Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

John chce "dobré" policisty odměňovat podle objasněnosti!!!!

A je to úplně v pérdeli, bratři! Johnovi ta sběř nahoře musela nakukat, že dobrý policista je ten, co nejvíce objasňuje. Bolševik se svýma čárečkama opět vítězí. Dobrý policista je ten, co nemá co dělat, protože má v rajónu klid!!! Ne ten, co křiví statistiky, aby měl vyšší procento objasněnosti. Tohle je statistika o ničem, záleží na tom, jaké případy dostane. Tohle je přesně nahrávání análním speleologům. Po tomto nikdo ani nadále nenabere nic, co smrdí neznámošem. Natož vyhledá. Pámbů s Váma a Rajon pryč.
HAMMER :: Datum založení: 24. 08. 2010 :: celkem 75 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTOO 12:36:12 14. 09. 2010
martoo.jpg
No jo, jsme zase u toho..

Když člověk slouží převážně pátky a soboty, lítá celý den od vloupaček k občanským soužitím, datluje do ranních hodin a k tomu všemu si ještě mezi nápadem objede šetření ke spisům.. Ve finále to znamená, že ze 24h makal prakticky celou dobu bez přestání..

Jenže podle našich slavných "statistiků" vlastně dělal téměř kulový. Nic neobjasnil, nechytil trestňákový chlast, nedal pokutu a pokud šetřením ke spisům taky nic nezjistil, pak vlastně je naprosto zbytečný..

Pak má někdo "nečekané štěstí" na služby ve všední den a má třeba jen tři trestňáky za den.. Nápad zpracuje a pak kolega všechno po něm opraví.. Pak k tomu dá dvě pokuty za stání na záklazu zastavení, večer chytí trestňákový chlast, kterej za něj zpracuje kolega, protože sám to neumí a naučit se ani nechce, a je hvězda. Nikoho už nezajímá, že jeho pracovní činnost za celou 24h by se vešla do 5-ti hodin.. Takový dostane odměnu a ještě mu vedoucí plácá po ramenou jakej je to dříč.

Prostě chlouba sboru, kterých by chtěl mít Rajón plné útvary..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NENAZRANEJ 11:25:54 11. 09. 2010
default.png
Nic nového pod sluncem, nejlepší je v té diskuzi příspěvek, kdy pan X mluví o tom, že menegerská práce je ta nejdůležitější. Musím se smát, když vidím v jakém stavu je PČR v Praze co se týče MOP. Takový meneger musí mít milionévé odměny : ).

Jinak je to dost smutný příklad jaké policie doopravdy je, za těch deset let jsem to zažil už mnohokrát. Nepiješ s vedoucíma v pracovní době, nedržíš partu....nebude odměna, to je u nás realita.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ULICNIK 10:40:12 11. 09. 2010
default.png
Dopadne to stejně vždycky takto:
http://zpravy.idnes.cz/olomoucky-sef-policie-rozdal-odmeny-znamym-penize-a-ostatnim-diplom...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NENAZRANEJ 22:11:31 09. 09. 2010
default.png
Jen by mě zajímalo, když dělám DS a pouze trestnou činnost nabírám, tudíž jak jistě víte nemám jedinou šanci se na objasněnosti podílet, nedostanu už nikdy odměnu : )))). Johne ty jsi prostě myslel, až jsi se umyslel : ).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu THOMAS 20:54:02 09. 09. 2010
default.png
Ono je jedno jestli policista objasňuje nebo ne, teda pokud se jedná o policistu na základním útvaru - obvodní oddělení. Policista obvodního oddělení dostane odměnu max. 500,- Kč a to ještě jestli vubec. A samozřejmě ti,kteří ho dobře vedou - ne vedoucí obvodního oddělení,ale ti vyšší ( ale nikdy venku nebyli-kromě kontrol) si dají odměny v řádu 10.000,- Kč. Alespoň u nás to tak funguje. Bohužel i potvrzeno od zasvěcené osoby.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio