a všeho, co se dalo řešit domluvou, jsem praktikoval co to šlo jakmile jsem si dal jedna a jedna dohromady. Sabotáž vyhledávání dalších a dalších skutků jednoho a toho samého drbana, kterému prasácký systém shrnuje jeho skutky na jednu hromadu a potrestá ho jen za ten nejzávažnější, je boj proti doslova vyhazování peněz z okna a honěním čárek pro vedoucího.
Sabotáž nařízeného kontrolování každého bezdůvodně zastaveného řidiče na DBA po dobu více než dvou minut(buzerovat a zdržovat aniž se člověk nečeho dopouští) je morální zákonnou povinností každého slušného poldy.
Sabotáž ukládání pokut raděj nízkých za menší přestupky než vykostit nějakého hlavouna za § 17 odst. 5 z.č. 361/2000 Sb. je to samé.
Vyhozením kverulanta z oddělení a nereagování na jeho denodenní otravování je úspora času policie na skutečné problémy potřebných lidí.
A tak bych mohl pokračovat. Systém práce dneška je prasárna, která jde až na výjimky proti poškozeným, chrání drbany a zatěžuje společnost vysokými zbytečnými náklady.

A manager, který řekne, že něco nejde, tak těch tam má policie dost a dost. Takové tam skutečně policie nepotřebuje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 22:17:29 19. 10. 2010
default.png
TOMASPB1 [2010-10-19 10:46:11]: Tak to se ti musím, pokud máš takového vedoucího, velice velice veřejně omluvit. Přeju ti to ať ti to vydrží do důchodu, protože to nejhorší, co se může komukoliv stát je, že se začne netěšit do práce, nebo jako někteří kolegové nebude nervama z vedoucího schopný pět hodin před službou nic sníst.
Jinak když tak dobře děláš, proč ti teda berou peníze, když je ta firma tak dobrá? Ty jsi nečetl jaké odměny mají někteří manageři jen některých krajských ředitelství, kde to prasklo? Takže je jasné, že prachy na odměny skutečně jsou, ale ne na vás dole, hoši!
Že můžeš dělat svoji práci a vedoucí ti jde na ruku je jistě super, ale Marx taky říkal, že práce je základní lidská potřeba a dělník bude pracovat, i když za práci už nebude brát žádný plat.
U vás na "okrese" se nehraje na čárečky? Vedoucí pracovníci si nerozdělují odměny podle čáreček?
Kde to přibližně v tom případě je, pošlu vám litr slivovice, jenom upozorňuju, že do zahraničí na to kašlu!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:52:22 19. 10. 2010
default.png
CATANI [2010-10-19 14:51:25]: dlouhé na gramatiku v závěru nezbyl čas.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:51:25 19. 10. 2010
default.png
Hammer má v ledačems(když to vemu syrově kolem a kolem tak v podstatě ve všem) pravdu a ledacos ho, pro níže uvedené a napsané ospravedlňuje.
Jsou však hranice jako všude jinde co by mělo být šeptem a né čertem(obzvlášť na těchto fórech).

Zásadně neouhlasím( a to nejen u Hammera) s pohledem některých na formu a způsob současné práce a to jako, jakou si formu protestu. Už vůbec a o tom jsem již psal nesouhlasím s postupem UBS, některých na tomto fóru a jejich zveřejňování manuálu k denodenní tzv. práci(či příkladné dokumentaci nápadu) policisty.
Dokazuje to jediné, že nedochází k nutné radikalizaci odborů(která je v současné situaci nevyhnutelná), ale na bezradnost co dál a jakým slušným způsobem hájit oprávněné zájmy třeba policistů či hasičů, kteří jsou před totálním kolapsem.

Jsou to formy práce, kterou pouze zneužívají Ti co nejsou schopni skutečně pracovat a dostat náročnosti tohoto povolání, či poslání a využívají různých návodů aniž by sami znali zákon a jeho judikaturu či měli dostatek praxe k tomu, aby snižovali kredit policie a policistů takových v očích té slušné části veřejnnosti a občanů. Poškozovali oběti či poškozené nebo v dobré víře naivní oznamovatele(kteří ještě žijou ve světě hesla pomáhat a chránit), oproti právě těmto lumpům a jejich nepotrestaných jednáních o kterých hovoří Hammer.(Na druhé straně jaký je rozdíl mezi podvodníkem či zlodějíčkem nad kterým mával pendrekem, který si trochu přilepšil k svému nuznému životu a členem judikatury v kravatě, který různými intrikami a nekalými soutěžemi pomohl svému blízkému k miliardovým zakázkám za kterou od něj pobírá apanáž v naturáliích)

Osoby poškozené, či osoby s důvěrou se obrácející na Policii ČR, jsou stavěny na úroveň skoro pachatelů. Nehleďe na to, že práci, kterou takto konající policisté odvedou v tzv. "nadstandartní" kvalitě, budou muset zase zpracovat, předělat a dodělat jejich kolegové o to zkušenější a policejní práce zručnější, jako i práci navíc, kterou oni díky uvedeným postupům a návodům, kterou tzv. "revolucináři" neodvedli a nestihli.

Na vině, že to takto může v současné době fungovat, je jednoznačně policejní managment a politici této země. Tento trend nezvrátí nějaké postihy či postupné přitvrďování uvnitř policie(ostatně anarchii, lze zřejmě potlačit pouze násilím a to v demokracii nejde).
Toto může zvrátit pouze v budoucnosti řádné zabezpečení policistů jak jejich výkonu tak základních životních potřeb.
Řádná výběrové řízení nováčků k policii, náročný podstatně déle trvající výcvik a systém selekce(omlouvám se za to slovo, výběr by to plně nevystihl) policistů, spojené s praxí na útvarech.
Dosazování na řídící funkce policistů zkušených a ve výkonu osvědčených s delší praxí a zkušenostmi, kteří projdou několika druhy služeb, ale hlavně výkonu, protože práce na obvodních a místních oddělení není ničým jiným než vším a tak trochu od všeho, kriminalistiky, dopravní služby či pořádkové.

Na SKPV nepůjdou bakaláři z dvouroční policejní praxí s titulem Bc. zahradní či sociální školy, ať už v Plzni či někde u hranic se Slovenskem, či rodinnými vztahy na vyšší vedení či ti co proplácející útratu na různých pol.tzv. besedách. Ale policisté, kteří svými zkušenostmi a praxí včetně píle a talentu vyhledávání pachatelů ale zejména i následnému dokazování jejich trestné činnosti, dokazují, že jsou policisté hodní SKPV.

Ve vyšších patrech policie budou dlouholetí zkušení policisté a manageri, kteří se osvědčili na nižších pozicích, avšak s morálkou a policejní ctí, že budou schopni argumentovat proč něco už opravdu nejde a né za cenu, toho že se budou snažit z mrtvoly ležící na patologii, ještě vycedit trochu krve.

No a nakonec jako ministra vnitra člověka apolitického ale s dlouholetým vztahem k policii, který bude schopen vlastního uvažování a rozhodování a třeba rozvahy. Aby se zase nestalo, až ho človíček spravující pro mafii penízky(protože díky němu údajně došly) poslal krátit rozpočet ministerstva vnitra v řádu několika miliard. A někdo mu tvrdil, že to nebude bolet, že to nevadí, že auta budou jezdit na vodu, policisté dostanou proplaceno oněch 150 hodin a díky tomu se dobrovolně vzdají měsíční mzdy či že bude muset propustit chudáky, kteří odvedli tolik práce, že jejich renta bude vyšší než současná samotná mzda u sboru. Ale ministra, který řekne, takže Vy co to tvrdíte půjdete první.

No a pak nebudou veřejná fóra, ubude Denverů, Kosů, Vladků ale i Hammerů, Apallaciu, X-1rayu, catániu atd.

A co podstatné, občané budou cítit, že policie a jiné orgány jako zastupitelství či soudy jsou tu pro ty slušné, aby je ochranili před neslušnými.

A tak mne ještě napadá, co to je Vor v zakoně či Zadamský gang, kolik to tak může stát ta česká svoboda?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMASPB1 10:46:11 19. 10. 2010
default.png
Hammere sorry, ale nevíš kde sloužím, kde jsem sloužil, jak jsem sloužil a už vůbec nevíš jaký jsem člověk, takže mě prosím neházej do řad tupých ovcí. Nikde jsem neobhajoval nesmyslné DBA, KB a jiná hovadská rozhodnutí nadřízených. Službu vykonávám jak nejlíp mohu. Pokud mám uvést nějaký příklad jak to také může fungovat a na oddělení kde jsem ještě nedávno sloužil fungovalo, tak pokud byl zvýšený nápad trestné činnosti ve vesnici XY, tak jsme se s vedoucím dohodli na tom, aby napsal v instruktáži KB ve vesnici XY dle uvážení. Šlo to a nikdy to nikdo nekritizoval. Opatření mělo svůj úspěch ve snížení nápadu ve vesdnici XY. Systém typu "Chlasty jsou priorita všichni budem stát u hospod", jsem neuznával a neuznávám a i přes to jsem s vedením vycházel. Je to pořád dokola. Ty máš zkušenost špatnou a já ne. Věřte nevěřte, ale existují i vedoucí, kteří nejsou jen "ohvězdičkovaní lempli" a jejich rozkazy nejsou vždy jen hovno na papíře. Dost mě uráží názor, že pokud je někdo u policie spokojený, musí to být rovnou patolízal a budižkničema!
Tomáš

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:46:59 19. 10. 2010
default.png
Appalacio, ten "Hitler" je skvělý, jsem se zase po ránu zasmál.

Tome, já se nechci bavit nad tím, jaké procento netahavců má policie, na to jsou oficiální čísla a žádná taková firma nemůže fungovat. Leda v řádu otrokářském. S tím nemůžeme mít rozdílné zkušenosti, to je léta zavedený fakt.

Já jsem to s tou veřejností pochopil dobře: odrazuju od vstupu do té firmy každého, protože nechci, aby si kurvili život jako já. Do současné policie myslím.

Kritika musí mít svoje A, co a jak děláme špatně a taky B, jak to dělat líp. To je jeden tvůj problém a druhý, že aby jsi mohl říci B, musíš si to sám vyzkoušet!!!! Musíš vyvinout aktivitu a kreativitu.

Tak a teď mě řekni, jak svou práci vykonáváš? Nebo ne, já ti to řeknu sám: děláš jen to, co je ti řečeno, způsobem jak je ti to řečeno a máš klid a odměny. Musíš to tak být, jinak máš potíže a nemůžeš napsat nic z toho, co jsi napsal.
To je jedna stránka věci, druhá ale zní takto: zkus se aspoň zamyslet, jak takovým způsobem sloužíš lidem, co tě platí ze svých daní. Sběrem čáreček, stáním na KB a DBA, plněním plánu ohvězdičkovaného lempla, který ty služby píše pořád stejně bez hledu na skutečnost co máš v terénu...
To co děláš, je služba tvému vedoucímu, nikomu jinému a hlavně pomoc zločinu, kterou nechceš nebo nejsi schopný vidět. Popiš jak svou práci děláš. Jak moc používáš svůj rozum s výběrem místa kde přes službu tvoříš hodnoty, způsobů služby atd.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 01:12:28 19. 10. 2010
default.png
APPALACIO [2010-10-18 20:06:06]:
jak jsi to našel? to nemá chybu:-)))))))))


TOMASPB1 [2010-10-18 22:26:13]:
čím déle budeš sloužit, tak tím víc uvidíš do těch interních sra.ek. Buď zavřeš oči a postupně opustíš ideály o kvalitní policejní práci, nebo půjdeš psychicky zhuntovaný do céčka. Ale i při těch sra.kách se dá zažít spousta krásných chvil s kolegy kdy ti dojde, že můžeš být užitečný, takže ti jich přeju co nejvíc, než ztratíš iluze.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 23:04:57 18. 10. 2010
default.png
for tomaspb1:

Promiň, ale nedá mi to, abych nezareagoval na tvůj přístup - ono v dnešní době, pokud bych měl být upřímný, rozhodně bych někomu, kdo je opravdu kvalitní a kvalifikovaný vstup na naši loď nedoporučil. Zvláště teď, když na služebních vozidlech, která budeme tlačit bude nápis: " Hovno, prdel, sračka, to je naše značka" a na zádech budemem mít napsáno: "Hrabe Vám? Pojďte k nám!"
Není to tím, že bych všechno viděl černě, ale vidím to realisticky. Optimismus je krásný, ale jak bylo v nějakém filmu - Optimisti jsou ti, co leží na hřbitově.
I proto jsem psal o nutnosti změny vedení policie a s tím,že jsem psal o PP jsem rozhodně nemyslel jen jeho. Je potřeba, aby na jeho místo přišel někdo, kdo bude posuzovat jednání lidí na PP a vedení všech KŘ tak, jak jsou posuzováni řadoví policisté - včetně etického kodexu a dalších povinností, s řešeními, která jsou užívána právě proti nám. Je třeba aby se navzájem kamarádi nahoře přestali krýt a aby byli vyhozeni za škody, které na sboru napáchali bez nároku na výsluhy. Každý si dokáže představit kolik by se tímto ušetřilo peněz. Pak bychom konečně mohli dělat svou práci tak, jak by mnozí z nás rádi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMASPB1 22:26:13 18. 10. 2010
default.png
for x1-ray:
Já Hammerovi jeho osobitý styl neberu, ale jeho realita je podle mne jen část pravdy. Pokud semnou někdo v práci pořád zametá, tak budu mít podobné názory jako on. U mě zatím přetrvávají zkušenosti dobré, čímž nechi tvrdit, že jsem se také nesetkal s přístupem, který popisuje Hammer (a nejenom on). Špatná zkušenost je taky k něčemu dobrá. Jsem životní optimista, a proto v policii opravdu Titanic nevidím. Titanic se totiž nakonec potopil, ale to policie už ze zásady nemůže. S tou veřejností si to pochopil špatně. Ať si přečtou názory lidí pracujících u policie, ale pokud si zájemce přečte něco ve smyslu "Policie je Titanic a nikdy nebude líp a bude jenom hůř.", tak jsme přišli o možného budoucího kolegu. Takový člověk, ať je sebelepší, si to rozmyslí a přijde trouba, kterého nezajímá vůbec nic, natož to co se děje u firmy kam hodlá vstoupit.

for Hammer:
Kde začít reakci na tvůj další příspěvek? Předem děkuji za přání všeho dobrého. :)
Debata o tom zda soukromá firma nebo policie má takové a ono procento netahavců a kde jsou lepší nadřízení je na hóódně dlouho a možná by to byl zajímavý námět na článek. Nakonec se stejně dojde k tomu, že se ve výsledku srovnávají hrušky s bagrama.
Sázet se s tebou o tom, jak dlouho vydržím u policie se nehodlám, ale pokud to zdraví dovolí těch 20 let si dokážu představit. Svůj optimismus čerpám z reality, kterou jsem já osobně zažil. To není neznalost, to je osobní zkušenost, ale chápu, že jí má někdo jinou.
S kritikou je to složité. Nemá cenu dohadovat se s nadřízeným o něčem, co nevychází bezprostředně z jeho hlavy. To se dá možná jen kriticky komentovat. A pokud je pitomost z hlavy přímého nadřízeného, tak to byl vždycky boj. Někdy úspěšný, často ne. Nu což, to je život podřízeného.
Odrazuj lidi od práce od policie jak chceš, ale podle mě nepomůžeš vůbec nikomu a ničemu, spíš naopak. Máš dlouholeté zkušenosti (špatné), já pouhé šestileté (docela dobré). Každý máme svůj názor, ale považoval jsem za nutné sem napsat i ten můj.
Neobhajuji obrovské chyby managementu u policie, které čím dál častěji dělají, ale nepatřím mezi ty, kteří vidí všechno černě. Kdo ví, až budu mít odslouženo 20 let jako Hammer, možná budu taky takový morous. :)
Přeji dobrou noc a zase někdy.
Tomáš

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:06:06 18. 10. 2010
default.png
http://www.stream.cz/video/523334-hitler-resi-odmeny-a-uspory-u-policie

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio