Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Trocha policejní ovcologie (REDAKCE)

Trocha policejní ovcologie
ilustrační
Foto: web

Přemýšlel jsem, proč každé volební období zažívá policejní sbor různé reorganizace, upgrady, přechází na nové, lepší, koncepce, přičemž z pohledu řadového policisty se vlastně vůbec nic nemění.  Vlastně něco ano.  Policie je znovu a znovu zbavována schopných lidí.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 16. 09. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CETNIK2 07:51:34 17. 09. 2010
default.png
Vynikající článek Lukáši, fakt je, že by stálo za to jej uveřejnit v tisku, ne "pouze" na těchto stránkách. Fakt je, že tato vláda zahájila křížové tažení proti státním zaměstnancům, kteří jsou podle všeho pouhými parazity, kteří státu ubírají největší kus. Z historického hlediska nemá podobné tažení obdoby a ani v období nejtemnější části našich novodobých dějin se k bezpečnostnímu sboru nikdo takto nechoval.
Co se týče úspor, jako dsciplinovaný občan tohoto státu, a možná ovce? i když tou rozhodně nejsem, snad můžu chápat, že je třeba začít šetřit víc a že se mne to osobně může dotknout. To bych snad při troše snahy překousl, ale co nemohu překousnout a co mne osobně jako policistu uráží je fakt, jakým způsobem se o nás náš vlastní ministr vyjadřuje. Jak se k nám chová, jak hovoří o tom, že se zbaví těch, kteří nejsou prospěšní pro republiku, jak se děsí toho, že by žádný policista neodešel...... Tento vrchol arogance a naprosto neetického chování mne hluboce uráží a dotýká se mne, proto hodlám tento názor dát najevo svojí účastí na demonstraci.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:15:03 17. 09. 2010
default.png
Dvě třetiny Čechů podporují snížení platů státních zaměstnanců vyjma doktorů a učitelů. Co chcete slyšet ještě?
Že vás tímto nepovažují za důležité? Že vám to oškubání přejí?
Chcete snad, aby lidi viděli dál než na špičku svého nosu?
S blbostí se nedá válčit. Nezbývá než nechat se tento národ tvrdě přesvědčit, k čemu jim policie je.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 23:46:43 16. 09. 2010
Karel.150.jpg
Co je společným jmenovatelem veškerého světového dění? Symbolismus skupiny Bilderberg je silnější než se dost možná domníváte! Když lidé přestanou hledět jen do své misky se žrádlem, prohlédnou, že jsou tu široké souvislosti!

























“Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří falešně věří, že jsou svobodní.” J.W. Goethe

Hodně štěstí v životě!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DRAKO 21:24:33 16. 09. 2010
Drako.jpg

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BANDITA 18:56:20 16. 09. 2010
default.png
Lukáši článek je vynikající a trefuje se přesně do černého. Kdyby jsme v tomto státě měli aspoň trochu nezávislá média možná by si z tebe vzali příklad. Opravdu zkus tento článek nabídnout médiím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:21:12 16. 09. 2010
default.png
Vynikající článek. Chybí mu jen jedno: když o mě a moji práci společnost nemá zájem, staví mě pořád na nižší hladinu než zloděje, můžu se třeba v práci přervat, ale ta moje superpráce bude lidem stejně k ničemu. Nic po mě nebude vidět až skončím, výsluhy mi rozkradači státních financí v rouše zachránců této země (Kalousek) tak oškubou, že se můžu poslední šichtu vzít Lugerem přes dýni, protože nemám kam bych šel do práce jinam páč nic už neumím, na důchod jsem si našetřit nemohl, děcka jsem nijak nezajistil, nechávám jim dluhy na naše společné bydlení a ať se o něj servou jak chtějí. Každý, jak uslyší, že jsem bývalý polda zavře dveře svého podniku.
Společnost moji práci nechce, byl bych hlupák, kdybych se jí chtěl vnucovat za stále menší a menší peníze.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:37:46 15. 09. 2010
Andras.jpg
KAREL-150 [2010-09-15 23:35:50]:
Můj nejoblíbenější citát:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 23:35:50 15. 09. 2010
Karel.150.jpg
Demokracie je pro našeho pana ministra prázdný pojem. Proč? Protože demokracie má býti vůle lidu. My zde máme tzv. zastupitelskou demokracii, ale ani VV ani ODS před volbami neproklamovali snížení platů státním zaměstnancům o 10%, čili k tomuto nemají oprávnění přistoupit! VV a ODS by si měli uvědomit principy demokracie a to, že nejsou zavázáni "vládě" a ani hloupé TOP09, nýbrž jsou zavázáni lidem, především svým voličům, kteří je volili pro jejich politický program! Mimochodem ten ušišlaný šlechtic z TOP09 byl také účasten setkání skupiny Bilderberg! A proč zde po dlouhá léta nemáme zákon o obecném referendu? Protože bychom mohli prosadit vůli lidu!!

Nebojte se nepřátel,
v nejhorším Vás mohou zabít!
Nebojte se přátel,
v nejhorším Vás mohou zradit!
Bojte se však lhostejných,
neboť při jejich přihlížení
a tichém souhlasu se děje
vražda i zrada!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 22:44:33 15. 09. 2010
Andras.jpg
add
zpravy.idnes.cz/naivni-mozna-i-hloupy-hodnoti-exministri-johnuv-protikorupcni-plan-1iv-/domaci.asp?c=A100915_155727_domaci_js

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 22:37:23 15. 09. 2010
Andras.jpg
Přemýšlel jsi Lukáši, že by bylo záhodno některé tvé články "prodat" dennímu tisku, např. to tzv. sloupků? Oči otevřené by tak mělo daleko více lidí. A tento tvůj článek je doslova nabitý chutí k odporu vůči "ovcovitosti" a bezpráví. Dále by bylo dobré vzhledem k blížícímu se datu demonstrace tuto prezentovat mimo jiné i jako úsilí policistů o zachování co největšího bezpečí pro obyčejné slušné lidi v této zemi. Současný stav výkonu služby není podle mého v souladu se zákonem o policii, neboť vláda úmyslně a vědomě uvádí policii do stavu, kdy není schopna plnit řádně úkoly, které jí stanovil parlament české republiky. Dnes byla uvedena první regulerní reportáž pojednávající o současném stavu na TV nova v TV novinách. A já říkám jen houšť kolegové. Obracejme se s náměty na novináře, ukažme jim, že je ohrožena bezpečnost všech občanů této země. Příklad z našeho oddělení. Současný tabulkový stav je cca 40 policistů. Z těchto 40 policistů slouží ve výkonu na ulici cca 30 policistů. Z toho slouží cca 75% policistů okolo tří let, a pouhých několik málo policistů kteří se blíží 10 letům služby. První věc, není kdo by předával zkušenosti těm mladým, a podle toho také jejich výkon služby vypadá. Druhá věc, abychom byli schopni řádně zajistit všechna plánovaná BO, DBA, a přímý výkon služby, musel by být počet policistů na našem oddělení 80, tedy o 40 policistů více než je současný stav. V této době máme zavedeny limity na najeté kilometry ve službě, tedy je redukována kvalita a efektivita hlídkové činnosti v terénu. Dále nejsme schopni zajistit nepřetržitý provoz, takže se stane, že často žádní policisté v nočních hodinách nejsou ve službě. A v terénu je to znát. O to více pachatelů, podnapilých či zfetovaných řidičů má rej.

Plánovana demonstrace bude pro nás všechny, policisty, vojáky, zdravotníky, hasiče, celníky, justičku, vězeňskou službu armádu a další předevšim velká zkouška. Zkouška toho, zdali jsme schopni se vůbec v současné vypjaté situaci sjednotit a držet všichni při sobě. Pokud nebudeme všichni při sobě, nemáme žádnou naději na zlepšeních platových podmínek, a tedy podmínek přežití pro nás, ale citelně utrpí i bezpečnost obyčejných lidí. Proto, kdo může, přijďte podpořit. Ano, demonstrace bude jisto jistě mít naprosto nulový, nebo zcela minimální vliv na přehodnocení stanovisek k jmenovaným složkám od vlády. Ale ukáze nám jedno. Pokud budeme chtít učinit další kroky k nápravě současného stavu, víme, že je nás dost, jsme jednotní a odhodlaní něco změnit. O jaké další kroky se bude jednat, to nechme zatím na budoucnosti, na to je času dost. Ale budeme vědět, že pokud je učiníme, učiníme je společně, jednotně, odhodlaně a pro dobro této republiky, a dobro všech občanů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio