Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Bezpečnostní situce v Novém Bydžově se dále vyhrocuje

Foto: policista.cz

AKTUALIZACE z 8.ledna 2010 na konci textu. Východočeský Nový Bydžov se opět ocitl v centru pozornosti. Vedení města v reakci na přetrvávající násilnosti odehrávjící se ve městě vystoupilo, na tuzemské poměry, neobvykle razantně. Součástí prohlášení byla i kritika nečinnosti Policie ČR. Vedení radnice se obrací o pomoc na ostatní obce i ministra vnitra. Podle starosty Pavla Loudy místní Romové tyranizují občany města. Napadají je a okrádají. "Někdo nám chce ukázat, kdo je tady pánem," říká Pavel Louda v rozhovoru pro lidovky.cz.

Autor: redakce
Publikováno: 08. 01. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FAMILIE 19:32:31 08. 01. 2011
default.png
HONZAD [2011-01-08 18:19:39]: http://cz.altermedia.info/z-domova/cikani-zbili-policistu_2452.html

http://litomericky.denik.cz/zpravy_region/20100423romove_malesov.html

http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/romove-napadli-policisty-strhla-se-bitka.html

http://www.romea.cz/index.php?id=servis/monitoring/m2004_0123

http://aktualne.centrum.cz/zpravy/krimi/clanek.phtml?id=610630


A MOHL BYCH POKRAČOVAT ... a to jsou napadení policistů - kolik je asi násobně více napadení ostatních občanů???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 18:19:39 08. 01. 2011
honzad..jpg
nemuzu se zbavit pocitu, ze posledni roka a pul, dva, se situace zacina vhrocovat... zajimave je, ze nasilne utoky (vcetne tech na policisty pro ilustraci)napr:
http://litomericky.denik.cz/zpravy_region/20100423romove_malesov.html
nebo, http://www.denik.cz/z_domova/romove-napadli-policisty-tycemi-strileli-i-z-pisto.html

zustavaji zcela za hranici verejneho (nebo medialniho?) zajmu..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IS 17:25:01 08. 01. 2011
is.jpg
Před svým přijetím do řad Policie jsem nebyl rasista. Tím nejsem ani po několika letech u Policie. To, že díky své práci vím, že 90 a více procent Cikánů funguje jen díky činnosti mimo zákon není rasismus!!! Druhá věc je ta, že i přes snahu nás policistů jsou tito vysmátí. Při tomto jsem si vzpomněl na jednoho, který od našeho oddělení dostal za opravdu velice špatný technický stav vozidla (který bezprostředně ohrožuje provoz ....) asi 5x po 2.000,- Kč. Kolega mi nedávno sdělil, že při ukládání poslední pokuty mu milý Cikán sdělil, že si mu může udělit pokut kolik chce. Žádnou ještě nezaplatil, na trvalém bydlišti se jak známo nezdržuje, nic nevlastní a tak na něho nikdo nemá... Takhle funguje jejich filozofie...:(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 09:47:02 08. 01. 2011
default.png
Jenom taková vsuvka trochu mimo. Mejraději přijímám oznámení od cikánů jak byli okradeni. Už jen co přijde na okénko a mám po náladě.
Jo a můžete mě tu kamenovat za rasismus, ale ruku na srdce 99 procent lidí by bylo nejraději bez nich. Ta pohoda klid, státní schodek minimálně o půlku nižší:-)))
Případně kdo křičí tak ať si je nastěhuje domů viz. Kocáb, oni se mu stoprocentně zavděčí, pomůžou:-))).
Na důchody není, pro Nás již nebude a cikán ve 30 letech pobírá INVALIDNÍ D"CHOD :-))) asi ta zlodějina je těžké řemeslo, barevné kovy taky nejsou lehké, prostě mazec!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOOP 18:55:52 07. 01. 2011
default.png
Třeba znovu vyjde ta příručka "Policista v multikulturním prostředí", ať se máme v práci čím bavit. Zapátral jsem v paměti a hned mi na mysl přišlo pár vzpomínek: "Pri smrti svojéj ja som to neurobil." křičel na OOP vkleče na kolenou jeden člen jiné etnické skupiny, plakal naříkal, vzpomínal svoje nebohé děti, celou rodinu atd., mimochodem - skončil v base. V naší vesnici žije jedna jejich početná rodina, ale už několik let se nesešli doma všichni - vždycky někdo zrovna sedí, další je nebo jsou v pátrání a tak se průběžně střídají, samozřejmě NIKDO z jejich rozvětvěné rodiny (znám, ze služebních důvodů, asi 30 jejích členů z blízkého okolí) NIKDY nepracoval a nepracuje. Od jedné spoluhnědoobčana jsem se jednou dozvěděl během 1 minuty tři různé jména a ani jedno nebylo správné (to správné jsem se dozvěděl až po chvíli naší vzájemné komunikace, zcela v intencích výše zmíněné policejní příručky samozřejmě :-D . Napadá mne podomní prodej - krádeže, LP, řízení různých vraků bez ŘP a pod vlivem akoholu a drog, vloupání, krádeže v obchodech, výtržnictví atd. a to jsou jen drobnosti, jakékoliv řešení čehokoliv s tímto naprosto nepřizpůsobivým etnikem je neustále na hraně obvinění z rasismu, a to jako policista je musím často skutečně chránit a pomáhat, neb zákony platí pro všechny, ačkoliv 99% z nich nikdy neodvedlo státu ani korunu, jen nás všechny vycucávají.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 16:17:29 07. 01. 2011
default.png
No prosím tak se nám tady pomalu schyluje k rasovým bouřím. Ale co však on někdo na PP napíše příručku o tom, jak máme našim protiobčanům uhýbat z cesty, abychom náhodou nevyvolali nějaký spor, protože přece máme jen pomáhat a chránit, ale určitě ne před někým, kdo umí nahlas křičet...
Nejlepším řešením by bylo požádat místní myslivecký spolek o odstřel škodné - zvlášť před školou, kde ohrožuje děti...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio