Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

John chce "dobré" policisty odměňovat podle objasněnosti!!!!

A je to úplně v pérdeli, bratři! Johnovi ta sběř nahoře musela nakukat, že dobrý policista je ten, co nejvíce objasňuje. Bolševik se svýma čárečkama opět vítězí. Dobrý policista je ten, co nemá co dělat, protože má v rajónu klid!!! Ne ten, co křiví statistiky, aby měl vyšší procento objasněnosti. Tohle je statistika o ničem, záleží na tom, jaké případy dostane. Tohle je přesně nahrávání análním speleologům. Po tomto nikdo ani nadále nenabere nic, co smrdí neznámošem. Natož vyhledá. Pámbů s Váma a Rajon pryč.
HAMMER :: Datum založení: 24. 08. 2010 :: celkem 75 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BARKA 11:24:06 06. 11. 2010
default.png
HAMMER [2010-11-03 06:46:20]: Smeták s kýblem jedině, pokud je v tom namočený i hadr. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:46:20 03. 11. 2010
default.png
To napsala Barka, ale že nemůže mít IQ 80 někdo ve vedení? A co smeták s kýblem?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIV 02:32:39 03. 11. 2010
default.png
for Hamer -- IQ 80? ty šibale - ty tam někomu podlézáš! Tak vysoký IQ tam nikdo mít nemůže! :) J

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIV 02:30:12 03. 11. 2010
default.png
for BARKA -- mě a dalším soudným lidem postačí, když se podívají na policejního prezidenta. Ať mi tady někdo rozumě vysvětlí, za co a v jakých intervalech dostal vyznamenání!!! Vždať se to tam tomu šaškovi ani už nevejde. Z psychologického hlediska to chápu a mám pochopení - jedná se o duševní úchylku "fetišismus". A když jej porovnám se Stalinem, nebo Brežněvem, tak co se týče vyznamenání, tak byli proti našemu pol prezidentovi příštipkáři :). Šašek a takových je pol. prezidium plné ... J

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARKA 23:04:54 02. 11. 2010
default.png
HAMMER [2010-10-30 13:57:54]: Oni jsou asi poháněni nějakou vniřní supermotivací, která jim velí to dotáhnout aspoň někam (Pepíku, ty seš levej, seš blbej, jdi k policii a vlez tam někomu do řiti, ať máš pěkně teplý místečko) a téhle životní šance se drží zuby nehty a využijí každé skulinky, aby se tam dostali. Potom je samozřejmě nutné si zařídit patřičný pořádek - schopné lidi vyštvat (aby se nemuseli bát o křeslo) a dříče si nechat, aby pro ně makali (a byli zticha). Kdybych mohla napsat, co ti naši borci vyvádějí, jeden by nevěřil. Jeden z nich má IQ 80 :-/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARKA 22:52:09 02. 11. 2010
default.png
JIRIV [2010-11-02 22:20:20]: Jo, já bych Ti nějakého odborníka, co tomu rozumí, ukázala. U nás to "řídí" experti od stolu, kteří tohle místo dostali díky známostem a proto, že se jejich fleky rušily. Dodnes nepochopili základní principy naší práce a ani je to nezajímá, protože oni pracovat nemusí, pouze si rozdělují prachy. A občas se na poradách top managementu pochlubí, jak se jim (naše) práce podařila - někdy si to od nás neumí ani pořádně přečíst a plácají kraviny, co se kde dělo. Jelikož je ale na těch poradách takových odborníků víc, tak si každý odvypráví svou pohádku a jde se na oběd, nedej Bože, aby někomu bylo divné, že pan vedoucí XXX dokázal být v jednom čase na třech místech současně a ještě se na něj všude střílelo, nebo se k tomu aspoň schylovalo. Neuvěřitelný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIV 22:20:20 02. 11. 2010
default.png
for Barka -- u policie hovořit o šéfech je podle mě kravina. Reaguji na tvůj přízpěvek, ale neber to osobně, to v žádném případě. Chci jen říci, že v případě police může být ve vedení velitel a hlavně ten co tomu rozumí - s policejní školou. Management - jak si dneska ti textilkáři říkají ten může být tak na ekonomickým oddělení. Je to stejný jako kdyby stavbyvedoucího dělal lékárník. J

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 14:09:54 30. 10. 2010
default.png
JIRIV [2010-10-28 22:39:49]: Pátrali jsme taky po jednom nesvéprávném děcku, kdy vedoucí oddělení nařídil, propátrávat oblast severně od městečka, kde ten prablb sloužil dvacet let směrem od jihu na sever.
Já mu říkám, že tak to nepůjde, protože to jsou všecko vinohrady, každý oplocený, brána zamčená a ty ploty jdou šikmo přes osu postupu. Přitom to byla čerstvá stopa a byl asi tři dny starý sníh, stačilo jenom prověřit všechny čerstvé stopy osob ve sněhu jdoucí mimo cesty. Marné, šli jsme nahoru po jediné cestě jako husy, tam jsme počkali a sešli zase dolů. Pláně sněhu nikde nenarušené. Díky jeho plánu se nestihly jiné směry, přitom to mohlo být během dvou hodin celé okolí zmáknuté.
Další akce, ztracená bábi s vnoučkem v lese, ale rovinka. Jejich děti mě přesvědčovaly, že bábi je nemocná a víc jak čtyři sta metrů neujde. Rohlasem se nahnali dobrovolníci a naše hlídky, vzal jsem od lesníka mapu a co dvojice, to telefon a jedna výseč lesa, do hodiny a půl jsme je našli sedm kilometrů daleko!!!!! Žádné rojnice, místní znalost a hranice prohledávaných úseků, na té rovině ideální a rychlé. Dojel vedoucí a chtěl to začít řídit. Nedal si vymluvit, že fyzické pátrání v terénu je rozjeté a jak je rozjeté, že čas od zmizení těch dvou a jejich rychlost postupu neomožňuje, aby se dostali dál než kam máme poslané hlídky a dobrovolníky a začal to organizovat sám. Nestačil ale nic zkurvit.
Našli jsme je klasika: megafony a plašení srnek po celém lese. Napřed je hlídky vyzvaly, aby zůstali stát, že je najdeme, ale aby se přestali hlavně pohybovat a zdržovali se na cestě. Což pomohlo, bábi šlapala jako za mlada. Byli na samé hranici náma propátrávané oblasti, celou dobu šlapali, ne jak vykládali domácí, že si někde sedli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:57:54 30. 10. 2010
default.png
BARKA [2010-10-27 23:02:39]: Nemůže projít? Těm, co to celé řídí a všechno mají pod palcem? Já to zažil dvacet let, teď další tři roky a furt to samé, tak kde bereš tu víru v jakousi spravedlnost?
Já vidím tu spravedlnost, akoliv tedy ateista, jen v Božích mlýnech aneb napřed tahle chátra musí vychcípat tak nějak samovolně a až s nima bude čert orat minové pole v Iráku, pak může přijít nějaké zlepšení, ale to nás už asi zajímat nebude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIV 22:39:49 28. 10. 2010
default.png
BARKA [2010-10-27 18:24:09]: Jen na dokreslení - souhlasím s tebou a když hovoříš o "policejním managementu" přemýšlel jsem nad tím, jakto, že nenašla rojnice toho oběšeného chudáka 100 m od baráku. Kdo řídil tu rojnici nějaký diletant s titulem "BC" ze zahradnické, nebo textilní školy? K čemu je takovému managementu takovéto vzdělání? - podle mého názoru k hovnu! Každý zkušený policajt ví, jak se má provádět byť i obyčejná rojnice! Proto se ani nedivím, že dosud nenašli ani tu holčinu v Troji! Jesli tam managementsky vedl pátrací akce vysokoškolsky vzdělaný textilák - tak to taky tak při pohledu na výsledek vypadá! Na závěr pro pobavení - Policie se bude znovu jmenovat VB (Vít Bárta) ... J

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio