Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Žádná práce se neprodává sama (REDAKCE)

Žádná práce se neprodává sama
ilustrační
Foto: LH

Existuje jen velmi málo policejních útvarů Policie ČR, které dokážou svoji práci veřejně prezentovat. Možná tato neschopnost plyne z domněnky, že dobrá práce se prodává sama. Ale žádná, ani ta nejlepší práce se sama neprodá.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 08. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTIN1 17:32:41 07. 11. 2010
default.png
Pravda, hodně často se stává, že někam přijedeme, dotyčný uvidí nášivku PMJ a hned "hm, jo vy jste PMJ, tak to jo". V povědomí je ještě SPJ, se kterými si nás někdy pletou, ZJ, URNA a to je tak vše. Všechny tyto útvary mají jedno společné - jsou často prezentovány a vidět.

Bez ohledu na to, že bych chtěl nějak zveličovat práci spousty kolegů zejména na MOP, kteří velice často spíše než aby něco dělali pro společnost radši sledují filmy nebo v noci spí - a že jich je dost a je to spíše pravidlem - je pravda, že PČR jako celek denně odvádí spoustu práce, která není nikde vidět a nikdo jí tedy neocení. Pak furt slýcháme i řeči typu - "teď mě tady zdržujete, ale když mi vykradli auto pomalu jste ani nepřijeli a SAMOZŘEJMĚ ( jak jinak.. ) jste nikoho nechytli." To že v tomto případě většina vykradačů aut jsou recidivisti, kteří již několikrát byli tou kterou hlídkou PČR či kriminálkou dopadeni a potrestáni a že neni vůbec v silách žádné policie na světě vyřešit všechen nápad trestné činost si už vůbec neuvědomí. Prezentace v médiích je sice takový primitivní a trochu pokrytecký způsob ( to co je vidět v TV většinou s tou běznou prací pčr moc společného nemá, ačkoli sám pracuji na PMJ občas čumím co by se tam za takovou jednu běžnou službu mělo stát :) ) jak zlepšit vnímání PČR v očích společnosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ELEPHANT 14:29:41 07. 11. 2010
default.png
S tím sraním zlatých kuliček máš recht. Jenže hodně lidí sere bobky i z toho, že by mohly být vidět. A tak zvlášť někteří policejní manageři fungujou podle teorie, že kdo nic nedělá, nic nezkazí. Radši jsou potichu jako myšky, protože pro ně se teplý kanclík vždycky najde. A s osudem podřízených si hlavu nelámou podle pravidla, nechas co mně tě nepálí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 14:12:25 07. 11. 2010
default.png
Ano ano, toto lze tesat do kamene... policisté, s odpuštěním, mohou srát třeba i zlaté kuličky, ale pokud to nikdo neví, těžko to můžeme považovat za kladné hledisko .-))

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio