Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Spolupráce ve vedení resortu vázne - aktuální informace z 29.11.2010
Otázka dne: Jsou data, která vyžaduje audit, osobní?
Foto: P-CZ

("John vyzval policejního prezidenta k rezignaci" - AKTUALIZACE z 29.11.2010 na konci článku.) Včerejší zpravodajství přineslo dvě zprávy, které ukazují na to, že ve vedení resortu a policie zřejmě nepanuje úplně ideální atmosféra - svou rezignaci "z osobních důvodů" oznámil dosavadní náměstek PP pro trestní řízení Viktor Čech. A policejní prezident - společně s šéfem hasičů - odmítli poskytnout podklady auditorské firmě, která má prověřit jejich hospodaření.

Autor: redakce
Publikováno: 29. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 16:54:03 21. 12. 2010
default.png
Bez bázně a hany...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 21 15:42:19 05. 12. 2010
default.png
Každý kraj ma sveho policejního šefa a naměstky kteří za vše odpovídají takže jaké výmluvy, akorat došlo ke změně už to nejsou velitele ale menežeři a ti chcou prachy jak panové v dozorčích radach čez atd. a tučne podily,renty však nedělají nic jineho než ti ostatní menežeři tak vo co de. Velitel velí na to nechce dnes nikdo slyšet stačí prováděcí vyhláška. Kde jsou všechny příplatky za vedení a zodpovědnost to slovo dnes nikdo nechce znát. Zato ochrana osobních dat to je krasný výmysl co vše se da za to schovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARADOX 19:01:48 01. 12. 2010
default.png
Promiňte, že lezu do vaší debaty. Já si myslím, že lidé, kteří si mohou beztrestně dávat takové odměny v době úspor nemusejí krást, protože tato krádež je legální a dokonce posvěcená. Pokud bude chtít krást více, podpoří projekt P 1000, který vymyslel ministr Langer a který vedl k takovým útratám a takovému legálnímu rozkrádání policie, že snad o tom nemáme nikdo ani tušení. Například výstavba recepcí, které nemají žádný velký význam, je jen jednou malou ukázkou hospodaření za pana Langera. Další věcí je například "přidělování" drobných věcí ( např. lampiček) na OOP k tzv. zlepšení prostředí, kdy tyto věci leží zbytečně ve sklepích a jiné věci, které jsou přímo výsměchem ekonomickému myšlení v jekékoli jiné firmě. Dále se mi líbí, že na OOP a SKPV na okresech mají limity, ale na krajích a výše jezdí, jako by se nechumelilo. Buď všichni nebo nikdo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 17:13:37 01. 12. 2010
default.png
KAREL-150 [2010-12-01 14:13:27]: Lze chápat frustraci, já bych se, ale zdržel zatahování ideologie do těchto témat. Destabilizace policiie a nejen jí, je čistě prosazování zištných a kriminálních zájmů v některých případech lidské blbosti než nějaké ideologie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 15:47:24 01. 12. 2010
honzad..jpg
hu! karle ty blbnes nahlas! :-) ... "fasiticke opatreni" ? :-) :-) opatreni muze byt mozna spatne, neefektivni, mozna i blbe ci pitome, ale fasisticke? :-) ... a fasisticka vlada?? Huu! :-) .. tusis co je to fasismus vubec? :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 14:13:27 01. 12. 2010
Karel.150.jpg
Martinů se až přespříliš soustředil na aplikaci fašistického opatření plošných škrtů, zřejmě již tuší o co v Policii jde a začíná si uvědomovat, že tím rozhodně není naplňování politického programu strany TOP 09 s podporou VV a ODS. Buď odejde jako zbabělec, který jen ničil, nebo se vzepře a zjistí si co se kolem něj uvnitř Policie děje, jaké to bude mít dopady na bezpečnostní situaci v ČR a bude veřejně prohlašovat co má tato fašistická vláda v úmyslu. Ano jedná se o úmysl, nikoli o omyl! Vždy máme ty nejchytřejší vladaře, když Vás přimějí si myslet, že jsou neskutečně hloupí!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 10:05:21 01. 12. 2010
default.png
http://www.novinky.cz/domaci/218341-policejni-reditele-chteji-kvuli-spatnemu-vedeni-odejit...

Tady je vidět, že tyto útvary řídí policisté a né pouze tzv. manageri. Rozdíl mezi postoji KPŘ a těchtzo útvarů je nebe a dudy.Na druhé straně je jisté, že občané budou mít stěží dobrý pocit, když jim sice zavřou milovaného starostu či šéfa úspěšné firmy, ale oni sami budou mít strach vyjít na ulici či posílat děti do školy či kroužku.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 19:31:38 30. 11. 2010
Pim Burger.jpg
CATANI [2010-11-30 16:42:49]: Ale to, co jsi popsal, je přesně to, o co tu jde. Nejenže se bude dělat to, co doposud - tzn. ovlivňování různých věcí různými lidmi ve prospěch dalších různých lidí, ale navíc začne dost bolestivě tlačit bota lidi na ulicích.

Ne, že teď by to byla nějaká sláva, ale když vidím, co se třeba bude dít s cizineckou policií, co se bude dít s platy a připočítám k tomu to, že ministr vnitra dle hesla blahoslavení chudí duchem, neboť jejich jest království nebeské, neví, co činí, tak mi tak nějak chybí tvůj optimismus. Podle mě od ledna bude v tom vašem celém švestkově modrém kolektivu znít jako jeden hlas nové hořkosladké heslo: Ivánku, vrať se... Bohužel, tentokrát to na svých bedrech pocítí dost znatelně i veřejnost - viz rušení služeben na venkově, zvýšené rejdy různých individuí z ciziny atd.

Ale možná to jen špatně chápu, možná chce jen John obnovit tradice četnictva, tzn. málo peněz, rozlehlý obvod a všude pěšky...:-)) Takže přeji mnoho sil srdcaři.

P.S. Dnes jsem viděl lékařskou černo-bílou dvánactsettrosku s výzvou k odchodu lékařů do zahraničí. Možná vám jí pak přenechají...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 19:29:46 30. 11. 2010
default.png
HONZAD [2010-11-30 18:29:11]:
V naši zemi je takový bord..., že najít na pozici ministra vnitra( nejen vnitra i třeba financí) někoho odborně zdatného na mafii nezávislého, morálně nezávadného a následně třeba i takového do funkce PP to je tak úkol pro boha a ten by radši zapřel svou existenci. Ve stavu v jakém policie je(to jest na samém dně)už pomůže pouze neřízené zemětřesení, někteří se špatným svědomím utečou, někteří se stáhnou, někteří se změní, někteří znejistí a nebudou vědět na čem jsou, samozřejmě to semele část normálních a může se stát, že posílí i část amorálních.
Ale to je ideální pro chvilkové vyšetření či došetření známých a nových kauz.
O tom žádná, že pokud po takovém zemětřesení nenastoupí někdo výše uvedený(což je sci-fi), budeme za 5 let na tom stejně neli ještě hůře, pokud někoho opravdu nenapadne, že policie by mohla být soukromá firma..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 18:29:11 30. 11. 2010
honzad..jpg
catani: ale to mas samozrejme pravdu, ze by byla blbost myslet si, ze John muze za soucasny stav... Bylo to mysleno tak, ze John je dalsi z nekompetentnich ministru, ktery na svem poste je hlavne proto, aby mohl pro nekoho (sebe i jine) byt uzitecny a ukajet take sve ambice..
Tim mene bych s tebou polemizoval v tve kritice policejnich manageru.
Jen se rposte domnivam, ze bezzubost policie vuci politikum a na na navazujici korupcni lobby vyhovuje vicemene vsem nasim soucasnym parlametnim stranam (ci jejich duklezitym funkcionarum)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio